Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 23:20

Κοίτα το φεγγάρι... όχι το δάχτυλο

Γράφτηκε από την
Του Δρ. Βασίλη Πουλόπουλου*
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 22:16

Ελένη Αλειφέρη: "Ο Δήμος θα έχει ανθρώπινο και υπεύθυνο πρόσωπο"

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Τέσσερα είναι τα βασικά ερωτήματα που αντιμετωπίζει συχνά από τους ψηφοφόρους η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη.
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 21:05

Άνω Βέργα, το πέτρινο μαργαριτάρι της Καλαμάτας (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Της Τερέζας Κόκκαλη*
Διπλό προβάδισμα του Παναγιώτη Νίκα με 32,4% την πρώτη Κυριακή και 44,6% στον δεύτερο γύρο καταγράφει δημοσκόπηση της Opinion Poll, σύμφωνα με την οποία ο Πέτρος Τατούλης ακολουθεί με 30,4%…
Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 09:47

Αλλαγές στα τμήματα που ψηφίζουμε στην Καλαμάτα (βίντεο)

Γράφτηκε από Γιάννης Σινάπης
Κανένας δημότης της Καλαμάτας να μην ξεκινήσει να πάει να ψηφίσει στην τύχη, στις εκλογές της 26ης Μαΐου: Αυτό τόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Ηλιόπουλος χθες, σε σχετική συνέντευξη Τύπου.
“Δικαστικό πραξικόπημα” καταγγέλλει ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, για τον αποκλεισμό του από τις εκλογές και την προσπάθεια να διεκδικήσει το Δήμο Καλαμάτας.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 18:04

Ανάδοχος για το ΣΒΑΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ανάδοχο για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο “Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας - ΣΒΑΚ” της Καλαμάτας, δηλαδή της συγκοινωνιακής - κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης, πρόκειται να εγκρίνει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή…
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 16:17

Λαογραφικό Μουσείο Κυπαρισσίας σχεδιάζει ο Δήμος Τριφυλίας

Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Την προοπτική λειτουργίας του Λαογραφικού Μουσείου Κυπαρισσίας που βρίσκεται στην παλιά πόλη δίπλα από το κάστρο εξετάζει ο Δήμος Τριφυλίας. Έτσι κινεί τις διαδικασίες για την κατάλληλη προετοιμασία του χώρου…
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 14:08

Χρήσιμες πληροφορίες για τις προσεχείς εκλογές από το Υπουργείο Εσωτερικών

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Χρήσιμες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εσωτερικών.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 11:11

Καλαμάτα: Η Μαρία Οικονομάκου απαντά στους ψηφοφόρους

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που της θέτουν συχνά οι ψηφοφόροι δίνει η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου και εξηγεί αναλυτικά τις θέσεις και τις απόψεις της στις διάφορες απορίες.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 10:28

15 προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
15 προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Καλαμάτας από τον συνδυασμό "Πρότυπος Δήμος" του Βασίλη Τζαμουράνη.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 09:57

Επίσκεψη Βασίλη Κοσμόπουλο στο ΤΕΙ Καλαμάτας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Επίσκεψη στα ΤΕΙ Καλαμάτας που με το νέο θεσμικό πλαίσιο συγχωνεύονται με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πλέον αποτελούν ενιαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Καλαμάτα μπροστά» με επικεφαλής τον Β.…
Στο πως βλέπουν το αναπτυξιακό επίπεδο του Δήμου Πύλου-Νέστορος μετά από 5 χρόνια απαντούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αναπτύσσοντας ο καθένας το δικό του όραμα και τον δικό του σχεδιασμό.
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2019 09:09

Με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία για τις εκλογές στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από Γιάννης Σινάπης
Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας για τις εκλογές της 26ης Μαΐου, που με τις 4 κάλπες αποτελεί μια ιδιαίτερη και κοπιαστική διαδικασία.
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα την Πέμπτη 23 Μαΐου στην Τρίπολη.
Μια μεγάλη δημοσκόπηση για τους εκλογικούς συσχετισμούς των συνδυασμών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα δημοσιεύσει στο φύλλο του Σαββατοκύριακου η «Ελευθερία».
Αλλαγές σε σχέση με παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις ενδέχεται να υπάρχουν στα εκλογικά τμήματα, που καλείστε να ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.
Οριστικά απορριπτική ήταν η απόφαση του Πρωτοδικείου Καλαμάτας στην ένσταση, που είχε καταθέσει ο επικεφαλής του συνδυασμού “Η Καλαμάτα του αύριο” Νίκος Αλεξανδρόπουλος.
"Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν και πάλι στην δικαιοσύνη και ο Πέτρος Τατούλης θα είναι Περιφερειάρχης Πελοποννήσου" τονίζει σε ανακοίνωσή της η παράταξη "Νέα Πελοπόννησος" απαντώντας στην αποκάλυψη της ιστοσελίδας protothema.gr…
Χρησιδάνειο για την παραχώρηση χώρου, προκειμένου να λειτουργήσει στ’ Αρφαρά ιστορικό και λαογραφικό μουσείο, υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αρφαρών…
Σελίδα 1 από 707

NEWSLETTER