Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (5/2)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 

Κριός
Με τον Κρόνο στον 11ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, και σε αυτό δεν χωράνε «ρουσφέτια». Μόνον όποιος/α αξίζει θα περάσει την πόρτα του «παραδείσου»! Επιπλέον όμως περιόρισε και την κριτική σου, αφού κάποιοι/ες θέλουν εμψύχωση και μόνον. Οσο για την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, δεν χρειάζεται να κάνεις τον υπηρέτη σε όλους/ες, αντίθετα θέσε τα όριά σου. Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα καλείσαι να ελέγξεις ή να περιορίσεις τις ορέξεις σου, προκειμένου να μπει μια τάξη στις αγορές και τα οικονομικά σου.

Ταύρος
Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου τα λάθη δεν επιτρέπονται και μπορεί να βιώσεις μια απόρριψη ή να κριθείς πολύ αυστηρά σε ένα εγχείρημά σου. Αντίθετα όμως αν είσαι σωστά προετοιμασμένος/η, το πιθανότερο είναι να επιβραβευθείς για την συνέπεια ή/και τον επαγγελματισμό σου, όπως κι αν έχει όμως, μην βιαστείς να φορτωθείς ευθύνες και καθήκοντα άλλων. Οποιος/α δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ημέρας να πάει σε… άλλη παραλία! Εδώ το κακό βέβαια είναι ότι μέχρι το απόγευμα, θα δυσκολευτείς να βγάλεις άκρη με τις διαθέσεις-απαιτήσεις των άλλων, αφού θα αλλάζουν διαρκώς.

Δίδυμοι
Ο Κρόνος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε περνά από «εξετάσεις» γι’ αυτό να είσαι «διαβασμένος/η». Επιπλέον, μπορεί να μετατρέψει σε… βάσανο τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ακόμη όμως κι εκεί που σε καλεί το καθήκον οφείλεις να είσαι τυπικός/ή και νομότυπος/η, αφού παραμονεύει η «τσιμπίδα» του νόμου! Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου επιφυλάσσει ποικίλες εργασίες που πρέπει να ιεραρχήσεις ώστε να μην τρέχεις άσκοπα. Ενώ σε κάθε περίπτωση μην αμελήσεις να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου.

Καρκίνος
Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί έγνοιες και ανησυχίες για αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να σου «βγει» και κάτι πολύ δημιουργικό, με αφορμή κι αιτία ένα ισχυρό βίωμα. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα που δεν εξελίσσεται όπως θες. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι πολύ πιο «σφιχτός/ή» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου.

Λέων
Με τον Κρόνο απέναντί σου, αποκτούν προτεραιότητα τα θέματα των άλλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Αντίθετα όταν σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι, απλά βάζεις τα όρια και τους κανόνες σου. Ισως βέβαια κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο που περνά δύσκολα. Κατά τα άλλα, μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί μεταβολές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με τους επισκέπτες να έρχονται και να… παρέρχονται, ίσως όμως να φιλοξενηθείς κι εσύ σε ένα άλλο χώρο.

Παρθένος
Ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές και σίγουρα έχεις τον τρόπο να τα κάνεις όλα τέλεια, καλό είναι όμως να μην πάρεις στις πλάτες σου υποχρεώσεις που δεν είναι της αρμοδιότητάς σου, απλά και μόνον για να… κάθονται κάποιοι άλλοι! Επιπλέον, μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Ισως βέβαια χρειαστεί να «γιατροπορέψεις» άλλον/η ή να αφιερώσεις χρόνο στην φροντίδα ζώων. Παράλληλα, βέβαια, μέχρι το απόγευμα θα ειπωθούν πολλά, που θα σε αποσπάσουν, γι’ αυτό βάλε και λίγο… πάγο!

Ζυγός
Με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου να προτάσσει τα «πρέπει» από τα «θέλω» σου, καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Οσο για την τύχη σου βρίσκεται στο ναδίρ της, οπότε ό,τι πετύχεις θα είναι με την αξία σου και μόνον. Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα συνεχίζουν να «τρέχουν» οικονομικά ζητήματα αλλά και το πώς θα καλύψεις με τον πιο συμφέροντα τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Σκορπιός
Μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθεί να δοκιμάζει την… ψυχική σου ηρεμία, γι’ αυτό κι εσύ θα πρέπει να μείνεις μακριά από εμμονές ή/και πάθη, που θα μπορούσαν να κατεβάσουν το επίπεδό σου, ρίχνοντας το βάρος στην έρευνα ή την διαλεύκανση μυστηρίων. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον 4ο ηλιακό οίκο σου, κάποια οικογενειακή υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος, ενώ «παίζει» και μια στενοχώρια που θα πάρεις από ένα οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον, σε περιουσιακά θέματα προέχουν τα «μπαλώματα» κι αν κάτι πάρει άσχημη τροπή δεν έχεις παρά να το «παγώσεις».

Τοξότης
Με τον Κρόνο στον 3ο ηλιακό οίκο σου να σηματοδοτεί καθυστερήσεις, μην παίρνεις και πολύ… φόρα! Αντίθετα, με ό,τι κι αν ασχοληθείς θα χρειαστεί μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε αδύνατο σημείο του. Καλύτερα μάλιστα να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και μάλλον πληκτικές αναμονές. Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα, η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου προκαλέσει μια προσωρινή αδιαθεσία, ιδιαίτερα αν υπερτιμήσεις τις δυνάμεις σου και αμελήσεις να ξεκουραστείς.

Αιγόκερως
Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, έχεις μεν το προβάδισμα έναντι όσων δεν λειτουργούν συνετά ή/και προνοητικά σε οικονομικά ζητήματα, ενώ μπορεί να δικαιωθείς για μια επιλογή σου ή να επωφεληθείς από μια πώληση, από την άλλη πλευρά όμως δεν παύει να ισχύει και το «ανάγκα και θεοί πείθονται»! Επιπλέον, αν σου ζητηθούν χρήματα, καλείσαι να ξεχωρίσεις τους/τις έχοντες πραγματική ανάγκη από τους… χαραμοφάηδες! Κατά τα άλλα, μέχρι το απόγευμα αναμένεται να υπάρξει μια κινητικότητα σε παρέες και γνωριμίες, με τα θέματα φίλων και γνωστών να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Υδροχόος
Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου η ευχαρίστησή σου περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει το να αντιμετωπιστούν σοβαρές ή ακόμη και στενόχωρες καταστάσεις. Μια λύση πάντως είναι το να ασχοληθείς με προβλήματα άλλων παρέχοντας οικειοθελώς τις υπηρεσίες σου. Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, δεν έχει τις προδιαγραφές για να αποδώσει αυτά που θα ήθελες, οπότε πήγαινε… πάσο, μένοντας μόνον σε προπαρασκευαστικές εργασίες. Κατά τα άλλα, μέχρι το απόγευμα θα χρειαστεί να συνεννοηθείς με άτομα που έχουν μια πολύ διαφορετική οπτική σε ένα κεντρικό ζήτημα που δρομολογείς.

Ιχθύες
Ο Κρόνος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια και καθυστερήσεις στις δουλειές σου, ενώ «παίζει» και μια στενοχώρια στην περίπτωση που έχεις δικό σου pet. Υπάρχουν όμως και τα αδέσποτα που μπορείς να φροντίσεις, ενώ μια ακόμη επιλογή σου είναι να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που υποφέρει. Παράλληλα, μέχρι το απόγευμα, αναμένονται περισσότερες επαφές ή/και μετακινήσεις ποικίλου χαρακτήρα.