Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 18:25

Καλαμάτα: Πρεμιέρα την Παρασκευή για το θερινό κινηματογράφο (Βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή ο θερινός κινηματογράφος της Καλαμάτας, στο χώρο του Παλιού Σιδηροδροµικού Σταθµού.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα θα ανοίξει με την παιδική πρόταση «Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν» η οποία θα προβληθεί έως τη Δευτέρα 26/6 στις 9.30 μ.μ.. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες η ταινία δράσης «Kandahar: Σημείο Διαφυγής» της Open Road Films, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τζέραρντ Μπάτλερ, τα «Μαθήματα Αποπλάνησης» με την Τζένιφερ Λόρενς, καθώς και η πολυαναμενόμενη περιπέτεια «Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου».

-"Spider-Man: Ακροβατώντας Στο Αραχνο-Σύμπαν", κινούμενα σχέδια, 40'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=orVftywGpEk&t=1s}

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Ιοακίμ Ντος Σάντος, Κεμπ Πάουερς, Τζάστιν Κ. Τόμσον. Πρωταγωνιστούν: Σαμάικ Μουρ, Χέιλι Στάινφελντ, Τζέικ Μ. Τζόνσον, Ίσα Ρέι, Ντάνιελ Καλούγια, Τζέισον Σουόρτσμαν, Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Λόρεν Βέλεζ, Γκρέτα Λι, Ρέιτσελ Ντρατς, Γιόρμα Τακόνε, Σέι Γουίγκαμ, Όσκαρ Άιζακ.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ.

-"Kandahar: Σημείο Διαφυγής", περιπέτεια, 120'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Ra7nn2WCVjE}

Όταν η ταυτότητα ενός πράκτορα της CIA αποκαλύπτεται μαζί με την μυστική του αποστολή, θα δώσει μάχη με το χρόνο προκειμένου να δραπετεύσει προτού τον εντοπίσουν οι ειδικές δυνάμεις του Αφγανιστάν. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του διερμηνέα του, ο οποίος μπορεί να έχασε τον γιο του από τους Ταλιμπάν, αλλά κατηγορεί τις δυτικές δυνάμεις για τη συνέχιση του αιματοκυλίσματος.

Σκηνοθεσία: Ρικ Ρόμαν Βο. Πρωταγωνιστούν: Τζέραρντ Μπάτλερ, ΝέιβιντΝέγκαμπαν, Αλί Φαζάλ, ΜπαχαντόρΦολάντι, ΤράβιςΦίμελ, ΝίναΤουσάντ-Γουάιτ.

Προβολές: Τρίτη 27/6 9.30 μ.μ., Τετάρτη 28/6 10 μ.μ., Πέμπτη 29/6 10 μ.μ., Παρασκευή 30/6 9.30 μ.μ.

-"Μαθήματα Αποπλάνησης", κωμωδία, 103'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=0dcRXI9VQpM}

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Μάντι ψάχνει τρόπους να καλύψει το χρέος και ανακαλύπτει μια παράξενη, πλην προσοδοφόρα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να βγει ραντεβού με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Πέρσι, προτού εκείνος φύγει για σπουδές.

Σκηνοθεσία: Τζιν Στουπνίτσκι. Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Λόρενς, Άντριου Φέλντμαν, Μάθιου Μπρόντερικ.

Προβολές: Σάββατο 1/7 9.30 μ.μ., Κυριακή 2/7 9.30 μ.μ., Δευτέρα 3/7 9.30 μ.μ., Τρίτη 4/7 9.30 μ.μ., Τετάρτη 5/7 9.30 μ.μ. 

-"Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου", περιπέτεια, 154'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=6CsyduEVw4w}

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ. Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, Αντόνιο Μπαντέρας, Τζον Ρις-Ντέιβις, Σονέτ Ρενέ Γουίλσον, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Ολίβιερ Ρίχτερς, Έθανν Ισιντόρε, Μαντς Μίκελσεν.

Προβολές: Πέμπτη 6/7 9.30 μ.μ., Παρασκευή 7/7 9.30 μ.μ., Σάββατο 8/7 9.30 μ.μ., Κυριακή 9/7 9.30 μ.μ., Δευτέρα 10/7 9.30 μ.μ., Τρίτη 11/7 9.30 μ.μ., Πέμπτη 13/7 9.30 μ.μ.