Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 23:04

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Λύκο & τα 3 Γουρουνάκια" (ΝΙΚΗΤΕΣ)

Η παράσταση για όλη την οικογένεια "Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια" θα παρουσιαστεί από το Μικρό Θέατρο Λάρισας το Σάββατο 13/4 στις 5.15 μ.μ. και στις 7.15 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Λίγα λόγια για το έργο…

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας, κλείνοντας αισίως 11 χρόνια παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου, παρουσιάζει για 10η χρονιά, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά και μεγάλων φίλων μας. Tο πασίγνωστο παραμύθι του James Halliwell-Phillipps σε μια νέα θεατρική απόδοση, θα διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους. Τα τρία γουρουνάκια προσπαθούν να φτιάξουν τα δικά τους σπίτια και ο Λύκος βρίσκει την ευκαιρία να τους "κλέψει" τις λίρες! Δεν είναι τελείως μόνος αυτή την φορά, καθώς έχει και την αμέριστη συμπαράσταση του... βοηθού του. Θα καταφέρουν τα γουρουνάκια να γλιτώσουν και να χτίσουν τα σπίτια τους; Θα σώσουν τους εαυτούς τους και τις λίρες τους;

 

Δύο τυχεροί επισκέπτες ή επισκέπτριες του eleftheriaonline.gr θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση  "Ο Λύκος & τα 3 Γουρουνάκια".

 

Συμμετοχές στο διαγωνισμό έως Πέμπτη 11/4

 

ΝΙΚΗΤΕΣ

 
 
Μαρία - Αγγελική Βασιλαδιώτη στις 5.15 μ.μ. 
 
Μαγδαλινή Σιψά στις 7.15 μ.μ. 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης, Κωνασταντίνος Φερεντούρος, Δαρμή Ιωάννα, Νεφέλη Κωνσταντινίδη, Δεσποινα Σακκή. Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης, Σκηνογραφία: Ηλίας Κόρκας, Σχεδιασμός Φωτισμών: Δημήτρης Νίκου, Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης, Μουσική Επιμέλεια: Δημήτριος Καράτζιος, Ζωγραφική: Lefteris Arfs, Τεχνικός Σκηνής: Ηλίας Μπρούσας. Διάρκεια : 80 λεπτά (με διάλειμμα). Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 10 ευρώ (προπώληση) και 12 ευρώ (ταμείο θεάτρου). Προπώληση γίνεται στο more.com.