Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 12:15

Tαινίες για μικρούς και μεγάλους στο θερινό Cine Center (Βίντεο)

Με δύο ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα του θερινού “Cine Center” Καλαμάτας, στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πρόκειται για την ταινία κινουμένων σχεδίων «Minions 2: Η Άνοδος Του Γκρου» η οποία έκανε πρεμιέρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα, κερδίζοντας μικρούς και μεγάλους. Ακόμα θα προβληθεί το παγκόσμιο best-seller βιβλίο «Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες» το οποίο μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Πρόγραμμα προβολών: 8 έως 14 Σεπτεμβρίου

- “Minions 2: Η Άνοδος Του Γκρου”, κινούµενα σχέδια, 87', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=opc1lxqiyNI&t=11s}

Βρισκόµαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα µαλλιά και χρωµατιστά παντελόνια και ο µικρός Γκρου µεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός µια οµάδας σούπερ κακών µε το όνοµα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε µια µέρα να µπορέσει να γίνει µέλος της οµάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι µικροί του ακόλουθοι, τα λατρεµένα Min-ions. Όταν οι «Vicious 6» αποµακρύνουν τον ηγέτη τους,ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο µέλος της οµάδας τους. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, τα Minions προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη του κουνγκ φου για να τον σώσουν και ο Γκρου ανακαλύπτει ότι ακόµα και οι πιο κακοί χρειάζονται βοήθεια από τους φίλους τους.

Σκηνοθεσία: Κάιλ Μπαλντά Μπραντ Έιµπλεσον, Τζόναθαν ντελ Βαλ. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, ∆ανάη Τσούµου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος ∆αµουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράµης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Προβολές: Πέμπτη 8.15 μ.μ., Παρασκευή 8.15 μ.μ., Σάββατο 8.15 μ.μ., Κυριακή 8.15 μ.μ..

-“Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες”, θρίλερ μυστηρίου, 125',

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=o3WHlUQTm6A}

Η Kya, ένα εγκαταλελειµµένο κορίτσι στους αφιλόξενους βάλτους της Βόρειας Καρολίνα, µεγαλώνει ολοµόναχο. Για χρόνια κυκλοφορούν φήµες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» και κανείς δεν πλησιάζει τo κατά τα άλλα ευαίσθητο και έξυπνο αυτό κορίτσι. Τα χρόνια περνάνε και η επαφή της µε δύο νεαρούς από τη µικρή πόλη ανοίγει τους ορίζοντές της σε έναν νέο και συναρπαστικό κόσµο. Όµως, όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, όλοι θεωρούν ότι η Kya είναι ένοχη.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Νιούµαν. Πρωταγωνιστούν: Ντέζι Έντγκαρ Τζόουνς, Τέιλορ Τζον Σµιθ, Χάρις Ντίκινσον, Μάικλ Χάιατ, Στέρλινγκ Μέισερ Τζ., Ντέιβιντ Στράδερν.

Πέμπτη 10.15 μ.μ., Παρασκευή 10.15 μ.μ., Σάββατο 10.15 μ.μ., Κυριακή 10.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..