Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 16:30

Νεκρή εντοπίστηκε στον Πόρο η 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκουλιά που είχε εξαφανιστεί (βίντεο)

Στην 53χρονη Σταυρούλα Γκουγκούλια, που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα DNA.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται το θρίλερ της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκούλια από την Κυψέλη, μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης του γενετικού υλικού, που δείχνουν ότι η σορός που εντοπίστηκε στον Πόρο είναι η δική της.

Όπως αναφέρει το «Φως στο Τούνελ», στην ταυτοποίηση της σορού οδήγησε το δείγμα που ελήφθη από τον βιολογικό της πατέρα, που ζει στη Λάρισα.

Ήδη, από την Πέμπτη, τα στοιχεία έδειχναν ότι η σορός ανήκε στην 53χρονη, όπως έμενε να γίνει και τυπικά η ταυτοποίησή της. Σημειώνεται πως πάνω στη σορό είχε βρεθεί ένα ρολόι, το οποίο τής ανήκε, ενώ πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι η σορός έφερε και ένα χαρακτηριστικό σημάδι που είχε και η Σταυρούλα Γκουγκούλια.

Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη Σταυρούλα έφυγε την Τετάρτη 23 Αυγούστου από το σπίτι που έμενε με τη συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας, στην Κυψέλη, χωρίς να τη δει κανείς από τότε. Η σορός της βρέθηκε στις 24 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του Πόρου, κοντά στη βραχονησίδα Πλατειά, και παρέμεινε στα αζήτητα εδώ και έξι ολόκληρους μήνες

Τα σενάρια που εξετάζονται για τη Σταυρούλα Γκουγκούλια

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Αντίθετα, το σενάριο που εξετάζεται ως πιο πιθανό είναι αυτό του δυστυχήματος, ενώ στο τραπέζι παραμένει φυσικά και το σενάριο της αυτοκτονίας.

Πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση ήταν η συγκάτοικος της, ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή. Το προηγούμενο διάστημα, μάλιστα, είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη. Δήλωσε «μπερδεμένη, κουρασμένη, και άδικα στοχοποιημένη» από την τροπή που είχε λάβει η υπόθεση.

Η ίδια έδωσε απαντήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνιση, μιλώντας και για το περίεργο ραντεβού που φαίνεται να είχε εκείνο το βράδυ στην Κυψέλη. «Νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους».

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν πιστεύει ότι κάποιος προσπάθησε να τη βγάλει από το σπίτι για να της κάνει κακό, απάντησε ότι έχει περάσει από το μυαλό της.

Πηγή: news247.gr