Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 18:43

Μεσσηνία: Ομιλίες στελεχών του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές

 

Πολιτικές ομιλίες για τις ευρωεκλογές έχει προγραμματίσει το ΚΚΕ σε Καλαμάτα, Πεταλίδι και Χανδρινού, τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το ΚΚΕ Μεσσηνίας, θέμα των ομιλιών αυτών είναι: “Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ. Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ για πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών”.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου στις 11 το πρωί στο Πεταλίδι, θα μιλήσει ο Σπύρος Νικολόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Αύριο Παρασκευή 26 Απριλίου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, στο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ που ξεκινάει στις 8 το απόγευμα, θα απευθύνει χαιρετισμό η Κλειώ Χριστοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ.

Μεθαύριο Σάββατο 27 Απριλίου, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Όθωνος στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μεθαύριο Σάββατο 27 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο καφενείο του Χανδρινού Πυλίας, θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.