Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 22:29

Κακοκαιρία Elias: Συγκλονιστικό βίντεο από τον Βόλο - Ορμητικά νερά παρασύρουν αυτοκίνητα

Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από το Facebook, το οποίο καταγράφει τα ορμητικά νερά που έφερε η κακοκαιρία Elias στην πόλη του Βόλου.

Στο βίντεο φαίνονται ορμητικά νερά που παρασύρουν αυτοκίνητα, καθώς η κακοκαιρία Elias χτυπά με σφοδρότητα την περιοχή.

Η ορμητικότητα των νερών μέσα στην πόλη είναι σοκαριστική, ενώ ο ουρανός αστράφτει συνεχώς λόγω των κεραυνών, αναφέρει το iefimerida.

Δείτε το βίντεο:

Δραματικό μήνυμα Μπέου από το αυτοκίνητο -Ανεβείτε ψηλά, είναι χειρότερο από τον Daniel

Πιο σφοδρή από τον Daniel είναι η κακοκαιρία Elias που πλήττει απόψε τον Βόλο, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο.

Ο δήμαρχος Βόλου βρίσκεται από το πρωί επί ποδός σε διάφορα σημεία της πόλης μαζί με συνεργεία.

Σε ένα δραματικό του μήνυμα μέσα από το αυτοκίνητο, εν μέσω της σφοδρής καταιγίδας, ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνει έκκληση στους κατοίκους, λέγοντας:

«Αυτή η καταρρακτώδης βροχή είναι μεγαλύτερη από τις 6 Σεπτεμβρίου. Κόπηκε ο δρόμος στη μέση στην Παιδόπολη της Αγριάς. Πλημμύρες παντού. Αν συνεχίσει έτσι θα σπάσει ο Κραυσίδωνας σε λίγα λεπτά. Σας παρακαλώ, σας εκλιπαρώ, αν μένετε σε ισόγεια και σε πρώτους ορόφους, ανεβείτε σε ψηλότερους ορόφους. Αν χρειαστείτε βοήθεια καλέστε στα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι οργή είναι αυτή από τη φύση. Προστατεύσετε τους εαυτούς σας. Η βροχή θα συνεχιστεί όλη νύχτα. Μείνετε ψηλά. Μην κυκλοφορείτε».

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-ZkuDb437CY}