Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 17:04

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Λιανού

Γράφτηκε από την
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Καστανιώτη το νέο βιβλίο του Μεσσήνιου επιστήμονα Θεόδωρου Λιανού με τίτλο "Περί πλούτου και σταθερής οικονομίας".
Παραδίνεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο του Ηλία Μπιτσάνη “Νησιώτικο καρναβάλι με ρίζες στους αιώνες”.
Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018 18:31

«Ο Λούσηρος» του Στέλιου Χαλκίτη

Γράφτηκε από την
"Και όμως, φίλε μου, ακόμα και αυτόν τον ουρανό μπορούν να σ’ τον αρπάξουν· υπάρχουν επιτήδειοι που το καταφέρνουν. Πάψε να ‘σαι αφελής…"
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 20:02

«Δέντρα, πολλά δέντρα» της Ρούλας Γεωργακοπούλου

Γράφτηκε από την
Την άνοιξη θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις “Πόλις” το βιβλίο της Καλαματιανής Ρούλας Γεωργακοπούλου «Δέντρα, πολλά δέντρα».
Το ιστορικό μυθιστόρημα της Καρολίνας Μέρμηγκα “Ο Ελληνας γιατρός” θα παρουσιάσουν στην Καλαμάτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μάνης και οι “Εκδόσεις Μελάνι”.
Το ιστορικό μυθιστόρημα της Καρολίνας Μέρμηγκα “Ο Ελληνας γιατρός” θα παρουσιάσουν στην Καλαμάτα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μάνης και οι “Εκδόσεις Μελάνι”.
Τη νέα του ποιητική συλλογή κυκλοφόρησε εδώ και λίγο καιρό ο Μεσσήνιος λογοτέχνης Αριστοτέλης Φράγκος με τίτλο “Ο βαρκάρης του Αχέροντα” και θα την παρουσιάσει στους αναγνώστες την Τετάρτη 17…
Το βιβλίο “Ο μοναχός που έγινε CEO” του Μεσσήνιου Θοδωρή Σπηλιώτη κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις “Ιwrite”. Τι ήταν αυτό που ερέθισε τo μάτι ενός τεχνοκράτη, επισκεπτόμενου το Αγιο Ορος;
Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 13:12

“Ρύζι και χώμα” από τους ταξιδιώτες με βέσπα 

Γράφτηκε από την
Το πρώτο τους βιβλίο κυκλοφόρησαν οι ταξιδιώτες με βέσπα Στέργιος Γκόγκος και η Μεσσήνια στη καταγωγή Αλεξάνδρα Φεφοπούλου, με τίτλο “Ρύζι και χώμα”.
Κυκλοφόρησε το βιβλίο της Ξένης Αραπογιάννη με τίτλο “Αρχαία Θουρία, το Ασκληπιείο” από τις εκδόσεις “Αρχείο”.
Ο τουρισμός, η πολιτιστική διαχείριση και η Δημοφιλής Κουλτούρα είναι τρεις θεματικοί άξονες που τα τελευταία χρόνια έχουν μια αναγνωρισμένη σχέση με την οικονομική ανάπτυξη, ενώ παράλληλα αποτελούν παγκοσμίως δυναμικά…
Βιβιοπαρουσίαση από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνη Μακρυδημήτρη για το σύγγραμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Το νέο βιβλίο “Γράμματα από τον Αη Βασίλη”, της Μεσσήνιας Κατερίνας Ζωντανού κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες από τις Εκδόσεις “Μεταίχμιο”.
Το νέο βιβλίο του Μεσσήνιου Π. Βούρου κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες από τις Εκδόσεις Κοράλλι.
Εκδήλωση - συζήτηση με καλεσμένο τον συγγραφέα του βιβλίου ακαδημαϊκό Γιώργο Δερτιλή, και συντονιστή τον δικηγόρο Δημήτρη Καούνη, θα γίνει από το “Βιβλιόπολις” σήμερα στις 6 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων…
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017 22:24

“Ζάγκα” του Μεσσήνιου Βασίλη Μάραντου 

Γράφτηκε από την
Το βιβλίο του Μεσσήνιου Βασίλη Μάραντου κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Κοροντζή, με τίτλο “Ζάγκα”. Σχετικά με την υπόθεση:
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 12:31

Βασίλης Αλεξάκης: «Πριν»

Γράφτηκε από την
Βραβείο Albert Camus 1993
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 10:28

Πατρίσια Χάισμιθ: «Καταδίωξη στη Βενετία»

Γράφτηκε από την
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ Μετάφραση: Βασίλης Πουλάκος Σελίδες: 376
Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 22:04

Δημήτρης Μελικέρτης: «Ο Γιγαντοκυνηγός»

Γράφτηκε από την
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ Σελίδες: 64
Σελίδα 1 από 15

NEWSLETTER