Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 09:36

Tα ζώδια σήμερα 23 Ιουλίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με το τρίγωνο Ερμή-Δία οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και ένα... γλέντι που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν! Μπορεί ακόμη να πάρεις μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ σε κάθε περίπτωση η τύχη σου βρίσκεται στο ζενίθ της. Παράλληλα βέβαια μπορεί να αναδειχθούν πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και αφού μια στενοχώρια θα την... πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός.

 

Ταύρος

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στο να διαμορφωθεί μια «πανηγυρική» ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την δική σου φιλοξενία σε ένα άνετο και χαρούμενο περιβάλλον. Μπορεί ακόμη να εμπλουτίσεις το χώρο σου με νέα αποκτήματα, ενώ η μέρα προσφέρεται για μισθώσεις ή/και αγοραπωλησίες ακινήτων. Παράλληλα βέβαια είναι σκόπιμο να είσαι νομότυπος στις συναλλαγές σου και να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ αν περάσεις κάποιου είδους εξετάσεις το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο της προετοιμασίας σου. Αν πάλι ταξιδέψεις όλο και κάτι... στραβό θα σου τύχει, εκτός κι αν το ταξίδι σου έχει επαγγελματικό χαρακτήρα!

 

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε ευχάριστες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή και είτε απλά... ξεπορτίσεις, είτε πας μια εκδρομή, το βέβαιο είναι πως θα σου μείνουν πολύ καλές εντυπώσεις. Ισως πάλι να αποκτήσεις ή να σου παραχωρηθεί ένα μέσον, ενώ όπως θα διαπιστώσεις για κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή… δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ! Παράλληλα βέβαια σε σχέση με τα οικονομικά σου δεν φτάνει να είσαι εσύ «εντάξει» με τις υποχρεώσεις σου, αφού… λίγο θέλει να πληρώσεις για ζημιές ή ανομίες άλλων, ενώ αν σου προταθεί μια ρύθμιση ή συμφωνία, το βέβαιο είναι πως… δεν σε συμφέρει!

 

Καρκίνος

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε μια οικονομική άνεση που θα σου επιτρέψει να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες, ίσως όμως να επωφεληθείς κι από δώρα ή κεράσματα. Επιπλέον, ένα νέο ξεκίνημα στις δουλειές σου έχει όλα τα εχέγγυα για να εξελιχθεί καλύτερα κι από όσο… περιμένεις! Μπαίνει ωστόσο ένας «αστερίσκος» για την περίπτωση που θα κινηθείς στα πλαίσια μιας συνεργασίας, αφού και κινδυνεύεις να πληρώσεις χρέη άλλων ή να φορτωθείς με υποχρεώσεις και καθήκοντα που δεν σου αναλογούν. Επιπλέον, μια κοινωνική υποχρέωση δεν θα σου επιτρέψει να χαρείς τη ζωή σου όσο θα… ήθελες!

 

Λέων

Το τρίγωνο Ερμή-Δία σε βοηθά να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις από τη θέση του πρωταγωνιστή, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις με όποιον τρόπο θες. Στην κορυφή της λίστας των ικανοποιήσεων βέβαια είναι οι εκδρομές και τα ταξίδια, ενώ σε κάθε περίπτωση με την τύχη που έχεις πολλά θα γίνουν με τον… εύκολο τρόπο! Παράλληλα βέβαια, μπορεί να στενοχωρηθείς από κάτι κρυφό που θα βγει στο φως, ίσως όμως να μπλοκάρει μια διαδικασία, επειδή δεν εκπληρώνονται οι ικανές και αναγκαίες συνθήκες ή απλά επειδή κάποιος/α που έχει λόγο στα πράγματα δεν είναι φίλα προσκείμενος/η απέναντί σου.

 

Παρθένος

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε περισσότερες «ανάλαφρες» στιγμές στην ζωή σου και μην κάνεις πολύ... τον/την δύσκολο/η, αφού τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν και χρειάζεσαι χαλάρωση. Ισως πάλι κάποιος/α να κινηθεί μυστικά για το καλό σου, ενώ μπορεί να αρθεί κι ένας οικονομικός περιορισμός. Παράλληλα βέβαια, η ζωή σε πιέζει να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, κάτι που μπορεί να σου στερήσει χρόνο από τις λοιπές δραστηριότητές σου και να αφήσει την χαρά σου... μισή! Ισως πάλι να κουραστείς από ένα ηλικιωμένο άτομο.

 

Ζυγός

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην διαμόρφωση ενός παρεΐστικου κλίματος και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα ωραία και… χαλαρά συμβαίνουν στη ζωή σου! Ισως πάλι να διευκολυνθείς από έναν φίλο ή μια φίλη, ενώ η ημέρα προσφέρεται για να προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία. Παράλληλα βέβαια είναι πιθανό να κληθείς να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που οι «καθ’ ύλην αρμόδιοι» έχουν... φορτώσει στον κόκορα, ίσως όμως να πιεστείς και στα πλαίσια μιας δέσμευσης που έχεις αναλάβει. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «χτίσεις» ένα σοβαρό κοινωνικό προφίλ και τις δημόσιες σχέσεις σου.

 

Σκορπιός

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί στην ανάδειξή σου και την προώθηση ενός σημαντικού στόχου που έχεις θέσει, με την καλή σου τύχη να παίζει τον δικό της ρόλο. Ισως μάλιστα να εξυπηρετηθείς κι από ένα ισχυρό παράγοντα, που βλέπει σε σένα κάτι… καλό! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για ένα επαγγελματικό άνοιγμα. Παράλληλα βέβαια, ενδέχεται να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είσαι νομότυπος/η με τα χαρτιά σου και να προνοήσεις για εναλλακτικές λύσεις στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

 

Τοξότης

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και γνωριμίες, που θα προσθέσουν μια πιο δροσερή νότα στην καθημερινότητά σου κι ας μην προσφέρονται για σοβαρά πράγματα! Εξ άλλου όπως λες κι εσύ η ζωή είναι ένα παιχνίδι και δεν έχεις παρά να το… χαρείς! Ισως πάλι να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι ή/και να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα βέβαια, μπορεί να πιεστείς από μια εξέλιξη που αφορά σε μια ρύθμιση χρεών ή ένα φορολογικό ζήτημα, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για αναζήτηση χρηματοδότη. Αντίθετα όμως μπορείς να «παγώσεις» μια υπόθεση, κάνοντας μόνον μια στοιχειώδη και «εύλογη» παραχώρηση.

 

Αιγόκερως

Με το τρίγωνο Ερμή-Δία τα έσοδά σου τείνουν να αυξηθούν κι έχει… νόημα να ποντάρεις στην τύχη σου, αφήνοντας για λίγο «εκτός» τους σχεδιασμούς σου, ενώ μπορεί να λάβεις αλλά και να κάνεις δώρα. Επιπλέον, θέματα που αφορούν στην φορολογία ή ένα δάνειο, μπαίνουν σε καλό δρόμο. Παράλληλα βέβαια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έχεις κάθε λόγο να παραμείνεις τυπικός και προσεκτικός, βάζοντας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τους όρους και τις ενστάσεις σου. Ισως πάλι να μη χαρείς κάποια πράγματα εξ αιτίας μιας υποχρέωσής σου, από την άλλη πλευρά όμως θα κερδίσεις σε αξιοπιστία.

 

Υδροχόος

Το τρίγωνο Ερμή-Δία «ανεβάζει» την ψυχολογία σου και κάνει την ζωή σου πολύ πιο ευχάριστη, ενώ μπορεί να λύσεις εύκολα ένα θέμα σου με την συνδρομή άλλων. Ισως βέβαια να αρκεστείς στο να… καλοπεράσεις, χωρίς να δρομολογήσεις κάτι σημαντικό αλλά χρειάζονται κι αυτά! Παράλληλα βέβαια, η μέρα σου δεν έχει μόνον... γλέντια και χαρές, ίσως μάλιστα πέρα από τις δικές σου δουλειές και υποχρεώσεις χρειαστεί να συμμαζέψεις τις «ακαταστασίες» άλλων ή να καλύψεις τα κενά που άφησαν, είτε λόγω «ανωτέρας βίας», είτε από… ανευθυνότητα! Επιπλέον η ημέρα δεν προσφέρεται για να κάνεις μια νέα αρχή στα εργασιακά σου.

 

Ιχθύες

Το τρίγωνο Ερμή-Δία συνηγορεί σε ευκολίες και εξυπηρετήσεις στις δουλειές σου, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για ξεκούραση, με το… παραδάκι στο μεταξύ να πέφτει! Επιπλέον, μπορεί να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα σου λύσει τα χέρια. Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις τις επαφές σου. Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να δεις και την... άλλη όψη του νομίσματος στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με ένα τουλάχιστον σημαντικό πρόβλημα να σε πιέζει και να σε στενοχωρεί. Αλλά κι εσύ μην υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις, αφού θα υποστείς σκληρή κριτική.