Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε και τη χρονιά που πέρασε η εταιρεία Rainbow Waters.
Εγκαινιάζεται αύριο Παρασκευή στις 5 μ.μ. το νέο Κέντρο Επαγγελματικής και Οικογενειακής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS, στην οδό Βιλεαρδουίνου και Αγίου Ιωάννου, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 15:06

Στη πασαρέλα η Γιούλικα για φιλανθρωπικό σκοπό 

Γράφτηκε από την
Στην πασαρέλα ανέβηκε πριν από λίγες μέρες η Καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά, στο πλαίσιο της επίδειξης μόδας "Yes I Do Catwalk", με την υπογραφή της Μυρτώς Κάζη.
Οι Μεσσήνιοι ομογενείς της Αμερικής έστειλαν από τη Νέα Υόρκη 17 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης.
Το πρόγραμμα με θέμα «Δώρο έλαβα, δώρο… δίνω!» (για την εκπαιδευτική αξιοποίηση απαξιωμένων παιχνιδιών, που έχουν χρησιμοποιηθεί και δεν είναι απαραίτητα σε κάποιους πλέον) διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων του…
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 08:33

Υιοθεσία σκύλου από φιλόζωη Καλαματιανή 

Γράφτηκε από την
Ενα αδέσποτο σκυλάκι, που είχε περισυλλέξει ο δήμος, υιοθετήθηκε από φιλόζωη Καλαματιανή, γνωστοποίησε ο δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας στην ιστοσελίδα του.
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 19:29

Αιμοδοσία στη Δυτική Μάνη

Γράφτηκε από την
Αιμοδοσία θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου από τις 9.30 π.μ. έως τη 1.30 μ.μ. στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.
Ενα αναπηρικό αμαξίδιο παρέδωσε το καφέ Kokkous Coffee στην Κοινωφελή Επιχείρηση Αλληλεγγύης του Δήμου Μεσσήνης - ΚΕΑΔΗΜ, που το διέθεσε σε δημότη που το είχε ανάγκη.
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 08:54

Βοήθεια σε 400 οικογένειες από το Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Τετρακόσιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα στο Δήμο Τριφυλίας βοηθήθηκαν μέσα στο 2016 από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του δήμου και την Κοινωφελή του Επιχείρηση σε συνεργασία με εθελοντές, προγράμματα,…
Στη δραστηριότητα του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας τη χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε χθες ο πρόεδρός του Χρήστος Κορομηλάς, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ημερολογίου του συλλόγου.
Την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας επισκέφτηκαν τη Δευτέρα μέλη και φίλοι της μοτο-παρέας των Easy Riders.
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 15:13

Παροχή συσσιτίου από τη Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Και το 2017 η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας θα εξακολουθήσει να προσφέρει βοήθεια στους οικονομικά ασθενείς δημότες, με παροχή συσσιτίου μία φορά το μήνα, ημέρα Σάββατο.
Ποσό 6.000 ευρώ για τους άπορους δημότες, για τις μέρες των γιορτών, προσέφερε η Παμμεσσηνιακή Ομοσπονδία Αμερικής και Καναδά, στο Δήμο Καλαμάτας.
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 09:09

593 δράσεις πρόληψης υλοποίησε το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από Νικολέττα Κολυβάρη
Συνολικά 593 δράσεις πρόληψης οργάνωσε και υλοποίησε μέσα στο τρέχον έτος η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας.
Συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι δράσεις ενίσχυσης για τα Παιδικά Χωριά SOS και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 19:18

"Makers Christmas Gala" στο καφέ "Makers"

Γράφτηκε από την
Το "Makers Christmas Gala" θα γίνει αύριο Σάββατο στο καφέ "Makers" στην οδό Αριστομένους 1.
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 18:39

Βραδιά στο "Κύτταρo" για τα Παιδικά Χωριά SOS 

Γράφτηκε από την
Μια βραδιά αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS διοργανώνει απόψε το ροκ μπαρ "Κύτταρο", που βρίσκεται στο Ιστορικό Κέντρο στον Πεζόδρομο Αμφείας.
Κρέας και τρόφιμα μακράς διαρκείας θα μοιράσει σε 500 οικογένειες μέχρι το Σάββατο το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης.
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 14:36

Φοιτητές του ΤΕΙ Πελοποννήσου προσέφεραν τρόφιμα στον Αγιο Νικόλαο 

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τον αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, προϊστάμενο του ναού Αγίου Νικολάου Καλαμάτας και υπεύθυνο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Μητρόπολης Μεσσηνίας, την Παρασκευή, όπου τον επισκέφθηκε ομάδα φοιτητών…
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 15:44

Kαμπάνια αλληλεγγύης για τα παιδικά Χωριά SOS 

Γράφτηκε από την
Kαμπάνια αλληλεγγύης για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Καλαμάτας των Παιδικών Χωριών SOS συνεχίζει η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας. Εως και τις 15 Ιανουαρίου, στο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής…
Σελίδα 1 από 85

NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση