Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 17:58

Στην Αποκεντρωμένη για το πρόστιμο στη Μαραθόλακκα

Γράφτηκε από Γιάννης Σινάπης
Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα ασκήσει ο Δήμος Καλαμάτας, για το τελευταίο πρόστιμο 10.000 ευρώ που του επέβαλε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφορικά με την προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα.
Ποσό 2.341,99 ευρώ καλείται να πληρώσει στο Δήμο Καλαμάτας, για τις ζημιές που προκάλεσε, η οδηγός που στις 17 Μαΐου καβάλησε το νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 16:20

Χριστοφιλόπουλος στη θέση Σαμπαζιώτη στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ο Νίκος Χριστοφιλόπουλος καλείται από το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη να ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος και να καταλάβει τη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Σαμπαζιώτη, επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, στο Δημοτικό…
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 15:29

Υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης ο Γιώργος Στραβόλαιμος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
 Την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Μεσσήνης ανακοίνωσε ο πρώην δήμαρχος Πεταλιδίου και πρώην αντιδήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Στραβόλαιμος.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 11:06

Νέα παρέμβαση Μάκαρη για τα στραγγίδια Μαραθόλακκας (βίντεο)

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Την αιτία που προκαλεί τα στραγγίδια, την προβληματική αποκατάσταση της παλιάς χωματερής, την εικόνα και τη βελτίωση στην προσωρινή διαχείριση των απορριμμάτων στη Μαραθόλακκα, διαπίστωσε χθες σε επίσκεψή του στο…
Την απομάκρυνση της φρέσκιας λυματολάσπης του βιολογικού καθαρισμού Καλαμάτας προγραμματίζει η ΔΕΥΑΚ, ενώ προωθεί και την επεξεργασία της παλιάς στις εγκαταστάσεις της ΜΟΛΑΚ, από το Σεπτέμβριο.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 19:10

Αρμοδιότητες στο ΚΙΝΑΛ Πύλου - Νέστορος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ρόλους μοίρασαν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής Πύλου - Νέστορος κατά τη συνάντησή, που είχαν την περασμένη Κυριακή.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 17:46

Μειοδότης για αγροτική οδοποιία στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Την ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για το φετινό έργο συντήρησης αγροτικής οδοποιίας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ, πρόκειται να εγκρίνει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 17:24

Προσωρινή διαταγή για 18 συμβασιούχους της ΔΕΥΑΚ

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Δεκαοκτώ συμβασιούχοι της ΔΕΥΑ Καλαμάτας συνεχίζουν την εργασία τους, μετά την απόφαση προσωρινής διαταγής που εξέδωσε χθες το δικαστήριο.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:47

Μάστερ πλαν για τουρισμό προτείνει ο Μάκαρης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ενα σύγχρονο και με προοπτικές μάστερ πλαν, για ολοκληρωμένη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, προτείνει ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μανώλης Μάκαρης. Σχέδιο που, σύμφωνα με…
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 16:17

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Πύλου – Νέστορος ο Θεοδ. Παγάνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Νέος δημοτικός σύμβουλος Πύλου - Νέστορος, της μείζονος μειοψηφίας (παράταξη Νίκου Καραμπάτσου), ορκίστηκε χθες ο Θεόδωρος Παγάνης, παρουσία του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 15:58

Διαφάνεια για την τράπεζα ζητεί ο Πατσαρίνος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ουσιαστική ενημέρωση και πλήρη διαφάνεια για την ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας Πελοποννήσου ζητεί με ερώτησή της από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη, η μείζων μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 12:42

Κυπαρισσία: Διαμαρτυρία επαγγελματιών στο δημαρχείο Τριφυλίας (βίντεο)

Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Πρόστιμα για καταλήψεις πεζοδρομίων έχουν αρχίσει και πέφτουν τις τελευταίες ημέρες σε επαγγελματίες της Κυπαρισσίας, ειδικά για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στην Ανω Πόλη.
Αμεσα πρόκειται να προσληφθούν από το Δήμο Καλαμάτας οι 25 εργαζόμενοι στην καθαριότητα, για εργασία 2 μηνών.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 08:46

Τριφυλία: Μακράς διάρκειας συνάντηση Κατσίβελα με τοπική Ν.Δ. 

Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Μακράς διάρκειας συνάντηση είχε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Τριφυλίας Ν.Δ. Γιώργο Φωτεινό και μέλη του συμβουλίου, το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο…
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 18:53

70.000 φάκελοι της Πολεοδομίας στο υπόγειο του νέου Δημαρχείου

Γράφτηκε από Γιάννης Σινάπης
Χιλιάδες φάκελοι, 65.000 με 70.000, του αρχείου της Πολεοδομίας έχουν μεταφερθεί στο υπόγειο του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας (στην πρώην Καρδιολογική), από το υπόγειο του Διοικητηρίου Μεσσηνίας.
Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης απέρριψε το αίτημα της ΔΕΥΑ Καλαμάτας για χρηματοδότηση του έργου αντικατάστασης αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές Πηδήματος στην Τοπική Κοινότητα Αρφαρών, προϋπολογισμού 620.000 ευρώ,…
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 15:56

Προετοιμασία εκδήλωσης για τον Κωστή Τσικλητήρα στην Πύλο

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ενα χρόνο νωρίτερα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη μεγάλη εκδήλωση, που θα γίνει στην Πύλο στη μνήμη του Ολυμπιονίκη Κωστή Τσικλητήρα.
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 15:07

Βρεφικό τμήμα δημιουργεί ο Δήμος Μεσσήνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Βρεφικό τμήμα δημιουργεί ο Δήμος Μεσσήνης στον Δ’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της πόλης, στον οποίο θα φιλοξενούνται 12 βρέφη ηλικίας 1,5 έως 2,5 χρόνων.
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 09:57

Εξόρμηση καθαριότητας χθες στη Μαραθόπολη

Γράφτηκε από Kώστας Μπούρας
Εξόρμηση καθαριότητας έγινε χθες το πρωί στην Μαραθόπολη για να αλλάξει η εικόνα του χωριού που είναι από τα πιο τουριστικά της περιοχής, μιας και τα προβλήματα από τα σκουπίδια…
Σελίδα 1 από 611

NEWSLETTER