Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 11:55

"Εφυγε" ο ιστορικός εκδότης της εφημερίδας "Χρόνος" Κομοτηνής Αλέκος Φανφάνης

Εφυγε τις βραδινές ώρες της Τρίτης από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο ιδρυτής και ιστορικός εκδότης της εφημερίδας "Χρόνος" της Κομοτηνής Αλέκος Φανφάνης.

Ιδρυσε την εφημερίδα "Χρόνος" στις 4 Σεπτεμβρίου 1964 και από τότε μέχρι και σήμερα κυκλοφορεί αδιαλείπτως στη Ροδόπη και πλέον έχει περάσει στα χέρια της 2ης γενιάς.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στον ναό Αγίου Γεωργίου της Κομοτηνής.

Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρδιοπαθών & Φίλων Ροδόπης "Δύναμη Ψυχής" (IBAN EUROBANK: GR 4402607360000190101900893).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΠΕ

Με αφορμή τον θάνατο του Αλέκου Φανφάνη ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

"Η οικογένεια του ημερήσιου περιφερειακού Τύπου αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη ένα εκλεκτό της μέλος, τον ιδρυτή και εκδότη της ιστορικής εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ της Κομοτηνής, Αλέξανδρο Φανφάνη που έφυγε σήμερα από κοντά μας.
Ο εκλιπών υπήρξε μαχητής για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου του και πρωτοπόρος εκδότης που δημιούργησε μια εφημερίδα που διαχρονικά έχαιρε της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης του αναγνωστικού κοινού της περιοχής.
Στον γιό του και συνεχιστή του έργου του συνάδελφο Σταύρο, στους οικείους και τους φίλους του καθώς και στους εργαζόμενους του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ΧΡΟΝΟΣ, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια".