Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 09:20

Αστρολογία – 9/05/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

 

Κριός

Μεγάλη κινητικότητα και γενικά μια αρκετά δραστήρια ημέρα θα έχεις σήμερα, με την Σελήνη να έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στον 3ο οίκο σου. Πολύ περισσότερο δε, που θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Αρη από τον 1ο οίκο σου. Θα έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση, θα είσαι άμεσος/η, αποτελεσματικός/ή και αεικίνητος/η. Οτιδήποτε διεκπεραιώσεις ή προκύψει θα το αντιμετωπίσεις δυναμικά όπως αρμόζει στην φύση σου. Θα κάνεις αρκετές συζητήσεις με συγγενείς, γείτονες και κοντινά σου πρόσωπα.

 

Ταύρος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο οίκο σου, θα εστιάσεις σε οικονομικά θέματα. Ενδέχεται να γίνουν κάποιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις αν και με το εξάγωνό της με τον Αρη από τον 12ο οίκο σου, δεν ανοίγεις όλα σου τα χαρτιά. Ισως κλείσεις κάποιες συμφωνίες, ενώ γενικότερα μια ασυνείδητη δύναμη σε ωθεί να βγάλεις στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά και απωθημένα που όμως θα διαχειριστείς αρκετά καλά. Η μέρα θα κυλήσει σε γενικές γραμμές ομαλά.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον 1ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά εγωκεντρικός/ή και θα θέλεις τα φώτα και τα βλέμματα στραμμένα επάνω σου. Η εσωστρέφεια των προηγούμενων ημερών είναι σαν μην υπήρξε, ξαναβρίσκεις την κοινωνικότητά σου και την ανάγκη να επικοινωνήσεις με κόσμο για να προβάλλεις τον εαυτό σου. Θα ασχοληθείς με τον καλλωπισμό του εαυτού σου, ειδικά αν στα σχέδιά σου είναι μια έξοδος για σήμερα το βράδυ, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 9ο οίκο σου θα είσαι κοινωνικός/ή.

 

Καρκίνος

Δεν είναι από τις πιο κοινωνικές ημέρες η σημερινή για εσένα με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 12ο οίκο σου. Αντίθετα είναι ημέρα εσωστρέφειας και θα θέλεις να μείνεις μόνος/η, να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Αν χρειαστεί να βγεις έξω, θα είσαι αρκετά μαζεμένος/η και παραδομένος/η στις σκέψεις σου, ενδεχομένως και σε φοβίες και ανασφάλειες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 10ο οίκο σου, θα φέρει στην επιφάνεια φιλόδοξα σχέδια και θα είσαι αρκετά δραστήριος/α.

 

Λέων

Με την Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους στον 11ο οίκο σου, θα έχεις αρκετά καλή και ανάλαφρη διάθεση, αυξημένη κοινωνικότητα και θα φροντίσεις να αναπτύξεις τον κοινωνικό σου περίγυρο κάνοντας νέες γνωριμίες με ανθρώπους σημαντικούς που μελλοντικά όλο και κάπου θα σου χρειαστούν. Δεν αποκλείεται τις ώρες που θα συμβεί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 9ο οίκο σου, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σχετίζονται με το εξωτερικό και να μπορέσεις να προβάλλεις τα σχέδιά σου.

 

Παρθένος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 9ο οίκο σου, ο τρόπος σκέψης σου θα γίνει περισσότερο φιλοσοφημένος/η, θα είσαι αισιόδοξος/η για το μέλλον, ενώ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 7ο σου, μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις συνεργασίας με ανθρώπους του εξωτερικού. Θα καταφέρεις με τις προχωρημένες αντιλήψεις σου, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποφύγεις πράγματα που θεωρείς βαρετά και τετριμμένα.

 

Ζυγός

Η Σελήνη έχεις περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στον 9ο οίκο σου και θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να ξεφύγεις από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Ακόμη και αν δεν μπορείς να τις αποφύγεις θα τις αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία, φιλοσοφώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 7ο οίκο σου, μπορεί να κλείσεις μια νέα συνεργασία, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα πάρει την πρωτοβουλία ο/η σύντροφός σου να οργανώσει κάτι διαφορετικό.

 

Σκορπιός

Είναι μια ημέρα που μάλλον θα είσαι κακόκεφος/η και μυστικοπαθής, με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο οίκο σου. Θα έχεις την τάση να ψυχολογείς εύκολα τους/ις άλλους/ες, έντονες διαισθήσεις γενικότερα και κυρίως για οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 6ο οίκο σου, θα αναλάβεις να διεκπεραιώσεις οικονομικές συναλλαγές της καθημερινότητάς σου. Μπορεί ακόμη να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και χειρωνακτικές εργασίες.

 

Τοξότης

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 7ο οίκο σου, θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις αποδεκτός/ή από τον κοινωνικό σου περίγυρο και κυρίως από τον/ην σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να είσαι υποχωρητικός/ή, δοτικός/ή, και διαλλακτικός/ή. Οτιδήποτε παρουσιαστεί θα έχεις την ευελιξία να το διαχειριστείς ψύχραιμα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 5ο οίκο σου, θα έχεις αυξημένη ερωτική διάθεση και αν είσαι χωρίς σχέση αυτή την περίοδο θα προκύψουν νέες γνωριμίες.

 

Αιγόκερως

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 6ο οίκο σου, θα έχεις την διάθεση να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις τόσο του σπιτιού, όσο και του εργασιακού σου χώρου. Με ευκολία θα καταπιαστείς με πρακτικά ζητήματα, γραφειοκρατικές υποθέσεις, πληρωμές λογαριασμών, τις τρέχουσες δουλειές της καθημερινότητάς σου δηλαδή. Επειδή γενικότερα θα είσαι εξυπηρετικός/ή, δεν αποκλείεται να κάνεις διάφορες εκδουλεύσεις που αφορούν κυρίως τον/ην σύντροφό σου.

 

Υδροχόος

Με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους στον 5ο οίκο σου, το κύριο μέλημα της ημέρας θα είναι να εκφράσεις τις ανάγκες, τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις και να εκφραστείς μέσα από το φλερτ και τον έρωτα. Θα έχεις χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, εγωκεντρικές διαθέσεις, ενώ γενικότερα θα αφυπνιστούν τα καλά σου ένστικτα. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Αρη από τον 3ο οίκο σου, θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός/ή, ειδικά αν πρόκειται να διεκδικήσεις τον άνθρωπο που σου αρέσει.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Διδύμων στον 4ο οίκο σου για να σε κάνει ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο/η με τα θέματα που αφορούν την οικογένειά σου και το σπίτι. Μειώνεται το ενδιαφέρον σου για τον έξω κόσμο, γίνεσαι εσωστρεφής και αναμοχλεύεις το παρελθόν και τις ρίζες σου μέσα από την επαφή σου με τα άτομα της πατρικής σου οικογένειας. Είναι από εκείνες τις ημέρες που για να εμπιστευτείς κάποιον/α θα πρέπει να είναι άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης σου.