Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 10:55

Ρούλα Πισπιρίγκου: "Τα παιδιά μου με ακούν και ξέρουν τι μάνα είχανε" (βίντεο)

Όσα δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για την οικογένειά της, τον Μάνο Δασκαλάκη και τα 3 χρόνια από τον θάνατο της Μαλένας.

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως εις βάρος της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη μίλησε στην εφημερίδα "Πελοπόννησος" μέσα από τις φυλακές, που όπως λέει "αδίκως την βάλανε", υποστηρίζοντας πως "δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει" και δηλώνοντας ότι προσμένει την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της.

Ερωτηθείσα για το πώς αισθάνεται που βρίσκεται προφυλακισμένη ανήμερα της επετείου θανάτου της Μαλένας (σήμερα συμπληρώνονται 3 χρόνια), η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε: "Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε. Ξέρω ότι μ' ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε".

"Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους", συμπλήρωσε η 33χρονη κατηγορούμενη, ενώ δήλωσε πως πιστεύει ότι η αλήθεια στο τέλος θα φανεί.

Όσον αφορά τη διαβίωσή της στη φυλακή, η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε πως έχει χάσει 7 κιλά, καθώς δυσκολεύεται να φάει, ενώ σχετικά με την οικογένειά και της, ανέφερε πως την στηρίζουν και της συμπαραστέκονται. "Κάνουν αγώνα. Μου συμπαραστέκονται. Είναι σίγουροι ότι δεν είμαι η γυναίκα που παρουσιάζουν έξω. Τους ευχαριστώ. Ξέρω ότι ψυχολογικά και γενικά περνούν πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα", είπε.

Τέλος, ερωτηθείσα για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και τις τελευταίες δηλώσεις του, η 33χρονη κατηγορούμενη απάντησε χαρακτηριστικά: "Τίποτα. Τι ν’ ασχοληθώ τώρα… Εντάξει, φάνηκε ο άνθρωπος. Ουδέν σχόλιον".

Πηγή: news247.gr