Μέσα από μια περιπλάνηση ενός χρόνου, ολοκληρώσαμε την περιπλάνηση στους δρόμους, τις πλατείες και την ιστορία της Καλαμάτας.
Με την οδηγία του Αγίου Πνεύματος υποστήριξε ότι διάλεγε τα μνημεία η βασική κατηγορούμενη, "για να φύγουν τα κακά πνεύματα".
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 19:21

Νέα έγκριση για αλιευτικό Μαραθούπολης

Γράφτηκε από τον
Εκ νέου θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας να εγκρίνει την προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου - Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας - Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για…
Η αρχή έγινε το 2013 με ιστορικούς περίπατους σε τοπόσημα της κατοχικής Αθήνας.
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 19:02

Οι λογικές ιδιοκτησίας ζουν και βασιλεύουν

Γράφτηκε από τον
Τελικά ούτε η παρέμβαση του υπουργού Ναυτιλίας έφερε αποτέλεσμα για τη στέγαση του Λιμεναρχείου Καλαμάτας στο Κτήριο Λιμενεργατών.
Ανεξαρτητοποιείται ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, και, όπως είπε ο ίδιος στη «Βεργίνα Τηλεόραση», αύριο θα καταθέσει τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Ολα όσα τόνισε on camera ο πληροφοριοδότης που βοήθησε αποφασιστικά έτσι ώστε να τερματιστεί η απαγωγή των 11χρονων στην Κύπρο.
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 18:24

Αντιπυρική προστασία του ΧΑΔΑ στα Λιμενικά

Γράφτηκε από την
Εργο που θα εξασφαλίσει την αντιπυρική προστασία του ΧΑΔΑ στα Λιμενικά για τον επόμενο χρόνο προκηρύσσει ο Δήμος Μεσσήνης με προϋπολογισμό 39.999,92 ευρώ.
Αναρτώνται σήμερα, Τρίτη στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) www.oaed.gr, ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων στο πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης και της…
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 18:10

Αύριο η πληρωμή 38,5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ

Γράφτηκε από την
Στους λογαριασμούς 66.148 αγροτών και κτηνοτρόφων θα καταβληθούν αύριο, Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου αποζημιώσεις συνολικού ύψους 38.542.866,79 ευρώ από τον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ).
Αντιπαραθέσεις πυροδότησε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας η έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του συνοπτικού διαγωνισμού «Πρόσθετες εργασίες για την αδειοδότηση της ζωαγοράς Κοπανακίου» αν…
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 17:54

Κυρώσεις από την Ουάσιγκτον σε 12 ρωσικές εταιρείες

Γράφτηκε από την
Το αμερικανικό υπουργείο Εμπορίου αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις σε 12 ρωσικές εταιρείες, οι δραστηριότητες των οποίων κατά την άποψη της Ουάσιγκτον έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα ασφαλείας των Ηνωμένων…
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενωσης Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, που εξελέγη στη διάρκεια της γενικής της συνέλευσης, την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 17:38

ΕΛ.ΑΣ: Μείωση των ληστειών το α' εξάμηνο του 2018

Γράφτηκε από την
Το α΄εξάμηνο του 2018 παρατηρείται μείωση των ληστειών και των κλοπών σε οικίες και καταστήματα, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αρχηγείου…
Η διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων, των υδάτινων πόρων και της πολιτικής προστασίας ήταν τα βασικά αντικείμενα που συζητήθηκαν στη συνάντηση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου…
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 17:24

Παρατάσεις σε έργα του Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Παρατάσεις σε προθεσμίες ολοκλήρωσης έργων θα συζητήσει, μεταξύ άλλων, το Δημοτικό Συμβούλιο Οιχαλίας στην επόμενη συνεδρίασή του, η οποία έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή στις 7 το απόγευμα.
Τις προτάσεις όλων των αρμοδίων φορέων για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών ζητά, με επιστολή που τους απέστειλε, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.
Για την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου ορίστηκε η δίκη των 8 συλληφθέντων μετά την επίθεση κατά του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα.
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 17:07

Αγονη και η τρίτη δημοπρασία για το “Αχίλλειον”

Γράφτηκε από τον
Αγονη ήταν και η τρίτη κατά σειρά δημοπρασία για το “Αχίλλειον”, για την εκμίσθωση με σκοπό την πλήρη επισκευή - ανακαίνιση και αξιοποίηση του διατηρητέου - παλιού ξενοδοχείου στην Αριστομένους,…
Σε συνολικά 127.000 ανέρχεται ο αριθμός των vouchers που δόθηκαν φέτος για φιλοξενία σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, μετά και τη δεύτερη κατανομή.
Σελίδα 1 από 7810

NEWSLETTER