Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 10:30

Ρέντης: Δεκάδες συλλήψεις χούλιγκαν για τον φόνο Λυγγερίδη (βίντεο)

Εξελίξεις υπάρχουν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στον Ρέντη, με τις Αρχές να προχωρούν σε δεκάδες συλλήψεις χούλιγκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίες ώρες μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την υπόθεση του Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμές σε δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις, ωστόσο δεν υπάρχει ακριβής αριθμός προς το παρόν, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Σημειώνεται, δε, πως έρχεται σε συνέχεια ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί εις βάρος αρκετών προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες έγιναν έρευνες σε δεκάδες σπίτια αλλά και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να τους αποδοθούν κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την υπόθεση υπήρχαν κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για 20 ημέρες, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του από ναυτική φωτοβολίδα που είχε δεχθεί κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στον Ρέντη, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Πηγή: news247.gr