Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 10:30

Καλαμάτα: Πρεμιέρα για το χειμερινό Cine Center με 4 ταινίες (Βίντεο)

Με τέσσερις ταινίες θα συνοδευτεί το άνοιγμα του χειμερινού κινηματογράφου της οδού Καλλιπάτειρας, ύστερα από την αυλαία του θερινού “Cine Center”.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη νέα ταινία τρόμου "Χαμογέλα", τα "Minions 2: Η άνοδος του Γκρου" που «κέρδισε» τους μικρούς σινεφίλ το καλοκαίρι, το “Εκεί που τραγουδάνε οι καραβίδες”, ένα βιβλίο-φαινόμενο στα best seller, καθώς και για την αστεία και συναρπαστική περιπέτεια “DC Λεγεώνα από τα Σούπερ – Κατοικίδια”.

Πρόγραμμα προβολών: 30/9 έως 5/10

-"Χαμογέλα", θρίλερ, 115

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=su0ciK_BF_4}

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Parker Finn, Ηθοποιοί: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kal Penn, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Judy Reyes, Dora Kiss, Rob Morgan.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ..

- “Minions 2: Η Άνοδος Του Γκρου”, κινούµενα σχέδια, 87', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=opc1lxqiyNI&t=34s}

Βρισκόµαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα µαλλιά και χρωµατιστά παντελόνια και ο µικρός Γκρου µεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός µια οµάδας σούπερ κακών µε το όνοµα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε µια µέρα να µπορέσει να γίνει µέλος της οµάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι µικροί του ακόλουθοι, τα λατρεµένα Min-ions. Όταν οι «Vicious 6» αποµακρύνουν τον ηγέτη τους,ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο µέλος της οµάδας τους. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, τα Minions προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη του κουνγκ φου για να τον σώσουν και ο Γκρου ανακαλύπτει ότι ακόµα και οι πιο κακοί χρειάζονται βοήθεια από τους φίλους τους.

Σκηνοθεσία: Kyle Balda. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, ∆ανάη Τσούµου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος ∆αµουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράµης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ..

-“Εκεί που Τραγουδάνε οι Καραβίδες”, θρίλερ μυστηρίου, 125'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=o3WHlUQTm6A}

Η Kya, ένα εγκαταλελειµµένο κορίτσι στους αφιλόξενους βάλτους της Βόρειας Καρολίνα, µεγαλώνει ολοµόναχο. Για χρόνια κυκλοφορούν φήµες για την «Πιτσιρίκα του Βάλτου» και κανείς δεν πλησιάζει τo κατά τα άλλα ευαίσθητο και έξυπνο αυτό κορίτσι. Τα χρόνια περνάνε και η επαφή της µε δύο νεαρούς από τη µικρή πόλη ανοίγει τους ορίζοντές της σε έναν νέο και συναρπαστικό κόσµο. Όµως, όταν ο ένας από τους δύο βρεθεί νεκρός, όλοι θεωρούν ότι η Kya είναι ένοχη.

Σκηνοθεσία: Olivia Newman. Πρωταγωνιστούν: Taylor John Smith, Garret Dillahunt, Daisy Edgar-Jones, Harris Dickinson, David Strathairn, Eric Ladin, Ahna O'Reilly, Michael Hyatt, Joe Chrest.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..

-“DC Λεγεώνα από τα Σούπερ – Κατοικίδια”, κινούμενα σχέδια, 105', μεταγλωτισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=3vaXSZML1rs}

Ήρθε η ώρα να συνδυαστούν σε μία απολαυστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων δύο ακαταμάχητα στοιχεία: τα κατοικίδια και οι ήρωες της DC! Στη «DC Λεγεώνα από τα σούπερ-κατοικίδια», το αστείρευτο χιούμορ και οι πιο απίθανες καταστάσεις φέρνουν κοντά τα πιο δυνατά, ηρωικά ζωάκια της θρυλικής Μητρόπολης με τους σούπερ ήρωες! Μόνο που αυτή τη φορά είναι τα τετράποδα που θα σώσουν την κατάσταση και θα εξαπολύσουν τις δυνάμεις τους για το καλό όλων. Πέρα από την καταιγιστική δράση και το θέαμα που προσφέρει, η ταινία μιλάει για τη σημασία της φιλίας και της οικογένειας για να τονίσει ότι η πιο σημαντική υπερδύναμη είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Σκηνοθεσία: Jared Stern και Sam Levine, Δανείζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Λουκάς Φραγκούλης, Δανάη Νικολάτου, Νίκος Αξιώτης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Φώτης Πετρίδης, Χρήστος Πλαΐνης, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Γιάννης Στεφόπουλος, Έλενα Δελακούρα.

Προβολές: Σάββατο 6.30 μ.μ., Κυριακή 6.30 μ.μ..