Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (30/1)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε κάνει να μην σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, σε κοινωνικά, προσωπικά, αλλά και οικονομικά ζητήματα κι εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να βρεις συνοδοιπόρους πρόθυμους να σε ακολουθήσουν, αλλά κι αν δεν βρεις, μπορείς και… μόνος/η σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά μάλλον είναι «τζούφια» και δεν αξίζει να επικεντρωθείς σε αυτά.

Ταύρος
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αρκεί να «πατήσεις πόδι» ή να… βάλεις τις φωνές, σε αυτούς/ές, που σου πάνε κόντρα. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε.

Δίδυμοι
Η Δήμητρα στους Ιχθύς ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού τους και δεν το δηλώνουν προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Εχεις ωστόσο κι εσύ την δυνατότητα να κρύψεις κάποιο μειονέκτημά σου και να πάρεις τα… εύσημα! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ηλιου-Αρη μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ξεσηκώσει, ενώ θα σου δοθεί κίνητρο για να μάθεις πράγματα. Ωστόσο στις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν πρέπει να βιάζεσαι, ιδιαίτερα σε ζητήματα που δεν κατέχεις καλά.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε παρακινεί να μαζέψεις όλο το… χρήμα, προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες επιθυμίες ή ανάγκες, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και κάποιες αυθαιρεσίες ή «εξωφρενικές» απαιτήσεις από άλλους/ες, που θα σε φέρουν στο «αμήν»! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε καλεί να μάθεις καινούργια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα ανυπόστατων φημών ή μιας νομικής πλάνης προβαίνοντας τελικά σε ενέργειες που είναι άτοπες.

Λέων
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, κάτι βέβαια που θα συνοδευτεί από τις αναπόφευκτες αντιπαραθέσεις με αντιφρονούντες. Ετσι όμως θα συνειδητοποιήσεις ποιος/α είναι μαζί σου τελικά και ποιος/α όχι και να κάνεις τα… κουμάντα σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς συνηγορεί σε μια ρύθμιση χρεών ή κάποιου είδους συμφωνία που σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το μέλλον, σίγουρα όμως υπάρχουν και «θολά» σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν. Επιπλέον, τσέκαρε μήπως κάποιος/α σου τα παρουσιάζει όλα ιδανικά, για ίδιον όφελος.

Παρθένος
Η Δήμητρα απέναντί σου βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου, αντί ωστόσο να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές -ενίοτε και παραπλανητικές- προσεγγίσεις τους. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να εμπνευστείς από κάποιον/α σε υπερθετικό βαθμό. Οπως κι αν έρθουν τα πράγματα πάντως, με το τετράγωνο Ηλιου-Αρη είναι προτιμότερο να εργαστείς κάπου μόνος/η και μακριά από εξωτερικές παρενοχλήσεις, αφού έτσι θα γίνεις πιο αποτελεσματικός/ή, ενώ θα γλυτώσεις και τις φασαρίες. «Παίζει» ωστόσο και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε παραπέμπει σε έντονες «ζυμώσεις» κι αντιπαραθέσεις, τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα οικονομικά σου, με τους «μεν» και τους «δε» να υπερασπίζονται το δίκιο τους κι εδώ είναι που θα χρειαστεί για μια ακόμη φορά να… λάμψεις διά της διπλωματίας σου! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να διευθετήσεις ένα εργασιακό σου ζήτημα ή να μεσολαβήσεις σε μια υπόθεση, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενημερωθείς για ζητήματα ευεξίας, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά.

Σκορπιός
Με το τετράγωνο Ηλιου-Αρη, το «διαίρει και βασίλευε» γίνεται… καθεστώς, οπότε πριν «τα πάρεις», σκέψου ποιος/α επωφελείται από την όλη κατάσταση. Αν μάλιστα, αντί να αντιδικείς με τους άλλους, συνασπιστείς ενώπιον του κοινού εχθρού, θα έχεις πετύχει το τέλειο! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα άτομα του καλλιτεχνικού χώρου ή με μεταφυσικά-φιλοσοφικά ενδιαφέροντα, ίσως όμως να αναλάβεις και μια ανθρωπιστική πρωτοβουλία. Σε κάθε περίπτωση πάντως, διαφαίνεται μια διάκριση είτε για σένα, είτε για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Τοξότης
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε βοηθά να υπερκεράσεις κάθε εμπόδιο με όπλο την ευστροφία σου, ίσως μάλιστα από μια αρχική αντιπαράθεση να βγει κάτι πολύ καλό! Επιπλέον, τα διαβάσματα ή οι πνευματικές αναζητήσεις σου μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να μαζέψεις κόσμο στο σπίτι ή να βρεθείς εσύ σε ένα «σαλόνι» της καλής κοινωνίας, μην… μπερδέψεις όμως την «βιτρίνα» με την ουσία! Ισως πάλι να καταστεί άκυρη ή πολύ κατώτερη των προσδοκιών σου, μια περιουσιακή ρύθμιση ή μίσθωση.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σε ωθεί να ρισκάρεις για να κερδίσεις το… κάτι παραπάνω, με τα όποια κέρδη σου ωστόσο να εξανεμίζονται για την κάλυψη των επιθυμιών σου. Ισως όμως να ξεσπάσει κι ένας καβγάς, με αφορμή τα λεφτά. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς ενισχύει την τάση σου για επικοινωνία, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Μια καλή επιλογή πάντως είναι το να βρεθείς σε έναν «ιερό» τόπο, αναζητώντας γαλήνη και ισορροπία.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, συνδυασμένες με την ανάγκη σου για μια πιο ελεύθερη ζωή. Την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια, τόσο που νοιώθεις -και είσαι- ικανός/ή να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, φαίνεται μάλιστα πώς έχεις να λαμβάνεις «κάτω από το τραπέζι». Στον αντίποδα βέβαια, η διάθεσή σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ό,τι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων, που κατέχουν άριστα την πολιτική της παραπλάνησης.

Ιχθύες
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου, σε καθιστά «τιμώμενο πρόσωπο», ενώ σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που εξωραΐζει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ηλιου-Αρη φέρνει… φασαρία στην καθημερινότητά σου, μέσα από αποκαλύψεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου, σε κάθε περίπτωση όμως, μπορείς να «περάσεις» αυτά που θες, αξιοποιώντας μια «άκρη» που διαθέτεις.