Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 08:15

Μενίδι: Ο διάλογος δράστη και θύματος λίγο πριν τη γυναικοκτονία (Βίντεο)

Νέα στοιχεία που προκαλούν οργή και αποτροπιασμό έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, καθώς ο 50χρονος δολοφόνος ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει τη 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με το Open, ο γυναικοκτόνος είχε οργανώσει καλά το σχέδιο δολοφονίας, ενώ εμφανίστηκε μπροστά στο θύμα του με την άνεση του κατηγορούμενου κακοποιητή που είχε αφεθεί ελεύθερος τρεις φορές.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα υπήρξε ένας θρασύτατος διάλογος ανάμεσα σε δράστη και θύμα, με τον ίδιο να περιγράφει στην κατάθεσή του:

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα τής λέω: "Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι" και μού απαντά: "Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε σπίτι". Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι, νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Η κίνηση που δείχνει προμελέτη

Όπως αναφέρει το reader, ο γυναικοκτόνος εμφανίζεται ψυχρός, κυνικός και φέρεται να μην έχει δείξει το παραμικρό δείγμα μεταμέλειας για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε. Όπως λένε οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών, μία κίνηση του γυναικοκτόνου αποδεικνύει ότι είχε σχεδιάσει καλά το έγκλημά του.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στους αστυνομικούς, το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τη δολοφονία ήταν να πετάξει το κινητό του τηλέφωνο, καθώς γνώριζε ότι θα μπορούσαν να τον εντοπίσουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ο δράστης της γυναικοκτονίας στο Μενίδι βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοχρησία - οπλοφορία.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα 20/5.

Μενίδι: Ο γυναικοκτόνος δεν συναινεί για να πάει στην κηδεία της μητέρας ο ανήλικος γιος τους

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο γυναικοκτόνος δεν συναινεί για να πάει στην κηδεία της μητέρας ο ανήλικος γιος τους.

Ο ίδιος εμφανίστηκε κυνικός και αμετανόητος για την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών του Ανθρωποκτονιών που τον εξέτασαν. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι είχε προαποφασίσει πως θα σκότωνε την σύζυγό του, στήνοντας της καρτέρι θανάτου στον δρόμο που χρησιμοποιούσε για να πάει στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 50χρονος δεν συναινεί ο ανήλικος να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας στην Αλβανία. Συγγενείς και φίλοι της 40χρονης έχουν κινητοποιηθεί για να πάρουν έγγραφο από τον εισαγγελέα το οποίο θα επιτρέπει στον 14χρονο να μεταβεί στη χώρα για την κηδεία.