Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 12:15

Νέες ταινίες στο θερινό σινεμά της Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρεις νέες προτάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των επόμενων ημερών του θερινού “Cine Center” Καλαμάτας, στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πρόκειται για την παιδική ταινία με οικολογικό μήνυμα "Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου", το τρίτο μέρος για τη «θρυλική» γαλλική κωμωδία “Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3” καθώς και για το πολυδιαφημισμένο βιογραφικό δράμα “Elvis” του Μπαζ Λούρμαν.

-"Αίνμπο: Πριγκίπισσα του Αμαζονίου", κινούμενα σχέδια, 84 ́, μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=xtQvMDkv4zw}

Πρωταγωνίστρια της περιπέτειας είναι η 13χρονη Αΐνμπο, που ζει στα βάθη του Αμαζονίου με τη φυλή της. Μια μέρα, η Αίνμπο ανακαλύπτει πως η φυλή της κινδυνεύει. Όχι μόνο απειλείται από το κακό πνεύμα του Γιακουρούνα, αλλά και ολόκληρη η ζούγκλα καταστρέφεται από ανθρώπους, που την εκμεταλλεύονται για βιομηχανική εξόρυξη. Μαζί με το κωμικό δίδυμο πνευματικών οδηγών, τον αξιολάτρευτο Ντίλο και τον αγαθούλη Βάκα, η Αίνμπο αποφασίζει να σώσει τη φυλή της.

Σκηνοθεσία: Χοσέ Ζελάντα, Ρίτσαρντ Κλάους. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Υφαντής, Έλενα ∆ελακούρα, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Πέτρος Σπυρόπουλος, Βίνα Παπαδοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Βαγγέλης Ρόκκος.

Προβολές: Τρίτη: 8.45 μ.μ.

-“Θεέ μου τι σου Κάναμε; 3”, Κωμωδία, 98'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JbPxQ385UNQ}

Ο Κλωντ παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει από τους γαμπρούς του να μετακομίσουν όλοι κοντά στο πατρικό σπίτι για να βλέπει συχνά τις κόρες του, πλέον νιώθει να πνίγεται αφού όπου κοιτάξει βλέπει τις ..απίθανες επιλογές τους. Παρόλα αυτά, ο Κλωντ και η Μαρί σύντομα θα γιορτάσουν την 40η επέτειο των γάμων τους. Ειδικά για την περίσταση οι τέσσερις κόρες τους, Ιζαμπλέλ, Οντίλ, Σεζολίν και Λόρα αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτυ έκπληξη στοπ πατρικό σπίτι στη Σινιόν. Επίσης αποφάσισαν να καλέσουν η κάθε μία και τα πεθερικά της...

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν. Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν.

Προβολές: Τρίτη 10.30 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.

-“Elvis”, Βιογραφική, 159'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6t4fEqRZQgc}

Η ιστορία του Elvis (Όστιν Μπάτλερ) μέσα από το πρίσμα της πολύπλοκης σχέσης του με τον αινιγματικό μάνατζερ του, «Συνταγματάρχη» Τομ Πάρκερ (Τομ Χανκς). Ειπωμένη από την οπτική του Πάρκερ, η ταινία βυθίζεται στη σύνθετη δυναμική ανάμεσα στους δύο μέσα σε 20 χρόνια με φόντο μια Αμερική που χάνει την αθωότητα της. Κεντρική φιγούρα σε αυτή τη διαδρομή είναι η σύζυγος του Elvis, η Priscilla Presley (Ολίβια ΝτεΤζόνζι).

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν. Πρωταγωνιστούν: Όστιν Μπάτλερ, Τομ Χανκς, Ολίβια ΝτεΤζόνζι, Έλεν Τόμσον, Ρίτσαρντ Ρόξμπουργκ, Ντέιβιντ Γουένχαμ, Κέλβιν Χάρισον Τζούνιορ, Ξαβιέ Σάμιουελ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι, Ντάκρι Μοντγκόμερι, Λίον Φορντ, Κέιτ Μάλβανι, Γκάρεθ Ντέιβις, Τσαρλς Γκράουντς, Τζος ΜακΚόνβιλ, Άνταμ Νταν.

Προβολές: Πέμπτη 9 μ.μ., Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ.