Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 13:56

10 άτομα στο ΚΔΑΠ Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Στην πρόσληψη 10 ατόμων ως ωρομίσθιο εκπαιδευτικό – καλλιτεχνικό προσωπικό, για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) της Μεσσήνης, θα προβεί ο δήμος, ο οποίος δημοσιοποίησε τη σχετική προκήρυξη.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 20:12

Δηλώσεις ζημιών στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ξεκίνησε η υποβολή δηλώσεων παραγωγών στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ στον Δήμο Οιχαλίας, για ζημιές από την πρόσφατη θύελλα.
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 19:44

Αξιοποίηση Δημοτικού Σχολείου Ικλαινας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του δημάρχου Πυλου Νεστορος Δημήτρη Καφαντάρη, με την ομάδα υποστήριξης της αξιοποίησης του Δημοτικού Σχολείου Ίκλαινας.
Δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών, αλλά για να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να σωθεί το έργο και να συμπληρωθεί ο φάκελος που απαιτείται για το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης, τονίστηκε…
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 07:51

Μεσσηνία: Σύσκεψη για τη διαχείριση της Σαπιέντζας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Η διαχείριση της Σαπιέντζας αποτέλεσε αντικείμενο συνάντησης που είχε χθες ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Βαγγέλη Ξυγκώρο και Παύλο…
Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 19:16

Πρόστιμο στη Δυτική Μάνη για τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την
Πρόστιμο 5.000 ευρώ επέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στο Δήμο Δυτικής Μάνης, για περιβαλλοντική παράβαση που αφορά τη διαχείριση απορριμμάτων.
“Αυτή τη διάκριση θα την κρατήσω ψηλά, θα φροντίσω να την έχω σε περίοπτη θέση”, τόνισε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, σήμερα το μεσημέρι στο ιστορικό…
Με απόφαση του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη τοποθετήθηκε ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στο Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου, και Διοικητικής Βοήθειας η υπάλληλος Κατίνα Κρόµπα.
Πολιτική δίωξη υπαλλήλου από τη δημοτική αρχή Τριφυλίας καταγγέλλει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ με ανακοίνωση που εξέδωσε, στην οποία αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι “η δημοτική αρχή Τριφυλίας έχει…
Ασυνήθιστα χαμηλό χαρακτηρίστηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας το κόστος των εργασιών που προσφέρθηκε με την μεγαλύτερη έκπτωση για το έργο «Εργασίες φυσικών καταστροφών Γαργαλιάνων».
Εργο επισκευής και συντήρησης σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων, προϋπολογισμού 520.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”, προγραμματίζει ο Δήμος Καλαμάτας.
Απάντηση στην πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας για την αντικατάστασή της δίνει η πρώην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Ζωή Πετροπούλου.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:37

Σύμβαση για τα αδέσποτα της Τριφυλίας

Γράφτηκε από τον
Σύμβαση παροχής υπηρεσιών με τον Φιλοζωικό Ομιλο Καλαμάτας υπέγραψε ο Δήμος Τριφυλίας για «εργασίες περισυλλογής, στείρωσης, σήμανσης, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επανένταξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς».
Χρήματα για την προσωρινή διαχείριση στη Μαραθόλακκα θα απαιτήσει ο Δήμος Καλαμάτας.
Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 09:34

Εργα αγροτικής οδοποιίας στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Την ένταξη έργου βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Καλαμάτα, προϋπολογισμού 1.062.000 ευρώ, στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”, ζητεί με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 20:19

Αντιγράφουν Καφαντάρη στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από τον
Διαδικασίες ανάλογες με αυτές που ακολούθησε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος προκειμένου να εντάξει στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” το έργο της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού της Κορώνης, ακολουθεί και ο…
Την ίδρυση παραρτήματος Κτηματολογικού Γραφείου στην Κυπαρισσία αποφάσισε ομόφωνα πριν λίγες ημέρες το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 18:50

Ανησυχία για Μαυροζούμαινα

Γράφτηκε από τον
Προβλήματα στην περιοχή της Βαλύρας από την Μαυροζούμαινα ενδέχεται να δημιουργηθούν στη διάρκεια της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου, καθώς το ποτάμι και τα ρέματα που καταλήγουν σε αυτό έχουν καθαριστεί…
Εκτάκτως συνεδριάζει αύριο στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας με μοναδικό θέμα το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθούπολης, μετά το αίτημα που κατατέθηκε προχθές από σύσσωμη την αντιπολίτευση.
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 18:03

Επιστολή Κανάκη για ζημιές από κακοκαιρία

Γράφτηκε από την
Με επιστολή στους Μεσσήνιους βουλευτές της κυβέρνησης και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας Δήμου-Πύλου Νέστορος Ηλίας Κανάκης σημειώνει την αγανάκτηση των αγροτών για τις ζημιές…
Σελίδα 1 από 431

NEWSLETTER