Μία εθνική ομάδα αποτελούμενη από δύο έμπειρους ψήστες, μία συνταγή που «μυρίζει» ελληνικό καλοκαίρι κι ένα Euro ...μαγειρικής που κατακτήθηκε από τη χώρα μας.
Στολίστε τη με ελιές, κλωναράκια από φρέσκο μαϊντανό και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας αρκεί να "δένουν" οι γεύσεις και γιατί όχι και τα χρώματα.
Αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού είναι το σύκο. Μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε φρέσκο είτε ξερό, σαν μαρμελάδα, γλυκό κουταλιού αλλά και στη μορφή της συκομαΐδας.