Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 16:11

Η αρχή ενός ταξιδιού δουλειάς για την πόλη

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Του Βασίλη Παπαευσταθίου*
Ανοιχτή επιστολή της Κλεοπάτρας Δ. Γεωργουλοπούλου-Ρεντζέπη, Οικονομολόγοθ, MSc Finance - ΗΠΑ, CFE
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 13:18

Στον Κορδία ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την
 Την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά» επισκέφτηκε τον Κορδία και συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους…
“Οι ευρωεκλογές δεν θα ανατρέψουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Μπορούν όμως να ενισχύσουν το λαϊκό κίνημα σήμερα, βάζοντας φρένο στα χειρότερα και ανοίγοντας αύριο τον δρόμο της ανατροπής”.
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 23:20

Κοίτα το φεγγάρι... όχι το δάχτυλο

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Του Δρ. Βασίλη Πουλόπουλου*
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 22:16

Ελένη Αλειφέρη: "Ο Δήμος θα έχει ανθρώπινο και υπεύθυνο πρόσωπο"

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Τέσσερα είναι τα βασικά ερωτήματα που αντιμετωπίζει συχνά από τους ψηφοφόρους η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.
Διπλό προβάδισμα του Παναγιώτη Νίκα με 32,4% την πρώτη Κυριακή και 44,6% στον δεύτερο γύρο καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Τατούλης ακολουθεί με 30,4%…
Άρθρο της Ελένης Μπαρμπαλιά*
«Το 2019 θα είναι η χρονιά της Νέας Δημοκρατίας» τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν από την Καλαμάτα οι γαλάζιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μανώλης Μαυρομάτης και Τόνια Αράχωβα.
Όταν η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου έφευγε πριν αρκετά χρόνια από το Κιάτο για να σπουδάσει Ιατρική στη Ρώμη, και μετά στο Στρασβούργο, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το 2019…
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 09:47

Αλλαγές στα τμήματα που ψηφίζουμε στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από Γιάννης Σινάπης
Κανένας δημότης της Καλαμάτας να μην ξεκινήσει να πάει να ψηφίσει στην τύχη, στις εκλογές της 26ης Μαΐου: Αυτό τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος χθες, σε σχετική συνέντευξη Τύπου.
“Δικαστικό πραξικόπημα” καταγγέλλει ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές και την προσπάθεια να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 18:04

Ανάδοχος για το ΣΒΑΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ανάδοχο για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο “Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας - ΣΒΑΚ” της Καλαμάτας, δηλαδή της συγκοινωνιακής - κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης, πρόκειται να εγκρίνει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή…
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ξηραδάκης επισκέφθηκε χθες το πρωί, στο νέο Δημαρχείο, τον δήμαρχο Καλαμάτας και υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 16:17

Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίας σχεδιάζει ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Την προοπτική λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παλιά πόλη δίπλα από το κάστρο εξετάζει ο Δήμος Τριφυλίας. Έτσι κινεί τις διαδικασίες για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου…
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 14:08

Χρήσιμες πληροφορίες για τις προσεχείς εκλογές από το Υπουργείο Εσωτερικών

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 11:11

Καλαμάτα: Η Μαρία Οικονομάκου απαντά στους ψηφοφόρους

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που της θέτουν συχνά οι ψηφοφόροι δίνει η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και εξηγεί αναλυτικά τις θέσεις και τις απόψεις της στις διάφορες απορίες.
15 προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Καλαμάτας από τον συνδυασμό "Πρότυπος Δήμος" του Βασίλη Τζαμουράνη.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 10:10

Επίσκεψη Χρυσοβελώνη χθες στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων σε πόλεις με δομές Συμβουλευτικής και Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών, η υφυπουργός Εσωτερικών Μ. Χρυσοβελώνη, αρμόδια του κρατικού τομέα ισότητας των φύλων, επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμάτας.
Σελίδα 1 από 1090

NEWSLETTER