Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 16:57

Θήβα: Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης (βίντεο)

Την 20ήμερη στρατιωτική θητεία του θα υπηρετήσει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα.

Στο κέντρο εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος θα υπηρετήσει την 20ήμερη θητεία του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο στρατόπεδο, λίγο πριν τις 16:00, συνοδεία ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας, ενώ μαζί ήταν και ο πατέρας του.

Ο κ. Κασσελάκης, αφού επέδειξε τα απαραίτητα έγγραφα, πέρασε εντός του στρατοπέδου, όπου και αναμένεται να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη σε αυτές τις περιπτώσεις διαδικασία.
Λίγες ώρες πριν μπει στον στρατό, ο Στέφανος Κασσελάκης πήγε για κούρεμα και ξύρισμα και ανήρτησε τα στιγμιότυπα σε βίντεο στο TikTok.
«48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα» έγραφε ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του. Στο βίντεο εμφανίζεται να πηγαίνει στο κουρείο μαζί με τον σκύλο του, ο οποίος -όπως ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- «θα του λείψει πολύ».

Όταν ερωτάται «πώς θα τα κόψουμε» απαντά «ΣΥΡΙΖΑ» και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Προς τα αριστερά πάει το μαλλί και η καρδιά». Στο τέλος του βίντεο ακούστηκε ο ήχος του τραγουδιού «Είμαι φίνο φανταράκι».

Πηγή: news247.gr