Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 12:14

Πρεμιέρα για το «Fast X» στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Μπορεί η τρέχουσα εβδομάδα να κινείται σε εκλογικούς ρυθμούς, ωστόσο, την ίδια ώρα οι σινεφίλ και ιδίως οι λάτρεις της αδρεναλίνης και των γρήγορων αυτοκινήτων έχουν κάθε λόγο να χαίρονται καθώς στο πρόγραμμα του “Cine Center” Καλαμάτας πρωτοστατεί το νέο, 10ο στη σειρά φιλμ του franchise των Μαχητών των Δρόμων, «Fast X» με τον Βιν Ντίζελ και πάλι πρωταγωνιστή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα την ταινία «Φύλακες του Γαλαξία 3», με το κοινό της πόλης πλέον να αναμένει σύντομα το άνοιγμα του θερινού σινεμά, στο χώρο του Παλιού Σιδηροδροµικού Σταθµού.

-“Fast X”, περιπέτεια, 141'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=OHJO8o9a-18}

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το Fast X, που σηματοδοτεί τα τελευταία κεφάλια μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε. Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Ντομ.

Σκηνοθεσία: Λουί Λετεριέ. Πρωταγωνιστούν: Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Ταϊρέζ Γκίμπσον, Κρις “Λούντακρις” Μπρίτζες, Τζέισον Μομόα, Νάταλι Εμμάνιουελ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Τζον Σένα, Τζέισον Στέιθαμ, Σανγκ Κανγκ, Άλαν Ρίτσον, Ντανιέλα Μελκιόρ, Σκοτ Ίστγουντ, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν, Μπρι Λάρσον, Ρίτα Μορένο.

Προβολές: Παρασκευή 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ., Σάββατο 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ., Κυριακή 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ., Δευτέρα 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ., Τρίτη 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ., Τετάρτη 8.30 μ.μ., 9.15 μ.μ..

-"Φύλακες του Γαλαξία 3", περιπέτεια, 150'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=BytIO-DG_vU&t=13s}

Στη νέα ταινία των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν. Πρωταγωνιστούν: Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Σον Γκαν, Ντέιβ Μπατίστα, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ.

Προβολές: Παρασκευή 9 μ.μ., Σάββατο 9 μ.μ., Κυριακή 9 μ.μ..