Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος, με τον Συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά», Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφθηκε την Ανθοκομική Εκθεση.
Την επισκευή του αγωγού αποχέτευσης στη Μεθώνη που καταστράφηκε από τον “Ζορμπά” δημοπρατεί ο Δήμος Πύλου - Νέστορος, με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ, χωρίς τον ΦΠΑ.
Τις αρχές και δεσμεύσεις του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία" παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Δημήτρης Δριμής χθες βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 17:59

Τριφυλία: Πρόγραμμα και υποψηφίους παρουσίασε ο Μπακούρος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Το πρόγραμμα του συνδυασμού του "Επόμενη μέρα για την Τριφυλία" και τους υποψηφίους συμβούλους παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας Σωτήρης Μπακούρος, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.
Την απόφασή του να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες για να δικαιωθεί και να ακυρωθούν οι εκλογές στο Δήμο Καλαμάτας, ανακοίνωσε προχθές ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος υποψήφιος δήμαρχος, του οποίου όμως…
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 16:16

Καλαμάτα: Τον "Ψηφιακό Δήμο" παρουσίασε ο Βασίλης Τζαμουράνης

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Ηλεκτρονική διακίνηση εσωτερικών εγγράφων, ψηφιοποίηση των διαδικασιών έκδοσης πιστοποιητικών και άλλων εγγράφων και γενικά των συναλλαγών με τους δημότες με την ενεργοποίηση τεχνητής νοημοσύνης, διαχείριση στάθμευσης μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών στο…
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 16:15

Ρύθμιση οφειλών στο Δήμο Καλαμάτας

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Τους πολίτες να προσέλθουν και να εξοφλήσουν – ρυθμίσουν τις οφειλές τους, καλεί ο Δήμος Καλαμάτας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 110 έως 117 του Ν. 4611/2019.
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:59

Καλαμάτα, πόλη πολιτισμού-πόλη πολύτροπος

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Άρθρο της Θεανώς Π. Αδαμοπούλου*
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:52

Εξωστρέφεια, Πολιτικός Λόγος και Αποτελεσματικότητα

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Άρθρο της Τασούλας Ι. Φοίφα*
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 15:29

Η ενοποίηση του παραλιακού μετώπου… ή όταν η φαντασία γίνεται πράξη

Γράφτηκε από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online
Άρθρο του Χρήστου Τσουμελέα
Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 14:27

Πρόσληψη 6 ναυαγοσωστών στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Την πρόσληψη 6 ναυαγοσωστών για την καλοκαιρινή περίοδο επιδιώκει ο Δήμος Τριφυλίας κάνοντας δεύτερη ανακοίνωση πρόσληψης.
Αποχέτευση - βιολογικός, νερό, δρόμος, καθαριότητα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την ανάπτυξη του Δήμου Δυτικής Μάνης.
Βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προεκλογικής περιόδου.
Σχέδια πόλης στη Δυτική Παραλία και στην Ανατολική Παραλία, βόρεια της Ναυαρίνου στο τμήμα από Καρακούση έως Λακωνικής, εξήγγειλε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, σε εκδήλωση του συνδυασμού…
Ο συνδυασμός "Κυπαρισσία Μαζί - ΚΥ.ΜΑ. Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών" για την Τοπική Κοινότητα Κυπαρισσίας παρουσιάστηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα "Αλέκος Παπαδόπουλος".
Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Καλαμάτα μπροστά» Βασίλης Κοσμόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή.
Η επαρχιακή οδός "Καρδαμύλη - Κορώνη" και η κατασκευή στη δυτική Μεσσηνία νέου λιμανιού με εγκαταστάσεις Logistics 400 στρεμμάτων, είναι τα δύο κορυφαία... μυθεύματα του 48σέλιδου πολυτελούς προεκλογικού φυλλαδίου του…
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 16:11

Η αρχή ενός ταξιδιού δουλειάς για την πόλη

Γράφτηκε από την
Του Βασίλη Παπαευσταθίου*
Ανοιχτή επιστολή της Κλεοπάτρας Δ. Γεωργουλοπούλου-Ρεντζέπη, Οικονομολόγοθ, MSc Finance - ΗΠΑ, CFE
Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 13:18

Στον Κορδία ο Βασίλης Κοσμόπουλος

Γράφτηκε από την
 Την Τετάρτη 15 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Κοσμόπουλος μαζί με υποψήφιους του Συνδυασμού «Καλαμάτα μπροστά» επισκέφτηκε τον Κορδία και συνομίλησε με κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους…
Σελίδα 1 από 708

NEWSLETTER