Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 23:02

ΣΥΡΙΖΑ: «Οβιδιακή κυβίστηση» του κ. Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία

Γράφτηκε από την
ΣΥΡΙΖΑ: «Οβιδιακή κυβίστηση» του κ. Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία

Με μία σκωπτική ανακοίνωση υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της ενταξιακής προοπτικής της Βόρειας Μακεδονίας και την τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κάνοντας λόγο για «οβιδιακή κυβίστιση» και θυμίζοντας «τα ψέματα που σκόρπισε για να κερδίσει τις εκλογές».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει: «Καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη, που τώρα ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό εξάλλου είναι προς το συμφέρον, τόσο της Ελλάδας, όσο και της Ευρώπης και μακάρι να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει: «Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει έστω και τώρα ο κος Μητσοτάκης είναι θετικό, παρά τα τόσα και τόσα ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές. Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους 'βόρειους γείτονές' μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το 'Βόρεια Μακεδονία'. Έτσι και αλλιώς οι 'Μακεδονομάχοι' που τον βοήθησαν να εκλεγεί, έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER