Αιμοδοσία αλληλεγγύης πραγματοποιείται την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι, με σλόγκαν “Δώσε αίμα, πρόσφερε ζωή σε τρεις συνανθρώπους…
Συνολικά 31 φιάλες αίματος συνέλεξε την Πέμπτη η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας από την εθελοντική αιμοδοσία των καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας.
Το καραβάνι αλληλεγγύης της Πειραματικής Σκηνής προς τα παιδιά που επλήγησαν από τις φωτιές του φετινού καλοκαιριού στην Αττική ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή, με μια εκδρομή στην Αθήνα για την…
Συνολικά 23 μονάδες αίματος πρόσφεραν χθες οι πυροσβέστες (άνδρες και γυναίκες) της Π.Υ. Καλαμάτας και φίλοι τους -οι οποίοι συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία στις εγκαταστάσεις της υπηρεσίας, για να τιμήσουν…
Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 17:38

Αιμοδοσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η 12η Νοεμβρίου έχει οριστεί ως ημέρα μνήμης για τους πυροσβέστες που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Ημερίδα και 6ωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο στις πρώτες βοήθειες έγινε από στελέχη του ΕΚΑΒ στο προσωπικό του ξενοδοχείου “Elite City Resort” την περασμένη Τετάρτη.
Άρθρο της Χριστίνας Αναστασοπούλου, Ψυχολόγου MSc, επιστημονική συνεργάτη Κέντρου Επαγγελματικής & Οικογενειακής Υποστήριξης Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
Δέκα χρόνια δημιουργικής παρουσίας και προσφοράς στην πόλη της Καλαμάτας και το νομό γενικότερα συμπληρώνουν φέτος τα Παιδικά Χωριά SOS και το γιορτάζουν!
Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 10:44

Καλαμάτα: Δεκαήμερο εκδηλώσεων των Παιδικών Χωριών SOS

Γράφτηκε από Βασίλης Μπακόπουλος
Δεκαήμερο εκδηλώσεων από τις 2 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου διοργανώνουν στην Καλαμάτα οι τοπικές δομές των Παιδικών Χωριών SOS, με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας και προσφοράς τους στην…
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 18:31

Μοιράστηκε επισιτιστική βοήθεια στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Είδη οικιακής ανάγκης και τρόφιμα μοιράστηκαν χθες από το Δήμο Τριφυλίας και την Κοινωφελή του Επιχείρηση στους οικονομικά αδύνατους πολίτες της περιοχής, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής αλληλεγγύης και υλοποίησης…
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 16:32

Διανομή τροφίμων στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Διανομή τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσης σε απόρους του Δήμου Οιχαλίας θα γίνει στον Μελιγαλά αύριο, στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ).
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 19:59

Βοήθεια σε απόρους στην Πύλο

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Είδη οικιακής χρήσης και τρόφιμα μοιράστηκαν χθες Τρίτη σε απόρους του Δήμου Πύλου-Νέστορος από το ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).
Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 18:37

Διανομή σε απόρους του Δήμου Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Διανομή σε απόρους του Δήμου Μεσσήνης θα γίνει στη Μεσσήνη από το ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους) αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 23:04

Αιμοδοσία του Σωματείου Εθελοντών Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία διοργανώνει το Σωματείο Εθελοντών Μεσσήνης την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, υπό την εποπτεία του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Τη βοήθεια όλων για να μειωθούν τα αδέσποτα στους δρόμους της Καλαμάτας ζητεί με ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Ομιλος.
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 16:17

Εθελοντική αιμοδοσία στον Αγιο Νικόλαο

Γράφτηκε από την
Εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει αύριο από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.
Από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην πόλη, σε όλα τα επίπεδα, είναι τα μέλη της Περιφερειακής Ενωσης Νότιας Πελοποννήσου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών.
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 15:23

Αιμοδοσία του Συλλόγου Γυναικών Πύλου

Γράφτηκε από τον
Την 6η αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Πύλου την Κυριακή σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, συνεχίζοντας έτσι την κοινωνική του προσφορά.
Στην αλυσίδα εθελοντών δοτών μυελού των οστών συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, παίρνοντας μέρος στη συγκεκριμένη δράση σε συνεργασία με την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία, το Ιδρυμα Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας…
Η διεξαγωγή σεμιναρίων για τις πρώτες βοήθειες στα σχολεία του Δήμου Οιχαλίας ξεκίνησε χθες στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγαλά.
Σελίδα 1 από 98

NEWSLETTER