Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 09:36

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (2-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 


Κριός
Με τον Αρη στο ζώδιό σου τείνεις να γίνεις πιο απόλυτος/η, ενώ η άγνοια κινδύνου που συνήθως επιδεικνύεις, μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες αν δεν έχεις τα προσόντα να αντιμετωπίσεις πρόσωπα, που μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Παράλληλα, βέβαια ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα σου «ανοίξει τα μάτια», γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, όσο «κουλή» και αν σου φαίνεται. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις.

Ταύρος
Ο Αρης στον Κριό συνηγορεί σε κακολογίες ή υποχθόνιες ενέργειες από άτομα που σε εχθρεύονται, εσύ όμως μην μπλέξεις με τα «πίτουρα», παρά μόνον για να τα… εξαφανίσεις από την ζωή σου! Επιπλέον, μια ενόχληση στην υγεία σου φαίνεται να είναι μόνον «η κορυφή του παγόβουνου». Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί μεν να σου εξασφαλίσει την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, από την άλλη πλευρά όμως σου κόβει κάποια αναμενόμενα έσοδα, ενώ αν εμπιστευτείς τα χρήματά σου σε κάποιον, μάλλον θα εκπλαγείς δυσάρεστα από την διαχείρισή τους.

Δίδυμοι
Ο Αρης στον Κριό τείνει να σε φέρει σε επαφή με παράνομα κυκλώματα ή «αρπακτικά» funds, ενώ συνηγορεί και σε ένα ξεκαθάρισμα στις τάξεις των φίλων σου, αφού κάποιος/α σου παίζει άσχημο παιχνίδι και πάει να σε μπλέξει. Παράλληλα βέβαια, αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια «κατ’ εξαίρεση» ή «αιρετική» συμφωνία -ακόμη δηλαδή και με έναν ανταγωνιστή σου- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις ή επιφυλάξεις των γύρω σου. Αντίθετα με την Ερμή απέναντί σου δεν θα βρεις εύκολα ανταπόκριση εκεί που την… περιμένεις!

Καρκίνος
Με τον Αρη στον Κριό να «αγριεύει», για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο θα πρέπει να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν», αλλά οι μέθοδοί τους δεν είναι και τόσο… άμεμπτες! Αν πάλι θελήσεις να τους πας κόντρα, μην το κάνεις αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για όλα. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη να αλλάζει κάποιες από τις εργασιακές σταθερές σου, ίσως δυσκολευτείς να «χωνέψεις» το νέο καθεστώς. Επιπλέον, σε θέματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας καλείσαι να αλλάξεις ότι δεν «τραβάει», υιοθετώντας πιο πρωτοποριακές μεθόδους.

Λέων
Ο Αρης στον Κριό ευνοεί μεν τις έρευνες σε βάθος, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να προκαλέσει ένα επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Επιπλέον, αν πορευτείς σε μέρη που δεν γνωρίζεις, μην πας γυρεύοντας. Παράλληλα ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί την ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και την έκφραση των πιο «εξεζητημένων» αναζητήσεών σου, αφού σήμερα το ζητούμενο είναι η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα. Ισως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά σε «ασύμβατα» άτομα, αντίθετα όμως από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις αρνήσεις.

Παρθένος
Ο Αρης στον Κριό θέτει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου κυρίως μέσα από την δράση περιθωριακών στοιχείων. Αν πάλι μπεις εσύ στον πειρασμό ενός μεγάλου κέρδους δεν αποκλείεται αυτό να προκύψει με τρόπους ή μέσα που αντίκεινται στην ηθική σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Τοξότη να σηματοδοτεί αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, όσον αφορά στους οικείους σου θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η ακόμη και για τις πιο… απίθανες καταστάσεις! Εχεις όμως και την εναλλακτική να εκσυγχρονίσεις τον χώρο σου ή να του δώσεις περισσότερο «αέρα».

Ζυγός
Ο Αρης απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σίγουρα δεν έχουν καθαρά «χέρια» και η εμπλοκή σου μαζί τους αργά ή γρήγορα θα σε φέρει σε αδιέξοδο. Ισως όμως το όλο «μπλέξιμο» να μην αφορά εσένα προσωπικά αλλά έναν συνεργάτη σου ή το ταίρι σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον Τοξότη η επικοινωνία σου με τους άλλους γίνεται πιο «high tec»! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάποια «προχωρημένα» αξεσουάρ, με τα οποία θα κάνεις την διαφορά.

Σκορπιός
Ο Αρης στον Κριό συνηγορεί σε… βίαιες εκκαθαρίσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι υπέρ σου στο να πάρεις την θέση ή τα οφέλη κάποιου άλλου. Αν όμως έχεις ένα pet, έχε τον νου σου για κακόβουλα σχέδια σε βάρος του, ενώ και η δική σου σεξουαλική υγεία βρίσκεται σε κίνδυνο. Κατά τα άλλα βέβαια είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι… έξτρα για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

Τοξότης
Ο Αρης στον Κριό σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη και εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλιας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων ενεργειών. Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από κινδύνους που δεν γνωρίζουν. Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σηματοδοτεί επιλογές που ξενίζουν κάποιους/ες, κάτι όμως που… ποσώς σε ενδιαφέρει, από την στιγμή που με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις στην επιτυχία. Κατά τα άλλα όμως πρόσεξε μήπως σε «χτυπήσει» το ρεύμα κατά την διάρκεια εργασιών.

Αιγόκερως
Μια αρνητική εξέλιξη θα σε στενοχωρήσει αλλά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, στην οικογένειά σου ή για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη σηματοδοτεί αποκαλύψεις ή απρόσμενες καταστάσεις που θα σε κάνουν άνω-κάτω. Επιπλέον, ίσως καταστεί μονόδρομος το να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή, ενώ σε κάθε περίπτωση προστάτεψε την υγεία σου από σπάνια ενδεχόμενα, αφού… αυτά κυριαρχούν σήμερα!

Υδροχόος
Ο Αρης στον Κριό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε αποκαλυπτικές έρευνες και… καλά κάνει, αφού στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου μπορεί - κυριολεκτικά ή μεταφορικά να πέσεις σε λακκούβα ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Ισως πάλι να πάθεις μια γερή ζημιά στα μέσα ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα βέβαια, νέες γνωριμίες και ξεχωριστά ενδιαφέροντα θα σου δώσουν το «κάτι άλλο» που αναζητάς. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Τοξότη να ενθαρρύνει κάθε είδους ιδιαιτερότητα είναι πιθανό να ασχοληθείς με κάτι πολύ έξω από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο.

Ιχθύες
Ο Αρης στον Κριό σε φτάνει στο «απροχώρητο» στα οικονομικά σου, είτε λόγω δικών σου «απεγνωσμένων» χειρισμών, είτε πολύ περισσότερο λόγω των συναλλαγών σου με «κοράκια». Παράλληλα, αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μην θεωρήσεις πως πας στα «σίγουρα», αφού στην παρούσα φάση μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή μιας απρόσμενης αλλαγής συσχετισμών. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Τοξότη έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις το «απίθανο», παρά σε μια «υπόθεση ρουτίνας».