“Κατηγορήθηκα από τον αντιπεριφερειάρχη του κ. Τατούλη για «προδοσία» του τόπου μου διότι δεν στηρίζω τον Τατούλη και στηρίζω την επιλογή του κόμματος, με το οποίο έχω εκλεγεί!
Ο Μητσοτάκης έχει ορίσει το πλαίσιο της νέας πολιτικής
Η διαχείριση του Brexit μπορεί να αλλοιώσει το νόημά τους
Της Παναγιώτας Κοζομπόλη – Αμανατίδη Δικηγόρου - βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Ομιλία στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις «Συνέργειες πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις» πραγματοποίησε ο βουλευτής…
Η διορθωτική παρέμβαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη πρέπει να είναι άμεση και δυναμική
Το νέο δημαρχείο Καλαμάτας, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, επισκέφθηκε χθες ο ψυχίατρος Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.
"Οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα ή βαριές αναπηρίες, όπως εγώ, δίνουμε μάχες και κερδίζουμε! Παραολυμπιονίκες, επιστήμονες, οικογενειάρχες. Μπορούμε να γίνουμε μικροί ήρωες της καθημερινότητας, όπως κάθε άλλος άνθρωπος".
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ιατρός – ψυχίατρος δρ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα επισκεφθεί αύριο Τετάρτη την Καλαμάτα.
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 17:57

Γιώργος Κύρτσος: Λάθος κάθαρση με τη Novartis

Γράφτηκε από την
Η κυβέρνηση Τσίπρα παρουσίασε το υπαρκτό σκάνδαλο της Novartis σαν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της περιόδου της Μεταπολίτευσης.
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 09:51

Στη Διακοινοβουλευτική στο Κατάρ η Κοζομπόλη

Γράφτηκε από την
Στις εργασίες της Επιτροπής για τη Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα της Διακοινοβουλευτικής Ενωσης (IPU), που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (6-10 Απριλίου) στην Ντόχα του Κατάρ, συμμετέχει η βουλευτής Παναγιώτα…
Η θεαματική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στα Σκόπια με συνοδεία γνωστών επενδυτών και στελεχών επιχειρήσεων ήταν οικονομικά άστοχη.
Η ένταξη του Πέτρου Κόκκαλη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα παρουσιάζει μεγάλο επικοινωνιακό και πολιτικό ενδιαφέρον.
“Η άνοδος της ακροδεξιάς απειλεί την Ευρώπη και την καθημερινή μας ζωή”, τόνισε χθες το βράδυ στην Καλαμάτα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σε εκδήλωση για τις ευρωεκλογές του…
Εμβληματικές χαρακτήρισε η Βουλευτής Μεσσηνίας Παναγιώτα Κοζομπόλη, τις διατάξεις του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, για την ουσιαστική ισότητα των φύλων, την ιθαγένεια και τις διατάξεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να στήσει ένα προεκλογικό σκηνικό οικονομικής αισιοδοξίας αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.
Της Παναγιώτας Κοζομπόλη-Αμανατίδη Δικηγόρου - Βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α
«Η δικαστική απόφαση με τη οποία κρίθηκαν ένοχοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον μου, είναι μία αρχή, ώστε τα φαινόμενα βίας και φασισμού που απασχολούν την κοινωνία μας, να…
Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2019 15:36

Ο αγώνας για ίσα δικαιώματα είναι διαρκής

Γράφτηκε από την
Της Παναγιώτας Κοζομπόλη – Αμανατίδη Δικηγόρου, βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 18:08

Γιώργος Κύρτσος: Ελληνικό, όχι ευρωπαϊκό δράμα

Γράφτηκε από την
Οι χώρες με κεντροδεξιές κυβερνήσεις σπάνε κάθε ρεκόρ στην απασχόληση
Σελίδα 1 από 126

NEWSLETTER