Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 12:00

Μητσοτάκης: Περιοδεία στο Βύρωνα μαζί με Χαρδαλιά

Περιοδεία στον Βύρωνα πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας τον Βύρωνα, μαζί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Κατά την περιοδεία τους στην περιοχή συνομίλησαν με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής ενώ σε κεντρικό καφέ εκφώνησαν ομιλίες προς τους συγκεντρωμένους.

“Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα. Να στεκόμαστε με θάρρος απέναντι στους πολίτες, να δεχόμαστε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι, Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες“, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει κρίσιμο ρόλο στο κυβερνητικό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

“Συμφωνούμε με την έντονη πολιτική χροιά όχι για να βαφτεί ξανά ο χάρτης γαλάζιος αλλά γιατί θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αντίληψη μας για την αναπτυξιακή πολιτική”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη ο Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στο Ζάππειο.

Πηγή: news247.gr