Τρίτη, 31 Αυγούστου 2021 08:30

Ρούμπεν Σεμέδο: Απολογείται σήμερα για την κατηγορία του βιασμού (Βίντεο)

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών πέρασε τη νύχτα ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, προκειμένου σήμερα να απολογηθεί.

Ειδικότερα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής, φορώντας γυαλιά ηλίου και μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό και έχοντας καλυμμένα τα χέρια του με μία μπλούζα για να μην φαίνονται οι χειροπέδες, οδηγήθηκε εχθές από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ όπου παρέμεινε κρατούμενος, μετά την καταγγελία σε βάρος του από 17χρονη κοπέλα για βιασμό.

Σήμερα θα μεταχθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματική κατηγορία του ομαδικού βιασμού.

Ο ποδοσφαιριστής αρνείται τη βασιμότητα της καταγγελίας της ανήλικης κοπέλας σε βάρος του και υποστηρίζει ότι διαθέτει ακλόνητα στοιχεία για την αθωότητα του.

Η 17χρονη μαζί με την μητέρα της, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές, ότι, μετά από έξοδο τους, σε μπαρ του Ωρωπού, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής την οδήγησε μαζί με μία 19χρονη κοπέλα στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και την βίασε τόσο ο ίδιος, όσο και ένας ακόμη άνδρας που παρουσιάστηκε ως μάνατζερ του.

Ο Σεμέδο προετοιμάζει μαζί με τον δικηγόρο του τα όσα θα υποστηρίξει στην απολογία του, ενώ αναμένεται και η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 17χρονη καταγγέλλουσα και η διαβίβαση της στις δικαστικές αρχές.

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί και ο 40χρονος Νιγηριανός, ο οποίος μαζί με τον ποδοσφαιριστή κατηγορείται για τον βιασμό της 17χρονης και συνελήφθη μετά την έκδοση σε βάρος του, εντάλματος σύλληψης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον Σεμέδο

Επίσημη ανακοίνωση για το θέμα των κατηγοριών στον Ρούμπεν Σεμέδο εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι αναφέρουν πως σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας του καθενός και δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε τοποθέτηση όσο εκκρεμεί η διερεύνηση της ποινικής υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

Δείτε το βίντεο του Mega: