Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 10:25

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (3-9)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός
Ο Αρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να κινηθείς δυναμικά και… εγωιστικά απέναντι στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής, βάλε όμως λίγο νερό στο κρασί σου αφού οι βιασύνες και οι αυθαιρεσίες μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσουν. Αντίθετα αν φυλάξεις «πισινή» και λειτουργήσεις συμβιβαστικά, θα «σώσεις την παρτίδα». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου και να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν τεκταινόμενα του παρασκηνίου μέσα από διαισθήσεις και όνειρα.

Ταύρος
Με τον Αρη στον Κριό μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, στο παρασκήνιο γίνονται «όργια» και ίσως φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» άλλα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς προάγει την κοινωνικότητά σου και πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου σε άτομα που θα μπορούσαν να γίνουν φίλοι/ες σου.

Δίδυμοι
Ο Αρης στον Κριό φέρνει αντιδικίες στην κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, ενώ όμως ένα μέρος τους μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω αμοιβαίων υποχωρήσεων, ένα… άλλο «καμουφλάρεται» πίσω από δήθεν υποστηρικτικές ενέργειες, γι’ αυτό να φοβάσαι τα «σιγανά ποτάμια»! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει στις «επάλξεις», αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, που απαιτούν την λύση τους αλλά και συναλλαγές με άτομα μιας διαφορετικής νοοτροπίας.

Καρκίνος
Ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις έναν τουλάχιστον από τους στόχους σου, θα χρειαστείς ωστόσο υπομονή και… πονηριά, αφού κινδυνεύεις «να πέσεις σε τοίχο», χώρια που ο «κόκκινος πλανήτης» θα παραμείνει στον 10ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τον ερχόμενο Ιανουάριο, οπότε… ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει! Μάλιστα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ονειρευτείς περισσότερο ή να εντρυφήσεις στις τέχνες ή την φιλοσοφία.

Λέων
Ο Αρης στον Κριό φέρνει εντάσεις με άτομα του περίγυρού σου, ενώ σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να κόψεις ταχύτητα και να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, πρόσεξε όταν οδηγείς κι αν νοιώσεις «άδειος/α» από ενέργεια, ξεκουράσου γιατί θα πάθεις ζημιά. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μια οικονομική αστάθεια και διλήμματα αλλά εδώ δεν έχεις παρά να αξιολογήσεις και να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου.

Παρθένος
Ο Αρης στον Κριό θα σε «τρέξει», είτε για να μαζέψεις όλο το «χαρτί», είτε για να προλάβεις «στο τσακ» μια ζημιά που πάει να γίνει στα οικονομικά σου, στην πρώτη περίπτωση όμως, ας μην έχεις μεγάλες προσδοκίες. Αντίθετα δώσε προτεραιότητα στην διασφάλιση των κεκτημένων σου, αφού περιβάλλεσαι από… άρπαγες και πονηρούς! Παράλληλα, με την Σελήνη απέναντί σου η κρίση σου για τους άλλους «κάνει νερά» και κάτω από αυτές τις συνθήκες καμία σχέση ή συνεργασία δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Ζυγός
Ο Αρης απέναντί σου βάζει στο «μίξερ» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με την σύγκρουση των «θέλω» και των «πρέπει» σου να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο κι εδώ μόνον μια συμβιβαστική στρατηγική μπορεί να προσφέρει λύσεις. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο μιας απιστίας, γι’ αυτό δώσε βάση και σε εκείνα που γίνονται στα «μουλωχτά». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να φορτσάρεις στην δουλειά σου, αν όμως συμμετέχουν κι άλλοι στην προσπάθεια το πιθανότερο είναι να σου… σπάσουν τα νεύρα, αφού ο καθένας κάνει τα δικά του! Επιπλέον, η υγεία σου και η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά τους, ίσως μάλιστα να χρειαστούν εξετάσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και υποκειμενικό/ή, με «κίνδυνο» να μην αξιολογήσεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις.

Τοξότης
Ο Αρης στον Κριό περνά από… σαράντα κύματα τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τα διλήμματα να περισσεύουν κι ίσως τελικά να ανοίξουν πληγές στις σχέσεις σου με φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί! Ισως μάλιστα αφορμή κι αιτία να σταθεί ένα οικονομικό ζήτημα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού.

Αιγόκερως
Ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα για να αντιμετωπίσεις τα κακώς κείμενα στο σπίτι και την δουλειά, με την κατάσταση όμως να είναι περίπλοκη και να απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Επιπλέον, εξακολουθούν να σε περιμένουν μια σειρά από τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, θέλει όμως τρόπο κι όχι… κόπο! Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να δεις και να ακούσεις πολλά, τα οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άσκοπα.

Υδροχόος
Με τον Αρη στον Κριό η ενέργειά σου πηγαίνει από τα ύψη στα… βάθη κι είναι σκόπιμο να βρεις το σωστό timing για το κάθε τι, αφού πέρα από την μειωμένη αποτελεσματικότητά σου αυξάνονται οι πιθανότητες ενός ατυχήματος, που θα σε καθηλώσει. Αντίθετα, έχεις να κερδίσεις πολλά αν εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό πεδίο, αφού θα… στρωθείς και θα μάθεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς δεν ενδείκνυται για μια σημαντική επένδυση ή αγορά, αφού… κάπου υπάρχει λάθος!

Ιχθύες
Ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να αποκτήσεις κάτι ή να ικανοποιήσεις ένα πάθος σου, επειδή ωστόσο πηγαίνοντας για τα πολλά θα χάσεις και τα λίγα, μάλλον πρέπει να βολευτείς με όσα έχεις και να «μπαλώσεις» καταστάσεις! Παράλληλα, η Σελήνη στο ζώδιό σου τονίζει τα ενδιαφέροντά σου και σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις αλλά να θυμάσαι ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! Επιπλέον, ενδέχεται να μην πάρεις την σωστή απόφαση σε ένα προσωπικό σου ζήτημα.