Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 10:32

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (16-10)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

 

Κριός
Από σήμερα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη απέναντί σου απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια ούτε η πλήρης αδράνεια θα σε βοηθήσει, οπότε αναζήτησε την «χρυσή τομή».

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό δοκιμάζει τις αντοχές και τις ικανότητές σου, φέρνοντας πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα. Καλό είναι επίσης να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, δεν αποκλείεται όμως το όποιο πρόβλημα να είναι κάποιου/ας άλλου/ης κι εσύ απλά να παράσχεις τις υπηρεσίες σου. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, οι μετακινήσεις σου φαίνεται να είναι προβληματικές.

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί δυσκολίες και διλήμματα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά και μια έντονη ανησυχία για τα όσα συμβαίνουν στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου κι όλα αυτά από σήμερα, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο θα σου δοθεί κίνητρο για να «πιάσεις» υψηλά στάνταρ. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τα οικονομικά σου περνάνε από «στενωπό» κι είναι σκόπιμο να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, αφού όλο και κάποιον «τζερεμέ» θα κληθείς να πληρώσεις.

Καρκίνος
Από σήμερα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε βάζει στην «πρίζα», προκειμένου να αντιμετωπιστούν μια σειρά από επείγουσες καταστάσεις, αν όμως κινηθείς απρόσεκτα κινδυνεύεις να «γκρεμοτσακιστείς»! Παράλληλα, αναμένονται πιέσεις αλλά και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις το τι ακριβώς συμβαίνει και την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα.

Λέων
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα μάθεις πολλά σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο. Από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/ή στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή περνά από κρίση. Παράλληλα, οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή σε θέματα υγείας.

Παρθένος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις είναι «μια κρύο, μια ζέστη». Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου και μόνον στην περίπτωση που σου επιβληθούν κάποιες καταστάσεις άρχισε να ψάχνεις άμεσους τρόπους οικονομικής ανάκαμψης. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου δοκιμάζονται και οι διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Ζυγός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει δυναμικό/ή αλλά και συνετό/ή, ώστε να «απλώσεις» μόνον μέχρι εκεί που φτάνεις και σίγουρα η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου θα «μετρήσει», ίσως όμως να «ψηθείς» επί τω έργω! Επιπλέον όμως, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης, είτε από την πλευρά σου, είτε από κάποιον/α άλλον/η. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οι σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα δεν είναι και στα καλύτερά τους.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί την όξυνση πιέσεων και εντάσεων στο εργασιακό σου περιβάλλον, συνάμα ωστόσο σου δίνει το κίνητρο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη θεραπεία, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις κι υπερβολές. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις κινήσεις και τις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας ζημιάς ή ενός ατυχήματος που θα σε πάει πίσω.

Τοξότης
Με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό, πολλά είναι αυτά που «σου δίνουν στα νεύρα» και δεν θες και πολύ για να «ριχτείς» σε μια κοινωνική ή πολιτική δράση, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις μεταξύ «ημετέρων». Επιπλέον, μπορεί να φέρουν την διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου φαίνεται να προκύπτουν έξτρα έξοδα.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει έναν κύκλο νέων ευθυνών και υποχρεώσεων και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Ανάλογα ισορροπημένη πρέπει να είναι η πολιτική σου σε σχέση με αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις, συνδυάζοντας δυναμισμό και σύνεση. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου είναι πιθανό να σηκώσεις τον «σταυρό» του μαρτυρίου.

Υδροχόος
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σου δίνει την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, είτε σε θεωρητικά, είτε -περισσότερο- σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις, τις επαφές σου με τους άλλους αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/ή, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα πράγματα στα εργασιακά σου δεν εξελίσσονται ομαλά αλλά αν επιφορτιστείς με επιπλέον εργασίες, μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

Ιχθύες
Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις περισσότερα, είτε για να διασφαλιστείς από έξωθεν απειλές, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Ισως βέβαια να υπάρξουν και ζημιές που η αποκατάστασή τους θα σου στοιχίσει σχετικά ακριβά. Παράλληλα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου μπαίνουν σε δοκιμασία κι είναι πιθανό να απογοητευθείς από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου.