Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 09:30

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17-12)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

 

 


Κριός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει την εναλλακτική διαδικτυακών επαφών και συνομιλιών, που θα σε κάνουν πιο χαρούμενο/η, ίσως όμως και να το… σκάσεις, βρίσκοντας μια πολύ καλή «αιτία» για να μην είσαι κλεισμένος μέσα! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να βιώσεις κάτι δυσάρεστο αλλά και να ξεκαθαρίσεις μια εστία βρωμιάς είτε μεταφορικά, είτε κυριολεκτικά.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τις αγορές και γενικότερα τις οικονομικές υποθέσεις σου, που μπορεί να «τρέξουν» ευκολότερα από όσο υπολόγιζες. Αν πάλι έχεις εκκρεμότητες ή χρέη, όλα θα τακτοποιηθούν, ενώ δεν θα λείψουν και τα κεράσματα! Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου στερήσει ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ φέρνει κακά μαντάτα για έναν συγγενή σου ή/και μια νομική υπόθεσή σου. Επιπλέον, κάποιος/α στην δουλειά σου «σου σκάβει το λάκκο» γι’ αυτό να είσαι υποψιασμένος/η. Οσο για την υγεία σου μην αδιαφορήσεις απέναντι σε ένα «ύποπτο» σύμπτωμα.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε πλαισιώνει με πρόσωπα που σε «πάνε» και είναι διατεθειμένα να γίνουν για σένα «χαλί να τα πατήσεις», ίσως όμως να μοιραστείς τα καλά από την πρόοδο ενός «δικού σου» ανθρώπου ή συνεργάτη. Πρόσεξε όμως μήπως μέσα στο γενικό κλίμα ευφορίας παρασυρθείς και δανειστείς πολλά χρήματα, είτε από φυσικά πρόσωπα, είτε από πιστωτικά ιδρύματα, αφού στο μέλλον θα υποφέρεις. Αντίθετα, με τον Πλούτωνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου, το σωστό θα ήταν να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που είναι αμαρτωλή κληρονομιά του παρελθόντος.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη κάτι καλό «ψήνεται» στα εργασιακά σου και μερικά πράγματα θα εξελιχθούν πιο εύκολα από όσο περιμένεις, ενώ έχεις κάθε δικαίωμα να ξεκουραστείς και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Ευνοείται επίσης η απόκτηση ενός pet. Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα απέναντί σου, μπορεί να τελειώσει οριστικά μια επαγγελματική συνεργασία σου, ίσως μάλιστα όλο αυτό να συνοδευτεί από μια πολύ πικρή διαπίστωση για τον «βρώμικο» κόσμο που ζεις. Κι η αλήθεια είναι ότι έχεις να κάνεις με «θηρία», που δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στο συμφέρον τους.

Λέων
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά θα πάρεις μια ικανοποίηση από αυτά. Δώρα και «τυχερά» είναι επίσης στο πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 6ο ηλιακό οίκο δρομολογεί ένα «τέλος πραγμάτων» στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και υπόγειες διεργασίες προς αυτήν την κατεύθυνση, πρόσεξε λοιπόν μήπως άθελά σου χρησιμοποιηθείς ως «πιόνι» ή πέσεις θύμα του φιλότιμού σου! Επιπλέον είναι σκόπιμο να κάνεις μια γενική αποτοξίνωση για να φύγει η «μαυρίλα» από μέσα σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη συνηγορεί στον εξωραϊσμό του χώρου σου και σε ευνοϊκές ρυθμίσεις στα περιουσιακά σου, ενώ έχεις κάθε λόγο να μείνεις σπίτι, αφού εκεί γίνονται πολλά καλά. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε «απόλυτες» καταστάσεις στα συναισθηματικά σου, αν όμως συμβεί κάτι το δυσάρεστο μην σε πάρει από κάτω αλλά να το θεωρήσεις ως αφετηρία μιας νέας πορείας. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου με αγνώστους, αφού ποτέ δεν ξέρεις με ποιον/α έχεις να κάνεις και ενδέχεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες και σου δίνει βήμα για να εκφράσεις τις απόψεις σου επί παντός επιστητού, ενώ ευνοεί και τις διαδικτυακές παραγγελίες ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο, σε αγαπά και το… δείχνει! Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στον 4ο ηλιακό οίκο σου, «ψήνεται» το τέλος ενός κύκλου σε οικογενειακά ή/και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να «σκάσει» ένα μυστικό που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλά. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις ένα δυσάρεστο βίωμα στο σπίτι ή με κάποιον συνεργάτη σου.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας και ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να σου δωρίσουν κάτι που θέλεις πολύ. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σε φέρει προ επικοινωνιακού αδιεξόδου, με κάτι που χρησιμοποιείς καθημερινά, να μην λειτουργεί πια. Επιπλέον, ενδέχεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο που θα «σκοτεινιάσει» την διάθεσή σου. Ολα αυτά όμως μπορεί να ξεχαστούν αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν επικεντρωθείς στην έρευνα και μελέτη διαφόρων μυστηρίων.

Τοξότης
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ομορφαίνει την ζωή σου, μέσα από ευχάριστες όσο και απολαυστικές στιγμές, κάνοντας το γενικό lockdown να δείχνει πολύ… ασήμαντο για να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου, ενώ σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις και τα… μποτέ σου! Παράλληλα, με τον Πλούτωνα στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να κερδίσεις από τις ζημιές άλλων, θα σου γίνουν όμως και προσφορές που έχουν κάτι το μεμπτό από ηθική άποψη. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση μην μπεις στον πειρασμό ενός δανεισμού, που μπορεί μεν να σε διευκολύνει στο «τώρα» αλλά ουσιαστικά υποθηκεύει το μέλλον σου.

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να πριμοδοτεί την ξεκούρασή σου μπορείς να αφήσεις για μετά όλα εκείνα που σε αγχώνουν, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας θα δεις μια σημαντική βελτίωση. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια μυστική βοήθεια ή να δεις ένα όνειρο που θα σε κάνει να «πετάς». Παράλληλα βέβαια, με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να βρεθείς προ τετελεσμένων σε προσωπικά ή/και οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, το σωστό για σένα όμως δεν είναι να «κολλήσεις» σε αυτά που δεν έγιναν ή στα αθέμιτα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν αλλά να κάνεις ένα restart.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει χαρούμενες στιγμές μέσα από τις φιλίες σου ή μια διαδικτυακή παρέα που θα σου αρέσει. Μπορεί ωστόσο να κάνεις κι ένα… πέρασμα από τον έξω κόσμο για να πάρεις μια «μυρωδιά» από το εορταστικό κλίμα. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου επισημαίνει ότι στα εργασιακά σου γίνονται κρυφές διεργασίες κι όχι με καλό σκοπό, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με ανθυγιεινές ουσίες, το σωστό μάλιστα θα ήταν να κάνεις μια γενική αποτοξίνωση.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στον Τοξότη να σου κάνει όλα τα χατίρια, θα βρεις στήριξη από κάποιον «ισχυρό», ενώ σε κάθε περίπτωση η φυσική σου παρουσία θα «μετρήσει» θετικά ως προς τις επιδιώξεις σου. Ευνοείται επίσης η διαμόρφωση ενός εορταστικού περιβάλλοντος. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον 11ο ηλιακό οίκο σου δεν προσφέρεται για συναλλαγές με πιστωτικά ιδρύματα, ενώ ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σου φερθεί «σκάρτα» και να διακόψεις μαζί του/της. Αν πάλι σου γίνει μια δελεαστική, όσο και άνομη προσφορά, να θυμάσαι ότι τίποτε δεν δίδεται χωρίς αντάλλαγμα.