Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012 08:19

5 χρόνια για κλοπή σε ψιλικατζίδικο

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
5 χρόνια για κλοπή σε ψιλικατζίδικο

Ποινή κάθειρξης 5 χρόνων επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων σε Αλγερινό με φορτωμένο ποινικό μητρώο, για κλοπή σε ψιλικατζίδικο στη Φαρών, πέρυσι το Δεκέμβριο. Σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή καταδίκασε το "λευκό" ποινικά συνεργό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού οι δύο Αλγερινοί κατέβασαν νύχτα την τζαμαρία του ψιλικατζίδικου και έκλεψαν τσιγάρα και τηλεκάρτες - ενώ βούτηξαν και την ταμειακή μηχανή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους βρήκαν στην οδό Ακρίτα, από την περιγραφή που τους έδωσαν οι γείτονες. Οι δύο συνεργοί είχαν χωρίσει και ο ένας κουβαλούσε τις σακούλες με τα τσιγάρα και τις τηλεκάρτες, ενώ ο άλλος την ταμειακή μηχανή.

Σχόλια  

0 # Αντ. Φετοκάκης 22-06-2012 08:35
Η εγκληματικότητα θα περιορισθεί με την συνεργασία πολιτών με την Αστυνομία αλλά και με τις αυστηρές ποινές που θα πρέπει να επιβάλλει η Δικαιοσύνη.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση
0 # Αντωνης50 23-06-2012 11:31
Είδα το σχόλιο το προηγούμενο και θα ήθελα να διαφωνήσω.
Δεν θα σταματήσει η εγκληματικότητα στην Ελλάδα και σε καμία χώρα του κόσμου όσο υπάρχει φτώχια, πείνα και δυστυχία.
Όσο ο πλούτος κάθε χώρας ξεπουλιέται κατά τας υποδίξεις της λέσχης μπίλντεμπεργκ
και των υποταγμένων πολιτικών σε αυτήν.
Αν ο πλούτος κάθε χώρας αποδοθεί στους πολίτες της τότε φτάνει να ζήσουν καλά όλοι οι άνθρωποι στον τόπο τους, δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους με τα δικά τους ήθη και έθιμα χωρίς να χρειάζετε να ξεριζώνονται και να ζουν ξένοι μέσα σε ξένους με ότι συνεπάγετε αυτό.
Αυτοί λοιπών που πρέπει να δικαστούν και να καταδικαστούν σε ισόβια καταναγκαστικά έργα, να διμευθούν οι περιουσίες τους στην χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό είναι μόνο οι πολιτικοί όλων των χωρών του κόσμου και οι οικογένειες τους.
Όλα τα μέλει των οικογενειών τους.
Όσο αυτό δεν γίνετε πάντα θα υπάρχει εγκληματικότητα και πάντα θα την πληρώνουν οι φτωχοδιάβολοι και οι Γιάννηδες Αγίαννηδες και κάποιοι θα θησαυρίζουν σε βάρος τους.
Φυσικά ούτε και αυτοί που κλέβουν τον πλούτο των χωρών της γης έχουν κατανοιείσει ότι ενώ κάνουν κάποιους δυστυχισμένους είναι και οι ίδιοι δυστυχισμένοι γιατί είναι αναγκασμένοι να ζουν μια ζωή φυλακισμένου, γιατί ούτε να κυκλοφορείσουν ελεύθερα μπορούν, πρέπει πάντα να έχουν σωματοφύλακες ακόμα και όταν θέλουν να δώσουν ένα φιλί στο παιδάκι τους, ακόμα και όταν θέλουν να έχουν μια τρυφερή στιγμή με την γυναίκα τους η των άντρα τους αν πρόκειται για γυναίκες.
Ο κόσμος φυλακισμένος στην ανέχεια και αυτοί φυλακισμένοι στα κάστρα που χτίζουν για να προφυλάξουν των πλούτο τους και τους εαυτούς τους.


ΌΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ !!!!!

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΈΝΟΙ ΤΌΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΝΕΊΣ.
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER