Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 12:15

Πρεμιέρα για την ταινία “Οπενχάιμερ” στον θερινό κινηματογράφο Καλαμάτας (Βίντεο)

Με την ταινία “Οπενχάιμερ”, το πολυσυζητημένο φιλμ για τον “πατέρα” της ατομικής βόμβας συνεχίζεται το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου της Καλαμάτας, στο χώρο του Παλιού Σιδηροδροµικού Σταθµού.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος – σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει τρία χρόνια μετά το “Tenet” γράφοντας και σκηνοθετώντας την σπουδαιότερη ίσως ταινία της μέχρι τώρα καριέρας του. O Νόλαν επιχειρεί να εισχωρήσει στην ψυχή ενός μοναδικού μυαλού, αυτό του ευφυέστατου επιστήμονα πίσω από την εφεύρεση που άλλαξε την ανθρωπότητα και τον πολιτισμό, παρόλο που η ύπαρξή της και μόνο αρκεί για να απειλήσει το μέλλον.

-"Οπενχάιμερ", βιογραφική, 180'

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Σκηνοθεσία: Christopher Nolan. Ηθοποιοί: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman.

Προβολές: Πέμπτη 8.30 μ.μ., Παρασκευή 8.30 μ.μ., Σάββατο 8.30 μ.μ., Κυριακή 8.30 μ.μ., Δευτέρα 8.30 μ.μ., Τρίτη 8.30 μ.μ., Τετάρτη 8.30 μ.μ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=-xJ5M321Kpo}