Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (3-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός
Η σύνοδος Αρη-Εριδος σε καλεί να αναλάβεις δράση και να ενεργήσεις στοχευμένα και αποφασιστικά αλλά μόνον εκεί που διαθέτεις ειδίκευση. Επιπλέον όμως εξάλειψε κάθε πιθανή αιτία μόλυνσης και βέβαια πρόσεξε τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν να κάνουν ζημιά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο φέρνοντας καλύτερες μέρες στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο ορίζοντας την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερες χαρές και διασκεδάσεις, μην παραλείψεις ωστόσο να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές σου πτυχές μέσα από το παιχνίδι. Οσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα δεν θα… ξεκολλάνε από δίπλα σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια μεγάλη χαρά από αυτά. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αρη-Εριδος φέρνει έναν «πανικό» για ζητήματα υγείας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή «αψιμαχίες» στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο «ψήνοντας» μια ευνοϊκή για σένα περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Αν πάλι ψάχνεις για σπίτι, θα βρεις αυτό που ζητάς. Επιπλέον, σε βοηθά να προκαλέσεις… αίσθηση σε πάρτι και δεξιώσεις, είτε εντός, είτε… εκτός έδρας! Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Εριδος εντείνει τους ανταγωνισμούς στις φιλικές σου σχέσεις, ίσως όμως και να χρειαστεί η επείγουσα συνδρομή σου σε ένα πρόσωπο που εκτιμάς κι αντιμετωπίζει κάποιο οξύ θέμα υγείας.

Καρκίνος
Η σύνοδος Αρη-Εριδος σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου, ιδιαίτερα ως προς την αντιμετώπιση «μίνι» κρίσεων με έντονα χαρακτηριστικά. Και πέρα από τις ειδικές γνώσεις σου, σίγουρα θα χρειαστείς μεγάλη υπομονή με υποθέσεις στις οποίες… εμπλέκεται η τεχνολογία! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο συνηγορώντας σε εκδρομές, ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις, αλλά και γνωριμίες, μέσω των οποίων θα δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.

Λέων
Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στην Παρθένο ευνοώντας τα οικονομικά σου και πέρα από τα… ένθεν κακείθεν κεράσματα, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις, ύστερα από την μεσολάβηση κάποιου/ας. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Εριδος μπορεί μεν να συμβάλλει στην απόκτηση ειδικών γνώσεων ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά ίσως φέρει και μια νομική αντιπαράθεση για εργασιακά θέματα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και σε θέλει πιο κοινωνικό/ή και ανοικτό/ή σε προτάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν ακόμη περισσότερο. Ανεξάρτητα όμως με τα παραπάνω, η σύνοδος Αρη-Εριδος σηματοδοτεί μια ένταση ή «κρίση πανικού» που μπορεί και να σωματοποιηθεί καθώς εργάζεσαι.

Ζυγός
Η σύνοδος Αρη-Εριδος συνηγορεί σε μια εντατικοποίηση των ρυθμών, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου να είναι… κάπως επιθετικές! Ισως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου ή να μπλέξεις με δικαστήρια, με αφορμή κι αιτία τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον όμως ένας δικός σου άνθρωπος φαίνεται να κινδυνεύει από ένα εργατικό ατύχημα ή μια «επιθετική» προσβολή από μικρόβιο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και σε βοηθά να ηρεμήσεις μακριά από εντάσεις.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο, η ημέρα έχει σίγουρα θετικό πρόσημο ως προς την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ίσως μάλιστα να «βγάλεις» κάτι και στο υλικό πεδίο, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αρη-Εριδος σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να «ρισκάρεις» ακόμη και την απόλυσή σου, πρόσεξε όμως μήπως σου συμβεί ένα εργατικό ατύχημα. Επιπλέον καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία σου…

Τοξότης
Η Αφροδίτη μετακομίζει στην Παρθένο και ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει», έχοντας ίσως και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Αρη-Εριδος μπορεί να «ξυπνήσεις» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Αρη-Εριδος σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, που αφορούν είτε ζημιές και τεχνικά προβλήματα, είτε έναν «συναγερμό» στις σχέσεις με τους οικείους σου, που καλό είναι να προστατέψεις από μικροβιακές προσβολές. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη να περνά στην Παρθένο, πέρα από τις εκδρομές και τις περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, θα αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη ξεκινά το ταξίδι της στην Παρθένο, φέρνοντας οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις και διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται, μην παραλείψεις ωστόσο να καλύψεις και τις όποιες ελλείψεις σου σε χρήσιμα και λειτουργικά είδη. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αρη-Εριδος σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες, μόνον εκεί που διαθέτεις ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, καλείσαι να εξαλείψεις ενδεχόμενες εστίες μόλυνσης στο περιβάλλον σου.

Ιχθύες
Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον απέναντί σου, δημιουργώντας γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/ή σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους» λόγω της γοητείας που ασκείς, με την «εξαργύρωσή» τους να μην έγκειται μόνον σε λόγια αλλά και σε έργα! Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Αρη-Εριδος συνηγορεί σε οικονομικές «ανακατωσούρες» και διεκδικήσεις σε καθεστώς έντασης.