Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019 08:07

Νεκρός βρέθηκε ο 22χρονος στο Πολυλίμνιο - Η μοιραία βουτιά του στοίχισε τη ζωή (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Τραγικό τέλος είχε η έρευνα εντοπισμού ενός 22χρονου άνδρα στο Πολυλίμνιο, καθώς οι άνδρες της ΕΜΑΚ τον εντόπισαν νεκρό.

Ο 22χρονος Αλβανός, κάτοικος Σπάρτης, είχε πάει μαζί με έναν φίλο του στη λίμνη που είναι στην περιοχή και αποφάσισε να μπει να κολυμπήσει.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο φίλος του τον έχασε και έψαχνε να δει που είναι. Δεν μπορούσε να τον εντοπίσει και αμέσως κάλεσε για βοήθεια, αφού δεν είχε βγει στην επιφάνεια. Αμέσως κλήθηκαν η πυροσβεστική και ένας δύτης των ΕΜΑΚ έφτασε με σκοπό να τον αναζητήσει.

!-- You can place html anywhere within the source tags -->\n\n\n\n<

Μαζί έφτασε και ένα ασθενοφόρο από την Πύλο, αλλά δυστυχώς το μοιραίο είχε γίνει, μετά από μερικές ώρες βρέθηκε ο άτυχος άνδρας χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός. Έχει διαταχθεί έρευνα για τα αίτια του θανάτου του νεαρού άνδρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 13 Αυγούστου 2016 μια 24χρονη κοπέλα από την Πάτρα είχε χάσει τη ζωή της στο Πολυλίμνιο, όταν χτυπήθηκε από βράχο σε κατολίσθηση που σημειώθηκε στην περιοχή, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας κι ενώ είχε ξεσπάσει ξαφνική δυνατή βροχή. Από τότε και μετά, στην είσοδο του Πολυλίμνιου έχουν τοποθετεί πινακίδες οι οποίες ενημερώνουν ότι η διαδρομή είναι επικίνδυνη και ο κάθε επισκέπτης κατεβαίνει με δική του ευθύνη.