Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 22:11

Αχαΐα: Παρεμβάσεις για τη λήψη μέτρων για τις μέδουσες

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Αχαΐα: Παρεμβάσεις για τη λήψη μέτρων για τις μέδουσες

Στo πλαίσιo των δράσεων και ενεργειών του ενόψει της νέας καλοκαιρινής περιόδου και της λήψης μέτρων αντιμετώπισης του φαινομένου και προβλήματος των μεδουσών και της οικονομικής καταστροφής που έχει επιφέρει στους καταστηματάρχες εστίασης που δραστηριοποιούνται στην παράκτια ζώνη του Ν. Αχαΐας, ο ΣΚΕΑΝΑ – Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Αχαΐας διαβίβασε μία επιστολή στο υπουργείο οικονομικών και την αρμόδια Υφυπουργό Κατερίνα Παπανάτσιου.

Επίσης ο ΣΚΕΑΝΑ που την περασμένη Δευτέρα είχε συγκαλέσει σύσκεψη – συνάντηση στο Ρίο για το θέμα όπου ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 30 καταστηματάρχες/επιχειρηματίες, απέστειλε την ίδια επιστολή και στους βουλευτές Αχαΐας ζητώντας την παρέμβασή τους προκειμένου η Κτηματική Υπηρεσία να συμβαδίσει στην τιμή ενοικίασης του αιγιαλού με το Δήμο Πατρέων και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Επίσης, ο ΣΚΕΑΝΑ απέστειλε επιστολή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα με τέσσερα αιτήματα σχετικά με την επίλυση του προβλήματος επέλασης των μεδουσών, ζητώντας μάλιστα να γίνει άμεσα μια συνάντηση των φορέων που εμπλέκονται προκειμένου να τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER