Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 12:00

ΕΛΑΣ για θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα: "Ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες"

Ανακοίνωση για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία. Τονίζει πως όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, την οποία έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Την ίδια στιγμή, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (16/02), η ΕΛΑΣ ξεκαθαρίζει πως όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα διάφορων ΜΜΕ είναι ψευδή και τονίζει ότι θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
"Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες".

Γιατί ανέλαβε την υπόθεση το Τμήμα Ανθρωποκτονιών
Υπενθυμίζεται, πως στον λόγο που την υπόθεση του θανάτου των παιδιών ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αναφέρθηκε ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Αττικής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, καθώς "το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα παρεμβαίνει όπου υπάρχει θάνατος υπάρχει και ένα ενδεχόμενο εγκλήματος".

"Δεν έχει εξασφαλίσει το αποτέλεσμα η παρουσία του. Πρέπει όλοι να εξασφαλίσουμε τις αποστάσεις εκείνες από το θέμα ώστε να αποδοθεί ο σεβασμός στην οικογένεια και στην έρευνα", συνέχισε ο ίδιος.

Πηγή: news247.gr