Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 12:15

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση» - Έρχεται στο θερινό κινηματογράφο Καλαμάτας (Βίντεο)

Με δύο νέες ταινίες συνεχίζεται το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου της Καλαμάτας, στο χώρο του Παλιού Σιδηροδροµικού Σταθµού.

Πρόκειται για το νέο σίκουελ της σειράς "Insidious" με τίτλο «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» καθώς και για την πολυαναμενόμενη ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο», σε σενάριο και σκηνοθεσία Κρίστοφερ Μακουάρι, με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

-"Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα", θρίλερ, 107

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KPLFhpA5Hkg}

Με την ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Lambert. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Γουίλσον. Πρωταγωνιστούν: Τάι Σίμπκινς, Πάτρικ Γουίλσον, Χιαμ Αμπάς, Σινκλέρ Ντανιέλ, Άντριου Άστορ, Ρόουζ Μπερν.

Προβολές: Παρασκευή 14/7 9.30 μ.μ., Σάββατο 15/7 9.30 μ.μ., Κυριακή 16/7 9.30 μ.μ., Δευτέρα 17/7 9.30 μ.μ., Τρίτη 18/7 9.30 μ.μ., Τετάρτη 19/7 9.30 μ.μ.

-"Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο", περιπέτεια, 156'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=IwSwtW38BBY}

Στην ταινία "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο", o Ethan Hunt (Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Μακουάρι. Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Χέιλι Άτγουελ, Βινγκ Ρέιμς, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον.

Προβολές: Πέμπτη 20/7 9.15 μ.μ., Παρασκευή 21/7 9.15 μ.μ., Σάββατο 22/7 9.15 μ.μ., Κυριακή 23/7 9.15 μ.μ., Δευτέρα 24/7 9.15 μ.μ., Τρίτη, 25/7 9.15 μ.μ., Τετάρτη 26/7 9.15 μ.μ.