Να καθαριστούν τα οικόπεδα στον οικιστικό ιστό της πόλης και των χωριών, και τα κόμματα να μη ρυπάνουν προεκλογικά την πόλη με τις αφίσες τους, ζήτησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας…
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 14:12

32 συμβασιούχοι στο Δήμο Μεσσήνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Την πρόσληψη 32 ατόμων από τον Δήμο Μεσσήνης, με δίμηνη σύμβαση, για την κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, ενέκρινε ομόφωνα στην πρόσφατη συνεδρίασή του το Δημοτικό…
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 14:56

“Αρτος – Οίνος - Ελαιον 2019” τον Αύγουστο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ενέκρινε την οργάνωση της 8ης Παρουσίασης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων από 23 έως 25 Αυγούστου.
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 13:04

Εγκρίθηκαν σημαντικά έργα από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Τη δρομολόγηση της υλοποίησης σημαντικών έργων ενέκρινε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, στην τελευταία του συνεδρίαση.
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 11:02

Ευχαριστίες Νίκα σε Χαρίτση για αγωγό ύδρευσης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Εργο στρατηγικής σημασίας χαρακτήρισε χθες ο απερχόμενος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, το έργο του νέου αγωγού Φ800 μεταφοράς νερού από το Πήδημα προς Καλαμάτα και Μεσσήνη, το οποίο εντάχθηκε στο…
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 17:36

Ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Οιχαλίας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου μπορούν οι δημότες Οιχαλίας, που έχουν οφειλές προς τον δήμο, να υποβάλουν αίτηση προκειμένου να ρυθμίσουν την εξόφλησή τους, σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο…
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 11:28

Ρύθμιση οφειλών από τη ΔΕΥΑΜ

Γράφτηκε από την
Δυνατότητα ρυθμίσεων για την εξόφληση υπέρογκων οφειλών σε λογαριασμούς νερού δίνει η ΔΕΥΑΜ, με πρόσφατη απόφαση της διοίκησής της, η οποία εγκρίθηκε και από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης.
“Σύνθημα της νέας δημοτικής αρχής είναι ενώνουμε δυνάμεις για έναν ακόμα καλύτερο Δήμο Καλαμάτας”, τόνισε χθες ο νέος δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάσης Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του.
Δύο δημοπρασίες, συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, προκηρύσσει ο Δήμος Μεσσήνης μέσα στον Ιούλιο, για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Μεσσήνης και Πεταλιδίου.
Προσωρινό μειοδότη για τον καθαρισμό αυτοφυούς βλάστησης σε ελεύθερους χώρους, οικόπεδα και στο δημοτικό οδικό δίκτυο (2019), προϋπολογισμού 59.991,20 ευρώ, ανέδειξε χθες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 17:06

ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων κατά Κατσίβελα

Γράφτηκε από την
“Ο κ. Κατσίβελας ενδύθηκε, επί 4 χρόνια, τον ρόλο του κομματάρχη ή του βουλευτή Τριφυλίας και γι’ αυτό απέτυχε”, τονίζει η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων σε ανακοίνωσή της, εξαπολύοντας επίθεση…
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 16:16

Καλαμάτα: Ασφαλτόστρωση στη Νέδοντος

Γράφτηκε από την
Ασφαλτόστρωση πραγματοποιήθηκε χθες στην οδό Νέδοντος από τη Δαμοφώντος μέχρι τη Σόλωνος.
Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2019 14:01

Χρήματα από οφειλέτες και εκτός Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Χρήματα από οφειλέτες που μένουν σε γειτονικούς νομούς, όπως στην Αρκαδία, προχωρώντας τις διαδικασίες κατασχέσεων κι εκεί, αναζητεί ο Δήμος Καλαμάτας.
Παρατείνεται ως τις 30 Οκτωβρίου η σύμβαση των εργατών καθαριότητας του Δήμου Μεσσήνης που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 3Κ/2018.
Δημοπρατεί ο Δήμος Μεσσήνης έργα αποκατάστασης των ζημιών από τον “Ζορμπά” στο οδικό δίκτυο των Δ.Ε. Μεσσήνης και Πεταλιδίου με προϋπολογισμό 260.000 ευρώ.
Mε επιτυχία έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί από την οργανωτική, καλλιτεχνική και εκπαιδευτική επιτροπή του Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου με φορείς και εκπροσώπους στο παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας.
Προσφυγή πρόκειται να ασκήσει ο Δήμος Καλαμάτας κατά της απόφασης του περιφερειάρχη Πελοποννήσου για το τελευταίο πρόστιμο 6.000 ευρώ για την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα.
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 07:52

1.240 ευρώ η ενοικίαση του Μεγάρου Χορού

Γράφτηκε από τον
Με αντίτιμο θα παραχωρεί η “Φάρις” τη χρήση των χώρων του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, με στόχο να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.
Μέχρι τις 28 Ιουνίου θα γίνονται οι εγγραφές για το ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης, όπως επίσης και για τους δημοτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς.
Δεν επιβεβαιώνεται η διακοπή της λειτουργίας του Κ.Υ. Φιλιατρών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας και κατόπιν επαφών του δημάρχου Τριφυλίας Παν. Κατσίβελα με στελέχη του υπουργείου Υγείας.
Σελίδα 1 από 465

NEWSLETTER