Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 20:52

Νικολάκου κατά Μπέζου για έργα στην υγεία

Γράφτηκε από τον
Σφοδρή λεκτική επίθεση κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργου Μπέζου εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου δίχασε το Περιφερειακό Συμβούλιο, καθώς η αντιπολίτευση ζήτησε να μην του δοθεί οικονομική βοήθεια επειδή έχει αντιδημοκρατική δράση.
Ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Παπαφωτίου και ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Ρουμελιώτης κατέθεσαν ενόρκως ότι άκουσαν τον περιφερειακό σύμβουλο Περικλή Μαντά να ζητάει από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να δώσει "μαύρο χρήμα"…
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 14:36

Νέες ύβρεις Νικολάκου κατά Νίκα

Γράφτηκε από την
Μια ακόμα επίθεση, με βαριές εκφράσεις στα όρια των ύβρεων, εξαπέλυσε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου κατά του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.
Την δική του απάντηση για όσα συνέβησαν σήμερα και για την αντίδραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου δίνει με ανακοίνωση, που συνυπογράφει ο δικηγόρος του Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο ανεξάρτητος περιφερειακός αύμβουλος Περικλής…
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 20:29

Απάντησε με μήνυση στον Μαντά ο Ρουμελιώτης

Γράφτηκε από την
Με δική του μήνυση σε βάρος του Περικλή Μαντά απάντησε στην σύλληψή του για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης.
Απορρίφθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για τυπικούς λόγους, η ένταξη του έργου αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων, δημόσιας δαπάνης 380.000 ευρώ, στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της κόντρας μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά.
"Μπουναμάδες της Περιφέρειας σε επιχειρηματικούς ομίλους" καταγγέλλει ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Νίκος Γόντικας.
Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 18:08

Αλευράς για Εθνική Τράπεζα Φιλιατρών

Γράφτηκε από την
Τη συζήτηση του θέματος της “υπολειτουργίας της Εθνικής Τράπεζας Φιλιατρών” στο αμέσως επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο ζητεί με επιστολή του ο επικεφαλής της "Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας" Παναγιώτης Αλευράς.
Να περιέλθουν τα λιμάνια της χώρας στις Περιφέρειες και το λιμάνι της Καλαμάτας να το αναπτύξει η Περιφέρεια Πελοποννήσου (και όχι το κράτος ή ο δήμος), με ιδιώτες και επιχειρηματίες,…
Σάββατο, 05 Ιανουαρίου 2019 19:06

Καθαρισμούς ρεμάτων εξαγγέλλει ο Τατούλης

Γράφτηκε από την
Το ποσό των 14,3 εκατ. ευρώ διατίθεται (και στη διάρκεια του 2019) από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για αντιπλημμυρικά έργα στη Μεσσηνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εξαρχής προσέγγισε το πρόβλημα με υπευθυνότητα και έχει εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα για την εύρυθμη και απροβλημάτιστη λειτουργία τους».
Σπατάλη 3,1 εκ. ευρώ με αδιαφανή τρόπο για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου καταγγέλλει ο επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα» Νίκος Πατσαρίνος. Αναλυτικά η επιστολή-καταγγελία του κ. Πατσαρίνου έχει…
Με βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας μάλιστα λόγο για "εκβιασμό" και "πογκρόμ διαγραφών" προς όσους "γαλάζιους" συνεχίζουν να στηρίζουν Τατούλη απάντησε η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" στην ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού…
Την ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη ανακοίνωσε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης.
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 08:45

Πρωτοχρονιά για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ο Τατούλης

Γράφτηκε από την
Στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Πρωτοχρονιά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, στις εκδηλώσεις για την υποδοχή του 2019.
 Δύο υποψήφιους συμβούλους στη Μεσσηνία με το ψηφοδέλτιό του στις επόμενες περιφερειακές εκλογές παρουσίασε χθες Κυριακή το μεσημέρι στην Καλαμάτα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε συνέντευξη που έδωσε στο…
Του Νίκου Πατσαρίνου Επικεφαλής της «Πελοπόννησος Πρώτα»
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 15:27

Μπουντρούκας κατά Τατούλη για τη δακοκτονία

Γράφτηκε από την
Ευθύνες στην περιφερειακή αρχή για τις καταστροφές από τον δάκο επιρρίπτει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μπουντρούκας.
Σελίδα 1 από 150

NEWSLETTER