Στη διαδικασία της απευθείας διαπραγμάτευσης θα προχωρήσει ο Δήμος Τριφυλίας για την προμήθεια δύο φορτηγών, καθώς και στον τελευταίο διαγωνισμό που έκανε δεν υπήρξε καμία προσφορά.
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 21:14

Ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου της Φιλαρμονικής

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας, προϋπολογισμού 390.000 ευρώ, πρόκειται να δημοπρατήσει ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 21:01

Προσωρινός μειοδότης για το γήπεδο Ασπροχώματος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Προσωρινό μειοδότη για την ολοκλήρωση και το φωτισμό ποδοσφαιρικών γηπέδων στο Ασπρόχωμα (Απόλλωνα και δημοτικό), προϋπολογισμού 470.000 ευρώ, ανέδειξε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.
Επιστημονικό συνεργάτη ως σύμβουλο του δημάρχου σε νομικά θέματα θα προσλάβει ο Δήμος Τριφυλίας και χθες αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” σχετική πρόσκληση ώστε οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση.
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 18:58

Η Νάντια Γιαννακοπούλου για τον Ποινικό Κώδικα

Γράφτηκε από την
“Θέλουμε έναν Ποινικό Κώδικα δίκαιο κι όχι τιμωρό κι οφείλουμε να αντιληφθούμε πως επειδή οι κοινωνικές συνθήκες αλλάζουν, έτσι και οι Κώδικες πρέπει να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα”.
«Είναι άλλο η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και άλλο να επικρατεί κλίμα αστυνομοκρατίας», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στο OpenTV.
Του Περικλή Π. Μαντά Βουλευτή Μεσσηνίας
Για τον δεύτερο μειοδότη πάει η υλοποίηση του έργου ανάπλασης του δικτύου οδών και πεζοδρόμων στο Ιστορικό Κέντρο (οδοί Κολοκοτρώνη, Σφακτηρίας, Καπετάν Κρόμπα κ.λπ. και αναβάθμιση υφιστάμενου παιδότοπου), προϋπολογισμού 644.000…
Την απόλυτη πλειοψηφία σε ψήφους και έδρες έλαβε η παράταξη «Σύγχρονες Ισχυρές Περιφέρειες» με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, στις εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην Ένωση…
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 21:29

Νέος μηχανολογικός εξοπλισμός στη Μαραθόλακκα

Γράφτηκε από την
Νέο μηχανολογικό εξοπλισμό στη Μαραθόλακκα, για την προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, εγκατέστησε ο ανάδοχος του Δήμου Καλαμάτας «Ηλέκτωρ ΑΕ».
Πάνω από 30 δρομολόγια μεταφοράς μαθητών στη Μεσσηνία παραμένουν χωρίς ανάδοχο.
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 20:22

Μεσσήνη: Νέα γεώτρηση στις πηγές Αγίου Παύλου

Γράφτηκε από τον
Ανόρυξη νέας γεώτρησης ύδρευσης πραγματοποιεί από χθες η ΔΕΥΑ Μεσσήνης στις πηγές του “Αγίου Παύλου”.
Ενστάσεις για τον τρόπο που γίνονται οι κυκλοφοριακές παρεμβάσεις από τη δημοτική αρχή Τριφυλίας, σε δρόμους της Κυπαρισσίας, εξέφρασε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης…
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 18:34

Παρέμβαση Γόντικα για τους δασεργάτες

Γράφτηκε από την
Μετά από παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έλαβε ομόφωνη απόφαση για στήριξη του αγώνα των εργαζόμενων στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας για την πυροπροστασία, και ζήτησε από…
Ο σχεδιασμός και οι δράσεις πολιτικής προστασίας, για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της χειμερινής περιόδου 2019-2020 (πλημμύρες - χιονοπτώσεις), καταγράφηκαν χθες στο Συντονιστικό Τοπικό Οργανο (ΣΤΟ) Πολιτικής…
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 15:51

Δήμος Καλαμάτας: Ετοιμότητα για την κακοκαιρία

Γράφτηκε από την
Σε κατάσταση ετοιμότητας για θέματα πολιτικής προστασίας βρίσκεται το αρμόδιο προσωπικό του Δήμου Καλαμάτας, με εντολή του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, ενόψει της αναμενόμενης κακοκαιρίας.
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 08:26

Κυκλοφοριακή μελέτη για την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Επιτέλους, ξεκινάει η εκπόνηση της κυκλοφοριακής μελέτης της Καλαμάτας.
Εκπρόσωποι 20 συλλόγων και 7 δημότες συμμετέχουν στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Οιχαλίας, την οποία συγκρότησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 18:38

Να αποτιμήσουμε ενεργειακά τα δημόσια κτήρια

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Της Δήμητρας Λυμπεροπούλου Επικεφαλής περιφερειακής παράταξης “Πράσινη Πελοπόννησος”
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 16:32

Νίκας για συνεργασία με Επιμελητήρια Πελοποννήσου

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Την καλή συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τα Επιμελητήρια επισήμανε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες, με αφορμή την έκθεση “Πελοπόννησος Expo 2019” που ανοίγει τις…
Σελίδα 1 από 1077

NEWSLETTER