Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 09:36

Αστρολογία – 25/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Για ακόμη μια φορά πλήττεται ο οικονομικός και συναισθηματικός τομέας με την Σελήνη στον 8ο οίκο σου να σχηματίζει αντιθέσεις με τον Δία και τον Ουρανό από τον 2ο οίκο σου. Αρνείσαι να δεχτείς πως οικονομικά έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού και αντιδράς σχεδόν προκλητικά αντί να καθίσεις να σκεφτείς πώς θα βρεις λύσεις. Η επιπολαιότητα δεν βοήθησε ποτέ κανέναν/καμία, το ίδιο και ο εφησυχασμός και η πίστη στην τύχη. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λένε αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα.

 

Ταύρος

Δεν σου έφτανε η χτεσινή Πανσέληνος και είπες να συνεχίσεις και σήμερα τις φασαρίες. Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου, νιώθεις εξαρτημένος/η από τον/ην αγαπημένο/η σου, όμως το τραβάς από τα μαλλιά με τις αντιθέσεις του Δία/Ουρανού από τον 1ο οίκο σου. Προκαλείς με την συμπεριφορά σου, έχεις αδικαιολόγητα ξεσπάσματα και αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την σχέση σου. Επειδή θα έχεις επιπόλαιη στάση μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου, γιατί δεν θα έχεις.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό στον 6ο οίκο σου και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 12ο οίκο σου, κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σου που θα σε αναστατώσουν, ειδικά από την στιγμή που κάποια μυστικά ετοιμάζονται να βγουν στην φόρα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να τα αποκαλύψεις μόνος/η σου για να απελευθερωθείς από άγχη και διλήμματα. Δεν αποκλείεται κάποια μυστικά να έχει και ο/η αγαπημένος/η σου και να αποκαλυφθούν και αυτά.

 

Καρκίνος

Το ενδεχόμενο να συγκρουστείς με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο είναι πολύ πιθανό με την Σελήνη από τον 5ο οίκο σου, να σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 11ο οίκο σου. Σε γενικές γραμμές θα έχεις χαρούμενη και επιπόλαιη διάθεση και τάση να εκφράσεις τον εαυτό σου δίχως να σε πολυνοιάζει η γνώμη των άλλων, ωστόσο κάποιος/α διαφωνεί μαζί σου και μάλιστα έντονα, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του. Σε κάθε περίπτωση η βραδιά θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με το πρωινό σου.

 

Λέων

Ζόρικες οι τελευταίες ημέρες για εσένα και συνεχίζει η σημερινή στο ίδιο μοτίβο, με την Σελήνη στον 4ο οίκο σου να σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 10ο οίκο σου. Το κλίμα στον χώρο της καριέρας εξακολουθεί να είναι φορτισμένο, με εσένα να μην έχεις διάθεση να πας ούτε στην δουλειά. Χώρια δε, που μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις αν δεν αντέξεις άλλο την συμπεριφορά συνεργατών και εργοδότη. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και είναι πιθανό να ξεσπάσεις μέσα στο σπίτι.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο οίκο σου και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου, θα έχεις αρκετές ανατροπές στις καθημερινές σου συναντήσεις και επαφές. Κάποια ραντεβού ενδέχεται να ακυρωθούν, ενώ γενικότερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή κατά την διάρκεια μιας μετακίνησης κυρίως αν οδηγείς. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται να έχεις τελείως επιπόλαιες αλλά και ριζοσπαστικές απόψεις και στις συζητήσεις σου να σοκάρεις με τα λεγόμενά σου.

 

Ζυγός

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 8ο οίκο σου, για ακόμη μια ημέρα η προσοχή σου είναι στραμμένη στον οικονομικό τομέα. Οσο και αν προσπαθείς να σταθεροποιήσεις έσοδα και έξοδα, αυτά βρίσκουν τρόπο να σε ταλαιπωρούν και να σου προκαλούν ανασφάλειες. Ετσι και σήμερα όλο και κάτι θα προκύψει ξαφνικό και απρόσμενο που θα σε βγάλει εκτός εαυτού, ενώ δεν αποκλείεται, να μην το έχεις καθόλου με την σωστή διαχείριση και να κάνεις άσκοπες αγορές.

 

Σκορπιός

Νιώθεις διαρκώς πως σε προκαλούν με την στάση τους οι άλλοι/ες και δεν συνειδητοποιείς πως εξαιτίας της δικής σου εμμονής με την πάρτη σου, έχεις δημιουργήσει προβλήματα. Με την Σελήνη στον 1ο οίκο σου και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 7ο οίκο σου, θα προκύψουν ξεσπάσματα άνευ προηγουμένου, εξαιτίας της άκαμπτης στάσης σου που προκαλεί αντιδράσεις και επαναστατικές διαθέσεις τόσο στον/ην σύντροφό σου, όσο και στους/ις συνεργάτες/ιδες.

 

Τοξότης

Νιώθεις συναισθηματικά φορτισμένος/η και πώς να μην είσαι με την Σελήνη στον 12ο οίκο σου να ζει ένα δράμα μέσα από σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η αντίθεσή της με τον Δία και τον Ουρανό από τον 6ο οίκο σου, με σχεδόν βίαιο τρόπο θα σε απομακρύνει από την νιρβάνα σου, προκειμένου να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Γενικότερα στο πρόγραμμά σου θα προκύψουν ανατροπές που θα σε τσιτώσουν ακόμη περισσότερο. Δύσκολα θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς γι’ αυτό απόφυγε δύσκολες ή κοπιαστικές εργασίες.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 11ο οίκο σου και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 5ο οίκο σου, θα αντιμετωπίσεις την αλλοπρόσαλλη και επιπόλαιη συμπεριφορά των παιδιών σου. Είναι πιθανό να κάνουν την επανάστασή τους ή να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στην σχέση σου με ένα φιλικό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά δεν αποκλείεται ο/η αγαπημένος/η σου να νευριάσει μαζί σου, επειδή νιώθεις την ανάγκη να είσαι περισσότερη ώρα με την παρέα σου, παρά με εκείνον/η.

 

Υδροχόος

Κάποιες αναταράξεις στο σπίτι με την οικογένεια δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Με την Σελήνη στον 10ο οίκο σου, παλεύεις για να μην δώσεις το παραμικρό δικαίωμα που θα δώσει τροφή για περαιτέρω σχόλια, ωστόσο δύσκολα θα το καταφέρεις σήμερα. Θέλεις να αποδεσμευτείς από οικογενειακά βάρη και ευθύνες και στην προσπάθειά σου ξεσπάς τα νεύρα σου σε λάθος τόπο και χρόνο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε αντιδραστικές και ακραίες συμπεριφορές.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη στον 9ο οίκο σου, νιώθεις την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου και ειδικά με την αντίθεσή της με τον Δία και τον Ουρανό από τον 3ο οίκο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις, μιας και θα προκύψουν ανατροπές στο πρόγραμμά σου. Μην ετοιμάζεσαι να χαρείς γιατί κάποιες από αυτές θα σε αποσυντονίσουν τελείως, γι’ αυτό πρόσεχε τι εύχεσαι. Στις συζητήσεις σου να είσαι προσεκτικός/ή, γιατί θα έχεις την τάση να είσαι αντιδραστικός/ή σε ό,τι ακούς.