Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 10:40

Ξεκινούν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις

Γράφτηκε από την
Οι χειμερινές εκπτώσεις του 2019 ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.
Με δραστικά μέτρα κατά της Εθνικής Τράπεζας απειλούν να απαντήσουν οι έμποροι της Τριφυλίας για την υποβάθμιση του καταστήματος των Φιλιατρών.
Διαχωρίζει πλήρως τη θέση του το πυρηνελαιουργείο “Μεσσηνιακή Γεωργικές Βιομηχανίες ΑΒΕΕ” από τυχόν ευθύνες σχετικά με τη ματαίωση πτήσεων Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα που σημειώθηκαν πρόσφατα.
Χρονιά – ορόσημο ήταν το 2018 για την καπνοβιομηχανία “Καρέλια”, η οποία αισίως συμπλήρωσε 130 χρόνια συνεχούς παραγωγικής λειτουργίας, γεγονός που χαρακτήρισε σήμερα τόσο την απολογιστική συνέντευξη της διοίκησης, όσο…
Σε 68 νέες χώρες σε όλο τον κόσμο είναι από σήμερα διαθέσιμη η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass, μέσω της οποίας οι συνδρομητές κινητής COSMOTE μπορούν, ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό, να…
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 13:13

ΜΕΚΑΤ: Μία μεσσηνιακή δύναμη συνώνυμη της ασφάλειας

Γράφτηκε από την
Η μεσσηνιακή δύναμη MEKAT and Colour αντέχει στην κρίση και συνεχίζει να δημιουργεί καινοτομικά προϊόντα, που αντέχουν στον χρόνο και στους... κινδύνους: ρολά ασφαλείας, γκαραζόπορτες για οικιακή και επαγγελματική χρήση,…
Η καπνοβιομηχανία Καρέλια, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διανομής καπνικών προϊόντων, ανακοίνωσε σήμερα στρατηγική συνεργασία με την Villiger Sohne AG, κορυφαίο κατασκευαστή πούρων πολυτελείας από την Ελβετία.
-Μία ομάδα, μία παρέα, μία απίθανη ιδέα! -Με αφετηρία τα παιδιά, η COSMOTE επενδύει σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους
Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την Πρωτοχρονιά και τα γούρια, τα ρόδια και τα πέταλα έχουν για μια ακόμη φορά την τιμητική τους!
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018 07:51

Πρότυπο αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης η Costa Navarino

Γράφτηκε από την
Η ΤΕΜΕΣ δημοσίευσε την 3η έκθεση βιωσιμότητας, η οποία παρουσιάζει το σύνολο των δράσεων του ομίλου για το 2017, με βάση τα πρότυπα του GRI - Global Reporting Initiative (βασική…
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 08:45

Κέντρο παραγγελιών της ΙΚΕΑ στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
Μία ακόμα διεθνής αλυσίδα φαίνεται πως καλοβλέπει την αγορά της Καλαμάτας για να επεκτείνει τη δραστηριότητά της.
Όμορφα χειροποίητα δώρα με 3 κλικ στην πόρτα σου!
Ενδιαφέρουσα παρέμβαση στο συνέδριο του ΣΕΤΕ που έγινε πρόσφατα, προκειμένου να επιτευχθεί καλύτερη και ποιοτικότερη τουριστική ανάπτυξη, έκανε ο βιομήχανος κ. Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος παρατήρησε τα εξής:
Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 09:02

Προχωρά η διαδικασία για το Οpen Μall Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον
Προχωρά η διαδικασία υποβολής πρότασης για Οpen Μall από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΕΠΑνΕΚ 2014 – 2020 Ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα, καινοτομία: Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου".
Ματαιώνονται οι εορταστικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε ένδειξη πένθους για τον χαμό των τριών 15χρονων αγοριών, ενώ θα γίνει μόνο με λιτό τρόπο η φωταγώγηση του δέντρου…
Ανανεωμένο επέστρεψε το “Yiamas Gastro Bar” στα γευστικά δρώμενα της Καλαμάτας, από προχθές Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.
Οι σημαντικές διεθνείς διακρίσεις συνεχίζονται για τη μεσσηνιακή εταιρεία “Κλήμης”, που βρίσκεται πλέον μεταξύ των 22 κορυφαίων περιβαλλοντικών εταιρειών της Ευρώπης.
Τιμητική διάκριση στην κατηγορία «παραδοσιακή κουζίνα» απέσπασε το εστιατόριο της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας «Αρκαδιά Γευσιπωλείο», από τα Βραβεία «Estia Awards 2019» που αναδεικνύουν τους καλύτερους της ελληνικής εστίασης.
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 08:42

Μέχρι τη Δευτέρα η απόφαση για Open Mall στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Ενημέρωση του εμπορικού κόσμου της Κυπαρισσίας για τη σχεδιαζόμενη υποβολή πρότασης στο πρόγραμμα “Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου” έγινε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, καθώς μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να…
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 17:46

Συζήτηση για το open mall αύριο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον
Ανοικτή συζήτηση - ενημέρωση για την πρόταση ένταξης στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αύριο στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σελίδα 1 από 39

NEWSLETTER