Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 21:15

Γυναικοκτονία στην Κω: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία δείχνει ο ιατροδικαστής (βίντεο)

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφος της.

Στην έκδοση του πορίσματος για τη γυναικοκτονία στην Κω προέβη ο ιατροδικαστής, ο οποίος στη συνέχεια το έστειλε στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Σύμφωνα με το MEGA, η 27χρονη Αναστάζια -η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές- βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος.

Μάλιστα, όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο ιατροδικαστής στο MEGA, η γυναικοκτονία φέρεται να έγινε την περασμένη Δευτέρα ή Τρίτη.

Σημειώνεται πως η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Πηγή: news247.gr