Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 11:40

Κερδίστε το παραμύθι «Ενα αλλιώτικο καλικαντζαράκι» της Ευδοκίας Ποιμενίδου (ΝΙΚΗΤΡΙΑ)

Ενα Χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μιλάει με τρόπο διασκεδαστικό για τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και την αναγνώριση της πραγματικής του αξίας.

«Ήταν ο καλύτερος! Ο πιο έξυπνος, ο πιο επιδέξιος, ο πιο ικανός. Όμως, κανείς δεν του το αναγνώριζε. Όλοι έβλεπαν μπροστά τους έναν «Μπέμπη». Κι αυτός κρυβόταν για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα. Μέχρι που κατάφερε να σώσει το πάρκο από τους κλέφτες και τότε κατάλαβαν όλοι πόσο σημαντικός ήταν».

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον εκδοτικό οίκο και τα βιβλιοπωλεία.

 


Το eleftheriaonline.gr δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό επισκέπτη ή επισκέπτριά του να κερδίσει το βιβλίο της Ευδοκίας Ποιμενίδου -  Χατζηδημητρίου σε εικονογράφηση της Μαριλίνας Σκαρπέτα. 

Μπείτε στην κλήρωση ΕΔΩ

Ο διαγωνισμός έληξε. 

 

ΝΙΚΗΤΡΙΑ είναι η Γωγώ Οικονομίδου.

 

 

Η Ευδοκία Ποιμενίδου-Χατζηδημητρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ξυλαγανή του νομού Ροδόπης. Σπούδασε Νηπιαγωγός και εργάστηκε σε νηπιαγωγεία σε πολλά μέρη της Ελλάδας. Έχει βραβευτεί για παραμύθια της και για το βιβλίο της «Ένα μπουκέτο παραμύθια». Το μυθιστόρημα «Τα διαμάντια της Δόμνας» πήρε εύφημο μνεία από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. Επισκέπτεται σχολεία, όπου την καλούν για αφήγηση λαϊκού παραμυθιού και σε προγράμματα φιλαναγνωσίας. Συνεργάζεται με τις βιβλιοθήκες της Λάρισας με αφηγήσεις και δράσεις στις λέσχες πολιτισμού κατά την εβδομάδα παιδικής λογοτεχνίας και άλλες δραστηριότητες που έχουν σχέση με την παιδική λογοτεχνία. Είναι μέλος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας. Από το 1988 ζει στη Λάρισα.