Συνολικά 301 δράσεις πρόληψης οργάνωσε και υλοποίησε μέσα στο 2018 η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΚΕΠΕΠΨΥ) Μεσσηνίας.
Στη διάθεση του παραρτήματος Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού είναι από χθες τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν από την πρωτοβουλία αγάπης της “Ε” και του eleftheriaonline.gr.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Καλαμάτας σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα «Παρέα Ανεμος» συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες του νομού μας…
Σημαντική είναι έως τώρα η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης της “Ε” και του eleftheriaonline.gr για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το παράρτημα Καλαμάτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 18:17

Εγγραφές νέων μελών στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Γράφτηκε από την
Το νέο καταστατικό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που ενέκρινε η γενική συνέλευση των μελών του με ευρεία πλειοψηφία, έλαβε και την επικύρωσή του από την αρμόδια δικαστική αρχή.
Το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο και το Ασυλο Ανιάτων Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στην Καπνοβιομηχανία "Καρέλια", με τον πρόεδρό του Δημήτρη Λαγωνικάκο και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Ευστάθιο Σπηλιώτη.
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 10:07

Συσσίτιο από τη Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Συσσίτιο ένα Σάββατο το μήνα με το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες τροφής για το Σαββατοκύριακο, θα συνεχίσει να προσφέρει και το 2019 η Χριστιανική Στέγη Καλαμάτας στους ανθρώπους που…
Στη δραστηριότητα του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας τη χρονιά που πέρασε αναφέρθηκε χθες ο πρόεδρός του Χρήστος Κορομηλάς, με την ευκαιρία της παρουσίασης του ημερολογίου του συλλόγου.
Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2018 12:48

Τρόφιμα από το Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Προσφορά κρέατος και άλλων τροφίμων, καθώς και παιχνιδιών, σε 45 τρίτεκνες οικογένειες πραγματοποίησε ο Σύλλογος Τριτέκνων Μεσσηνίας τις προηγούμενες ημέρες, μέσω του κοινωνικού του παντοπωλείου.
Ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση ετοιμάζουν 300 πακέτα αγάπης και θα τα διανείμουν σε οικογένειες από 3 μέλη και άνω, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, για να στρώσουν το…
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 17:23

Πρωτοχρονιάτικη εορταγορά από τα Παιδικά Χωριά SOS

Γράφτηκε από την
Πρωτοχρονιάτικη εορταγορά διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS την ερχόμενη Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου, σε ένα από τα Σπιτάκια της κεντρικής πλατείας Καλαμάτας.
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 13:03

Τρόφιμα συγκεντρώνουν οι Ναυτοπρόσκοποι

Γράφτηκε από την
Οι Ναυτοπρόσκοποι Καλαμάτας συγκεντρώνουν αύριο Κυριακή τρόφιμα για τους απόρους, σε σούπερ μάρκετ της πόλης.
Με τρόφιμα, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής γέμισαν το “καλάθι της γενναιοδωρίας” τους τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού “Ευγενία Β. Ασημάκου”, τα οποία επισκέφθηκαν χθες τα γραφεία της “Ελευθερίας”.
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 17:44

Αγώνας “Santa Run” για τη “Φλόγα” στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον
Για καλό και ευγενή σκοπό διοργανώνεται ο αγώνας δρόμου “Santa Run” στα Φιλιατρά το επόμενο Σάββατο 29 του μηνός, προκειμένου να ενισχυθεί ο Σύλλογος “Φλόγα”.
Στη 2η Γιορτή Αγάπης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμάτας «Αγία Τριάδα», αύριο Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου.
Τα είδη που συνέλεξαν για τα Χριστούγεννα παρέδωσαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ο Ευκλής'', στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΕΕΕΚ…
«Είμαστε εδώ για να πάρουμε δύναμη από εσάς» επισήμανε ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος στη χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε χθες το πρωί στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών.
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 08:26

4η εθελοντική αιμοδοσία αγάπης στα COSMOS

Γράφτηκε από την
Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 4η εθελοντική αιμοδοσία αγάπης των καταστημάτων Cosmos Καλαμάτα.
Η εφημερίδα "Ελευθερία" - eleftheriaonline.gr και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (παράρτημα Καλαμάτας) μας καλούν όλους να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα την αγάπη πράξη!
Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 17:13

Τρόφιμα συγκεντρώνουν οι Ναυτοπρόσκοποι Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Για μία ακόμα χρονιά το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμάτας με τις δράσεις του βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη τις ημέρες των γιορτών.
Σελίδα 1 από 100

NEWSLETTER