Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 12:30

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές

Στις ευρωεκλογές 2024 θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε επίσημα την ένταξη του γνωστού δημοσιογράφου στο ευρωψηφοδέλτιό της.

Η ανακοίνωση: «Στις ευρωπαϊκές εκλογές της 9ης Ιουνίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας».

Η παρουσίαση

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αυτιάς έχει γνωστοποιήσει ήδη την υποψηφιότητά του κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ήταν επίτιμος προσκεκλημένος.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Μάγδα Τσέγκου, ανέφερε: «Ο Γιώργος κατεβαίνει στις ευρωεκλογές και σήμερα έχει πρώτη εμφάνιση guest, οπότε να του ευχηθούμε "καλή επιτυχία" όλοι μαζί».

Η αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ και οι αντικαταστάτες

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από τη θέση του παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αναφέρει το reader.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λύση που προκρίνεται πλέον εντός του σταθμού είναι να μην υπάρξει μόνιμη αντικατάσταση τη φετινή σεζόν και το κενό στην παρουσίαση του «Καλημέρα» να καλυφθεί με εκ περιτροπής παρουσίαση (rotation).

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά διαδοχικά από την καρέκλα του παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ θα περάσουν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος που παρουσιάζουν μαζί το «Σήμερα» και στη συνέχεια οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Καθένας εκ των τεσσάρων δημοσιογράφων θα παρουσιάσει μόνος του ένα ή δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.