Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης απέρριψε το αίτημα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας για χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές Πηδήματος στην Τοπική Κοινότητα Αρφαρών, προϋπολογισμού 620.000 ευρώ,…
Ενα χρόνο νωρίτερα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εκδήλωση, που θα γίνει στην Πύλο στη μνήμη του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα.
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 15:07

Βρεφικό τμήμα δημιουργεί ο Δήμος Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Βρεφικό τμήμα δημιουργεί ο Δήμος Μεσσήνης στον Δ’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της πόλης, στον οποίο θα φιλοξενούνται 12 βρέφη ηλικίας 1,5 έως 2,5 χρόνων.
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 09:57

Εξόρμηση καθαριότητας χθες στη Μαραθόπολη

Γράφτηκε από τον
Εξόρμηση καθαριότητας έγινε χθες το πρωί στην Μαραθόπολη για να αλλάξει η εικόνα του χωριού που είναι από τα πιο τουριστικά της περιοχής, μιας και τα προβλήματα από τα σκουπίδια…
Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας την ερχόμενη Πέμπτη 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι.
Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 16:48

Εκδήλωση για πεσόντες στην Κύπρο

Γράφτηκε από την
Εκδήλωση για τους πεσόντες στο πραξικόπημα και στην εισβολή στην Κύπρο το 1974 διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας την Κυριακή 22 Ιουλίου.
Την κατεπείγουσα πρόσληψη 13 διμηνιτών συμβασιούχων για την καθαριότητα ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης σε συνεδρίασή του, χθες το μεσημέρι.
Την αποκατάσταση των βανδαλισμών στα ξύλινα βαγόνια του ΗΣΑΠ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων ξεκίνησε ο Δήμος Καλαμάτας.
Σημαντικά έργα ύδρευσης στους Δήμους Μεσσήνης και Δυτικής Μάνης χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” του υπουργείου Εσωτερικών, με συνολική πίστωση ύψους 2.481.618,96.
Δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ οι προσλήψεις των ατόμων που θα εργαστούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καλαμάτας και άμεσα ξεκινάει η ουσιαστική του λειτουργία.
Την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας της Βουλής εισηγήθηκε η βουλευτής Μεσσηνίας Γιώτα Κοζομπόλη, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση το γραφείο της.
Συνάντηση για τη δράση με τίτλο «Καλαμάτα 1821 – Δρόμοι ελευθερίας» έγινε χθες στο Δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 17:51

«Κλεισθένης I» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Γράφτηκε από την
Στην ολομέλεια της Βουλής ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αναθεώρηση του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης I», με το οποίο η κυβέρνηση «προσπαθεί» να λύσει χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την…
Ούτε χθες βγήκε «λευκός καπνός» από το Δήμο Τριφυλίας για το θέμα της παραίτησης του αντιδημάρχου για την ΔΕ Φιλιατρών Αναστάσιου Πούλου.
Τη σύμβαση για την ανάπλαση του κοινόχρηστου χώρου στο μοναστήρι της Δήμιοβας υπέγραψαν χθες στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο ανάδοχος του έργου Πέτρος Ρένεσης.
Του Μανώλη Μάκαρη
Διαφορετικές απόψεις ακούστηκαν στη δημόσια συζήτηση για την αναδιάταξη της πλατείας και της οδού 23ης Μαρτίου, το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα “Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη”, στο παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας.
Σύμβαση χρησιδανείου για την παραχώρηση ενός πυροσβεστικού οχήματος 4x4 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, από το Δήμο Καλαμάτας, υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας και ο διοικητής της Π.Υ. Καλαμάτας, πύραρχος Κωνσταντίνος…
Προβλήματα με την υδροδότησή τους αντιμετωπίζουν περιοχές του τ. Δήμου Πεταλιδίου, σύμφωνα με όσα επισημαίνει ο Νίκος Φύκιρης, σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 08:12

Επιμένει να γίνει και... τραπεζίτης ο Τατούλης

Γράφτηκε από την
Επιμένει να γίνει και... τραπεζίτης ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχει και "την πλήρη στήριξη της κυβέρνησης".
Σελίδα 1 από 968

NEWSLETTER