Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020 11:23

Διαγωνισμός: Kερδίστε το βιβλίο «Οι Απαράφθορες» του Στέλιου Χαλκίτη (ΝΙΚΗΤΕΣ)

 

To  eleftheriaonline.gr θέλοντας να σας ευχαριστήσει όλους για τη στήριξή σας διοργανώνει ένα διαγωνισμό βιβλίου και προσφέρει σε δύο (2) αναγνώστες του δώρο το βιβλίο “Οι Απαράφθορες”, ευγενική προσφορά του συγγραφέα Στέλιου Χαλκίτη.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου και επιπλέον όλοι οι επισκέπτες του site μας θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα βιβλία του συγγραφέα καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του διαγωνισμού αλλά και μετά, από τη σελίδα του συγγραφέα και το e-shop https://www.chalkitis.gr/eshop/ με δωρεάν μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή.

Ο διαγωνισμός έληξε!
Νικητές είναι οι:
Νίκος Καμπιτάκης
Κατερίνα Φιλιπποπούλου 
 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του συγγραφέα στο Facebook: Στέλιος Χαλκίτης - η σελίδα των αναγνωστών του συγγραφέα

  

“ΟΙ ΑΠΑΡΑΦΘΟΡΕΣ”- Μυθιστόρημα | Εκδόσεις ΙΑΝΟΣ, σελ.: 360

Μια καλή ευκαιρία γνωριμίας με το συγγραφέα µας δίνεται και µέσα από από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε πρόσφατα

 

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα  

Σ’ ένα κέντρο αποκατάστασης ψυχικά νοσούντων η εξηντάχρονη ψυχίατρος Δαυίνα Δελμούζου γνωρίζει τον κατά πολύ νεότερό της τρόφιμο Ρωμανό Δοξιάδη.

Μεταξύ τους αναπτύσσεται μια σχέση δυνατή, παράφορη, απελπισμένη, δίχως όρια. Οι διακοπές τους στο νησί της Καλύμνου πυροδότησαν μια ξεθωριασμένη και εξεζητημένη ανάμνηση που είχε η Δαυίνα, κάτι που της είχε πει η Καλυμνιά μητέρα της όταν ήταν μικρό κοριτσάκι, κάτι για κάποιες κρυφές γυναίκες της Καλύμνου. Εντάσσεται στον μυστικό όμιλο των εμβληματικών κρυφών γυναικών του νησιού όπου αρχίζει να μαθαίνει νέα πρωτόκολλα του έρωτα, της αγάπης, του θανάτου, και γενικά της ζωής.

Ένα μυστικό κρύβει ο όμιλος, ένα μυστικό κρατούν επτασφράγιστο οι κρυφές γυναίκες. Οι ζωές των ηρώων περιπλέκονται και αποκαλύπτουν τα φωτεινά ύψη και τα σκοτεινά μπουντρούμια της ψυχής. Μια παιδική κούκλα περιφέρει το μυστικό… Η αποκάλυψή του συγκλονίζει…

Τίτλος: ΟΙ ΑΠΑΡΑΦΘΟΡΕΣ Ι Εκδόσεις: IANOS (2020) Ι ΙSBN: 978-618-5141-76-9 Ι Σελίδες: 360

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τον Στέλιο Χαλκίτη, στη σελίδα του: https://www.chalkitis.gr/