Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 17:56

"Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος" - Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση (ΝΙΚΗΤΕΣ)

Την παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος" θα παρουσιάσει το Σάββατο 2/3 στις 4 μ.μ. και στις 6 μ.μ. και την Κυριακή 3/3 στις 12 μ. και στις 5 μ.μ. η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.

Το κείμενο είναι μια κεφάτη μεταγραφή του αγαπημένου κλασικού παραμυθιού, που προορίζεται για ένα νεανικό κοινό (και όχι μόνο). Εμπλουτισμένο με σύγχρονα νοήματα και θέματα, με ένα ύφος παιγνιώδες, με αστείρευτο χιούμορ και με την παρεμβολή τραγουδιών, ο θεατής ανακαλύπτει τον κόσμο της ειρήνης και του πολέμου, τη σημασία της αλληλεγγύης, της αγάπης, της φιλίας, της ειλικρίνειας και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Δημιουργεί δηλαδή ένα αντιπολεμικό έργο, που αναδεικνύει την επίκαιρη σημασία αυτών των θεμάτων και τη δύναμη της αλληλεπίδρασης μεταξύ των χαρακτήρων, προσφέροντας ψυχολογικό βάθος στην πλοκή, καθώς μας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο όπου η αλήθεια είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Στο ταξίδι τους αυτό, ο παπουτσωμένος γάτος και το αφεντικό του, ανακαλύπτουν ότι η εξυπνάδα, η καλοσύνη και η γενναιοδωρία είναι τα κλειδιά για τη σωτηρία όλων.

 

 


Δύο τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος"

 

ΝΙΚΗΤΕΣ

Αναστασία Μπεσή για την παράσταση του Σαββάτου 2/3 (6 μ.μ.)

Αναστασία Πανταζοπούλου για την παράσταση της Κυριακής 3/3 (5 μ.μ.)

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ 

Πρωταγωνιστούν: Ίρις Ανδριοπούλου, Χοβίκ Καραμπετιάν, Μανώλης Κονταξάκης, Βαγγέλης Μπαζάκος, Θαλής Πολίτης. Κείμενο-σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη, Σκηνικά-κοστούμια: Σάββας Πασχαλίδης, Μουσική: Ελένη Καρβέλη, Χορογραφίες: Άννα Μάγκου, Ενορχήστρωση: Σπύρος Παζιώτης, Βοηθός σκηνοθέτη: Παύλος Εμμανουηλίδης, Κατασκευή σκηνικού: Παναγιώτης Χριστόπουλος, Ζωγραφική σκηνικού: Έλενα Αθανασιάδου, Οργανωση παραγωγής: Αιμιλία Βαλή, Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη. Προπώληση στην Καλαμάτα γίνεται στο βιβλιοπωλείο "Όλα χαρτί" και στη Μεσσήνη στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιαγορά". Ηλεκτρονικά γίνεται στο more.gr. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.