Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 12:45

Οι "Αναλώσιμοι 4" στο “Cine Center” Καλαμάτας (Βίντεο)

Πρεμιέρα κάνει στο “Cine Center” Καλαμάτας η πολυαναμενόμενη ταινία «Οι Αναλώσιμοι 4».

Οι αγαπημένοι Σιλβέστερ Σταλόνε και Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη σε μία ταινία δράσης γεμάτη αδρεναλίνη.

Ακόμα, θα προβληθούν το «Μυστήριο στη Βενετία» καθώς και οι παιδικές προτάσεις «Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους» και «Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός».

-"Οι Αναλώσιμοι 4", περιπέτεια, 103'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4vfeJgEm5Zk}

Στην τέταρτη περιπέτειά τους, οι «Αναλώσιμοι» αποτελούν την τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, η ομάδα που αναλαμβάνει δράση την ύστατη στιγμή. Αυτή τη φορά, το στιλ και οι τακτικές της νέας γενιάς «αναλώσιμων» θα δώσουν νέο νόημα στη φράση «νέο αίμα».

Σκηνοθεσία: Σκοτ Γουό. Πρωταγωνιστούν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Ντολφ Λούντγκρεν, Ράντι Κουτούρ, Μέγκαν Φοξ, Τόνι Τζα, Άντι Γκαρσία, 50 Cent, Ίκο Ουβάις.

Προβολές: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 9.30 μ.μ., Κυριακή 9.30 μ.μ., Δευτέρα 9.30 μ.μ., Τρίτη 9.30 μ.μ., Τετάρτη 9.30 μ.μ..

-"Μυστήριο στη Βενετία", μυστηρίου, 103'

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pZo5P0GWtaY&t=1s}

H ταινία διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο. Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.
Σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα. Πρωταγωνιστούν: Κένεθ Μπράνα, Μισέλ Γεό, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Τίνα Φέι.
Προβολές: Παρασκευή 9.15 μ.μ., Σάββατο 9.15 μ.μ., Κυριακή 9.15 μ.μ., Δευτέρα 9.15 μ.μ., Τρίτη 9.15 μ.μ., Τετάρτη 9.15 μ.μ..

-"Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους", κινούμενα σχέδια, 99', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=ienhkHeVkn4}

Η καλόκαρδη Μάβκα είναι ένα ξωτικό που ορίζεται νέος φύλακας του αιώνιου ουκρανικού δάσους. Αν και οι άνθρωποι θεωρούνται εχθροί του, εκείνη θα βοηθήσει τον νεαρό μουσικό Λούκας να βρει ένα μαγικό φίλτρο, αγνοώντας ότι αυτό είναι που ψάχνει η σατανική και αποφασισμένη για όλα Κιλίνα.

Σκηνοθεσία: Ολεχ Μαλαμούζ, Ολεκσάντρα Ρούμπαν. “Χαρίζουν” τις φωνές τους οι:
Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου (Μάβκα), Άρης Κυπριανού (Λούκας), Μάριαν Κυπριανού (Κυλίνα).

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ..

-"Χελωνονιντζάκια: Μεταλλαγμένος Χαμός", κινούμενα σχέδια, 99', μεταγλωττισμένο

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Xy7gd8VhEi0&t=1s}

Αποκλεισμένα στους υπονόμους από τον θετό τους πατέρα, τον μεταλλαγμένο αρουραίο Splinter που πιστεύει ότι ο έξω κόσμος δεν θα τα αποδεχτεί ποτέ, τα Χελωνονιντζάκια λαχταρούν περισσότερο από οτιδήποτε να ζήσουν σαν συνηθισμένοι έφηβοι. Όταν γνωρίσουν μία νεαρή φιλόδοξη ρεπόρτερ, την April O’Neil, και μάθουν για το σχέδιό της να κατατροπώσει τον μεταλλαγμένο εγκληματία Superfly, βρίσκουν την τέλεια ευκαιρία. Αν απαλλάξουν την πόλη από το έγκλημα, μήπως η πόλη θα τους αποδεχτεί επιτέλους;

Σκηνοθεσία: Τζεφ Ρόου. “Χαρίζουν” τις φωνές τους οι: Χρήστος Λαγκούσης, Γιώργος Μαντάς, Ράφαελ Αριστοτέλους, Δημήτρης Μπαμπανιώτης, Κώστας Αποστολίδης, Μυρτώ Ναούμ, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Χοβίκ Καραμπετιάν, Κώστας Τερζάκης.

Προβολές: Σάββατο 6.45 μ.μ., Κυριακή 6.45 μ.μ..