Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 21:34

Νέα ερωτήματα Γόντικα για το Τζάνε - Καλαμάκι

Γράφτηκε από την
Νέα ερωτήματα για το έργο Τζάνε - Καλαμάκι έθεσε ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκος Γόντικας κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Συναλλαγή του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους οι σύμβουλοι της "Αγωνιστικής Συνεργασίας" Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας.
Εξαιρετικά ικανοποιητική χαρακτηρίστηκε η εξέλιξη της στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) του Δήμου Καλαμάτας, συνολικού προϋπολογισμού 9.165.000 ευρώ, η οποία εξετάστηκε στη συνάντηση που είχε την Τρίτη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου…
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 18:30

Ερώτηση Πετράκου για το Ριζόμυλος – Κορώνη

Γράφτηκε από την
Ερώτηση για τη βελτίωση του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη κατέθεσε ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος.
Συνάντηση για την ενδυνάμωση των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Μεσσηνίας έγινε χθες στο Διοικητήριο.
Με τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα μεταξύ άλλων συναντήθηκαν ο πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ Νίκος Καραλής,
Σε προτεραιότητα μπαίνει η μελετητική προετοιμασία του έργου του περιφερειακού δρόμου Γαργαλιάνων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότησή του, όπως συζητήθηκε στη χθεσινή συνάντηση του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη με τον…
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 19:09

Επίθεση Μπούζα σε Νίκα για τα πυρηνελαιουργεία

Γράφτηκε από την
Τη σύγκρουση επιλέγει η παράταξη Τατούλη και σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων στη Μεσσηνία και τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της περιφερειακής αρχής Νίκα.
Τα θέματα της δακοκτονίας και της ολοκλήρωσης του Φιλιατρινού φράγματος συζήτησε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων, που πραγματοποιήθηκε από 7 έως 10 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 09:49

Βαριά πρόστιμα από Νίκα σε 5 πυρηνελαιουργεία

Γράφτηκε από τον
Πρόστιμα συνολικού ύψους 17.000 ευρώ σε 5 πυρηνελαιουργεία της Μεσσηνίας επέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στέλνοντας παράλληλα τους φακέλους στην εισαγγελέα Πρωτοδικών προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν και ποινικές…
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 15:13

Τατούλης και κατά Θεοχάρη

Γράφτηκε από την
“Υπουργό-τουρίστα” χαρακτηρίζει τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη η "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη, ενώ με το ίδιο επιθετικό και υπεροπτικό ύφος “απευθύνεται” και στον πρωθυπουργό με τη φράση: “Με αερολογίες…
Συνεδριάζει για πρώτη φορά την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η νέα σύνθεση του οποίου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 20:16

Εθιμοτυπική επίσκεψη Κωνσταντακόπουλου σε Νίκα

Γράφτηκε από την
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έκανε την Τρίτη ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος της ΤΕΜΕΣ, που διαχειρίζεται την Costa Navarino.
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 17:29

Υπόσχεση Γεωργιάδη σε Νίκα για κόμβο στο Ρωμανού

Γράφτηκε από την
Διαβεβαίωση από τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη ότι το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει με 5.000.000 ευρώ την κατασκευή κόμβου στην περιοχή του Ρωμανού, έλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται αυτές τις ημέρες αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, επικεφαλής της οποίας είναι ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.
Ως χαρακτηριστική περίπτωση των προβλημάτων που προκύπτουν όταν δημοπρατούνται έργα χωρίς ώριμες μελέτες κατέδειξε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το έργο της παράκαμψης Πεταλιδίου, στη σχετική σύσκεψη που έγινε την…
“Προέχει η υγεία των πολιτών” διεμήνυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στην ευρεία σύσκεψη που έγινε προχθές Τρίτη στην Τρίπολη σχετικά με το θέμα των πυρηνελαιουργείων, με τη συμμετοχή υπηρεσιακών…
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 14:09

Γόντικας για το “Νίκας εναντίον Νίκα”

Γράφτηκε από την
Το παράδοξο "ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας" να στρέφεται νομικά κατά του "δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα" επισημαίνει με γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης", Νίκος Γόντικας.
Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 09:39

Υπεύθυνους σε τομείς όρισε ο Τατούλης

Γράφτηκε από τον
Υπεύθυνους συμβούλους γεωγραφικών και θεματικών ενοτήτων όρισε ο επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης. Υπεύθυνη για το στρατηγικό σχεδιασμό και τον συντονισμό της παράταξης ορίστηκε η Ντίνα Νικολάκου, η οποία…
Σελίδα 1 από 162

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER