Κουπόνια συνολικής αξίας 300 ευρώ για την προμήθεια αναγκαίων ειδών από σούπερ μάρκετ, για άπορους δημότες, παρέδωσε χθες στο δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο διευθυντής του καταστήματος της Eurobank στη…
Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσσήνης θα διατεθούν τα έσοδα από τις συμμετοχές στον φετινό 12ο Μαραθώνιο, όπως γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του δημάρχου Γιώργου Τσώνη.
Συνεχίστηκαν οι δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, πανελλαδικά, από τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με επισκέψεις στη Σαντορίνη, στα Ιωάννινα και στο Ναύπλιο.
Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 17:50

Αιμοδοσία στα Γιαννιτσάνικα 

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή 12 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Φαραί» Γιαννιτσανίκων Καλαμάτας, ο οποίος προβαίνει στη δημιουργία τράπεζας αίματος.
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε και τη χρονιά που πέρασε η εταιρεία Rainbow Waters.
Εγκαινιάζεται αύριο Παρασκευή στις 5 μ.μ. το νέο Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην οδό Βιλεαρδουίνου και Αγίου Ιωάννου, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:06

Στη πασαρέλα η Γιούλικα για φιλανθρωπικό σκοπό 

Γράφτηκε από την
Στην πασαρέλα ανέβηκε πριν από λίγες μέρες η Καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, στο πλαίσιο της επίδειξης μόδας "Yes I Do Catwalk", με την υπογραφή της Μυρτώς Κάζη.
Οι Μεσσήνιοι ομογενείς της Αμερικής έστειλαν από τη Νέα Υόρκη 17 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης.
Το πρόγραμμα με θέμα «Δώρο έλαβα, δώρο… δίνω!» (για την εκπαιδευτική αξιοποίηση απαξιωμένων παιχνιδιών, που έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν είναι απαραίτητα σε κάποιους πλέον) διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων του…
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 08:33

Υιοθεσία σκύλου από φιλόζωη Καλαματιανή 

Γράφτηκε από την
Ενα αδέσποτο σκυλάκι, που είχε περισυλλέξει ο δήμος, υιοθετήθηκε από φιλόζωη Καλαματιανή, γνωστοποίησε ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην ιστοσελίδα του.
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:29

Αιμοδοσία στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου από τις 9.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.
Ενα αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσε το καφέ Kokkous Coffee στην Κοινωφελή Επιχείρηση Αλληλεγγύης του Δήμου Μεσσήνης - ΚΕΑΔΗΜ, που το διέθεσε σε δημότη που το είχε ανάγκη.
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 08:54

Βοήθεια σε 400 οικογένειες από το Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Τετρακόσιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στο Δήμο Τριφυλίας βοηθήθηκαν μέσα στο 2016 από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου και την Κοινωφελή του Επιχείρηση σε συνεργασία με εθελοντές, προγράμματα,…
Στη δραστηριότητα του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας τη χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε χθες ο πρόεδρός του Χρήστος Κορομηλάς, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ημερολογίου του συλλόγου.
Την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας επισκέφτηκαν τη Δευτέρα μέλη και φίλοι της μοτο-παρέας των Easy Riders.
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 15:13

Παροχή συσσιτίου από τη Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Και το 2017 η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να προσφέρει βοήθεια στους οικονομικά ασθενείς δημότες, με παροχή συσσιτίου μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο.
Ποσό 6.000 ευρώ για τους άπορους δημότες, για τις μέρες των γιορτών, προσέφερε η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά, στο Δήμο Καλαμάτας.
Συνολικά 593 δράσεις πρόληψης οργάνωσε και υλοποίησε μέσα στο τρέχον έτος η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας.
Συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι δράσεις ενίσχυσης για τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 19:18

"Makers Christmas Gala" στο καφέ "Makers"

Γράφτηκε από την
Το "Makers Christmas Gala" θα γίνει αύριο Σάββατο στο καφέ "Makers" στην οδό Αριστομένους 1.
Σελίδα 1 από 86

NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση