Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2022 12:15

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Black Adam” στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Με τέσσερις ταινίες συνεχίζεται το νέο πρόγραμμα του χειμερινού “Cine Center” της οδού Καλλιπάτειρας.

Ειδικότερα θα προβληθούν η πολυαναμενόμενη ταινία του DCEU με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson “Black Adam”, οι ταινίες τρόμου “Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες" και "Χαμογέλα", καθώς και η πιο επιτυχημένη παιδική κυκλοφορία των τελευταίων μηνών “Minions 2: Η Άνοδος Του Γκρου”.

-“Black Adam”, περιπέτεια, 125'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ENyx28Krtrs}

Στο αρχαίο Κάντακ, ο σκλάβος Τεθ Άνταµ αποκτά θεϊκές δυνάµεις. Όταν, όµως, τις χρησιµοποιεί για εκδίκηση, καταλήγει αιχµάλωτος για 5.000 χρόνια. Όταν επιτέλους απελευθερώνεται στο σήµερα, επιστρέφει δριµύτερος για να συνεχίσει το σκοτεινό του έργο. Απτόητος και ανυποχώρητος, ο Μπλακ Άνταµ έρχεται αντιµέτωπος µε µία οµάδα σύγχρονων ηρώων που σχηµατίζουν την Κοινωνία της ∆ικαιοσύνης. Ο Χόκµαν, ο ∆όκτωρ Φέιτ, ο Άτοµ Σµάσερ και η Σάικλον θέλουν να τον οδηγήσουν πίσω στην αιώνια αιχµαλωσία.

Σκηνοθεσία: Ζοµ Κολέ-Σερά. Πρωταγωνιστούν: Ντουέιν Τζόνσον, Σάρα Σαχί, Πιρς Μπρόσναν, Νόα Καντινέο, Άλντις Χοντζ, Ούλι Λατουκεφού, Τζόζεφ Γκατ, Μάργουαν Κενζαρί, Κουιντέσα Σουίντελ, Νάταλι Μπερν, Ντέρεκ Ρούσο, Έιντζελ Ροζάριο Τζούνιορ.

Προβολές: Παρασκευή 9.45 μ.μ., Σάββατο 7.15 μ.μ. και 10 μ.μ., Κυριακή 7.15 μ.μ. και 10 μ.μ., Δευτέρα 9.45 μ.μ., Τρίτη 9.45 μ.μ., Τετάρτη 9.45 μ.μ.

-“Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες", τρόµου, 111'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=CIvoQwxbG0s}

Τέσσερα χρόνια µετά τα γεγονότα του Halloween το 2018, η Λόρι αποφάσισε να απελευθερωθεί από το φόβο και την οργή και να αγκαλιάσει τη ζωή. Όταν όµως ένας νεαρός κατηγορείται ότι σκότωσε ένα αγόρι που πρόσεχε, πυροδοτείται ένας νέος καταιγισµός βίας και τρόµου, που θα αναγκάσει τη Λόρι να αντιµετωπίσει επιτέλους το κακό που δεν µπορεί να ελέγξει, µια για πάντα

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν. Πρωταγωνιστούν: Τζέιµι Λι Κέρτις, Άντι Μάτιτσακ, Τζέιµς Τζουντ Κόρτνι, Ρόχαν Κάµπελ, Γουίλ Πάτον, Κάιλ Ρίτσαρντς

Προβολές: Παρασκευή: 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ.

-"Χαμογέλα", θρίλερ, 115

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=su0ciK_BF_4&t=12s}

Ύστερα από ένα αλλόκοτο, τραυματικό δυστύχημα με μια ασθενή της, η Δρ. Ρόουζ Κότερ (Σόσι Μπέικον) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά, ανεξήγητα γεγονότα. Με τον τρόμο να σαρώνει τη ζωή της, η Ρόουζ πρέπει να αντιμετωπίσει το προβληματικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Parker Finn, Ηθοποιοί: Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kal Penn, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Judy Reyes, Dora Kiss, Rob Morgan.

Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ. Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ.

- “Minions 2: Η Άνοδος Του Γκρου”, κινούµενα σχέδια, 87', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=opc1lxqiyNI&t=46s}

Βρισκόµαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα µαλλιά και χρωµατιστά παντελόνια και ο µικρός Γκρου µεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός µια οµάδας σούπερ κακών µε το όνοµα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε µια µέρα να µπορέσει να γίνει µέλος της οµάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι µικροί του ακόλουθοι, τα λατρεµένα Min-ions. Όταν οι «Vicious 6» αποµακρύνουν τον ηγέτη τους,ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο µέλος της οµάδας τους. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, τα Minions προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη του κουνγκ φου για να τον σώσουν και ο Γκρου ανακαλύπτει ότι ακόµα και οι πιο κακοί χρειάζονται βοήθεια από τους φίλους τους.

Σκηνοθεσία: Kyle Balda. Χαρίζουν τις φωνές τους οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, ∆ανάη Τσούµου, Λίλα Μουτσοπούλου, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Πέτρος ∆αµουλής, Μυρτώ Θεοδοσίου, Αποστόλης Ψυχράµης, Αργύρης Παυλίδης, Βασίλης Μήλιος, Άγγελος Λιάγκος, Ανδρέας Ευαγγελάτος.

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ..